Жените навити на орален секс от раз

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване
12 ное 2007 17:46,
106
Жените навити на орален секс от раз
27% от жените нямат задръжки и от орален секс с новото гадже. Снимка: clubmens

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване, проведено в Австралия.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.

Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

„След дълги разговори в сайтове като RSVP, Facebook и други, мъжете и жените започват да се чувстват много близки“, отбелязва редакторът в списание Women's Health Фелисити Персивал.

„А щом си мислите, че познавате новия си приятел, едва ли бихте ползвали презерватив на всяка цена“, допълва тя.

Dnes.bg припомня, че проведено в Холандия проучване дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
А бе вие сериозно ли?! И аха.бг и бгдате и елмаз и всички останали сайтове от сорта съдържат 99,9% дъмита! Там има няма 4-500 реални профила. Доказуемо е чрез статистиката на сайта че 99,9% от кликовете са фалшиви. Свалят снимки от чуждестранни сайтове и регистрират нереални профили за да зарибят клиентела. На сайт за запознанства на които има 5-6 потребителя никой няма да иска да се регистрира и затова ги пълнят с дъмита. И като си говорите там с някой то най-често е с *** :-)) който си умира от смях докато ви говори глупости и ви върти на шиш :-)))) наивници колко щеш
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
vizte malko v ***,i 6te vidite 4e e palno s kurveta!
43
1
 
1
 
! Отговори
Do Lorena преди 16 години
izprati mi snimka da razmenim molqi?supermario***gbg.bgmersi, celuvam te:)
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Da ne zabravqme kakvo e kazal Napoleon! vsi4ki jeni sa ***,osven mayka mi,i sestra mi,no da ne zabravqme 4e i te sa jeni!
41
0
 
0
 
! Отговори
Joker преди 16 години
Когато една жена/мъж няма сериозни проблеми за решаване първото нещо за което се сеща е секса. Пълно е със скучаещи офис сътруднички.....готови са да правят всичко с всеки и по всяко време. Наистина нета е пълен с жени, но щом една такава си ляга веднага с мен би ме било гнус да си легна с нея. Така че великите свалячи - внимавайте къде си вкарвате онази работа. Някой беше разграничил хората по групи според потребностите им. Първичните бяха тези дето изпитваха нужда само от секс, вода, храна, и спане. По - нагоре са хората с други потребности интелектуални и т.н.
40
0
 
0
 
! Отговори
voxy преди 16 години
всички *** го раздават много разкрепостено в подобни проучвания, накрая се оказва че тези готови още на първата среща да правят орален, просто са крокодили с които много малко са готови да правят какъвто и да е секс и може би като компремис биха им пуснали да врътнат една ***, и те горе долу си знаят нишата
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
абе кукло къде си тръгнала като поп през девствен баир?не ти ли се струва че и ти се опитваш да мачкаш, а?теб само селяните като тези тук ще те еб-т колкото и да не ти се иска понеже от вътре ти идва мазохизма и цинизма - май ще си останеш само с вибратора.на такива устати като теб темата подсказва с какво им запушват устите хехехе.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Какво сте се запънали всички бре? Кoйто иска да се *** да се ***. И с еманципация и без, се тая. С едно обаче трябва всеки да се съобрази - всеки пол си има изискванията и те няма да се променят защото другия така иска. Излишно е да се спори. Всеки сам си решава в зависимост от това кое му е важно. Която иска много секс има го, която иска да бъде обичана и уважавана от партньора се пази. Така мислят мъжете и това няма да се промени. Насила никой не обича и никой не иска *** за жена .. така сме възпитани и не сме виновни за това! Да допълня, тези които смятат да имат много секс и после да се правят на девствени .. не става, тествано е, въпреки че всяка жена си мисли че е велика, просто не става и всеки има правото да прекъсне връзка ако реши че не я иска! От тук нататък всеки от нас има глава на раменете си и знае какво прави.
37
0
 
0
 
! Отговори
LORENA преди 16 години
:))) В голямо заблуждение си!От 15 до 52 поне.И като ти казвам,че на всичко са навити-вярвай!Включително swing /ако знаеш какво е/:)))
36
0
 
0
 
! Отговори
МАЙОРА преди 16 години
Селяните да се махат от форума, а каките да си постват телефонните номера!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
парада - хахахааахахахахахахахахахахах
34
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 16 години
"Домашно насилие" говори ли ти нещо? Хм, за теб май се нарича любовна игра? И да ти подскажа - повечето жени не си падаме по насилието. То се упражнява от онези, които с побои, обиди и мачкане на самочувствие оправяте проблемите си от деня. Велики и силни! За огромно щастие има и МЪЖЕ в България!31 - смислено разбирам какво си мал предвид, но това не е благодарение на изказа ти. Силен си в интернет, може да си силен физически и в реалния живот. И какво от това? Обзалагам се, че често си задаваш въпросите : защо колегата получи повишението? защо мадамата, която мина не ме забеляза? защо мацката в бара ме отряза? защо живота ми е скапан? Спокойно, нали си *** и селския побойник, от когото ги е страх баба Пена и дядо Иван! Жените те пропускат/напускат/ защото са материални, ей това е твоята истина, нали? А за "офертата" ти - мерси, трогната съм от вниманието ти, но с вибратор ще ми е по-приятно :)33 - не ми звучиш като жена /може и от женски пол да си, но до там свършва общото ти с жена/
33
1
 
1
 
! Отговори
кретен преди 16 години
дедати ходи го дуАЙ некъде дет е проветриво станало ке глеЪМ саи се ОзАбил отсекаде ти викам ли речник за *** кай чесно закълни се
32
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 16 години
Кефиш ме максимално!
31
0
 
0
 
! Отговори
дедати от драгалевци преди 16 години
а *** жено, оти се напиняш тука и ми се кекерчиш? не видиш ли, че само у интернето мое си умна, я ми ела дома да видиш ти като свалим каишо от панталона па ти го наложим по гърбината и дебелата дупара.ем че те бием, ем че те *** и още че сакаш! тва жените сте голема напаст бре! ти го ***, оно се радва, ако му угаждаш то те *** като ти турга рога и оди по други дебели салами.и ко викаш? размеро ни бил проблема!? море като ти го напиням у тесната слива, че видиш ти дека ми е проблема! че ти ми налазиш и ше шльопне целия до откат мацко!айде ела да те наебем, па после ше обсъдиме проблемацията между жените и мъжете и па ми говори за еманципатката си!
30
0
 
0
 
! Отговори
кретен преди 16 години
бате я се совземи че ако си отпущим краю нема свет да видиш яла я ти говорим сериозно само по овцете ке те пускам и на чифтенцата яла да ги ядЙеш че глеЪм мноУ отворен си станал нещо да не ти излезе баруга по Укото ... ти превеждам треее ли ти или да викам преводачи от чуждо м ... че глеъм отворен ми идеш
29
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 16 години
Номер 21 би ли ми обяснил какво означава "таковаш"? Интересно, когато Вие,уважаеми псевдо мъже, седнете с приятелите си и почнете да обсъждате "подвизите" си сте герои, колкото по-голяма бройка имате толкова по-велики сте в очите на себеподобните си. Но пък е такъв "срам" и ужас жената да бъде с когото си иска, когато поиска и с колкото поиска. Кое Ви притеснява повече - че предният ще е с по-голям ***, ще е по-добър в секса или че не знаете как да задоволите една жена? За това ли номер 20 жената е само за еб*не? Или в семейството ти баща ти е гонил *** с брадвата и си получил "чудесен" пример? Ако искаш някой да те пере, глади и да задоволява глада ти - вземи си слугиня, ако те налегнат плътски желания - отиди до околовръстното/или селския хоремаг в твоя случай/ и срещу скромно заплащане ще получиш това, което желаеш. А и ще ти излезе по-евтино от собствена жена.А ако си стиснат - малко вазелинче и с ръчичката:) ако ти омръзне - отиди в обора, но и тях не вярвам да успееш да впечатлиш... но какво пък? нали ще се "олабиш".
28
0
 
0
 
! Отговори
монтански пич преди 16 години
ти си некоя *** коруба, ясно ни е
27
0
 
0
 
! Отговори
банско преди 16 години
на жената и требат неколко неща - бой, кютек, да мие, да готви, да пере и те тие 5 неща. А и да си трае оти ногу бърборат женските, главата да ти надуят.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
поредното доказателство,че истински стойностите мъже в България са на изчезване, то бива невежество,но чак пък толкова..."куче,което лае- не хапе" стига сте се хвалели колко сте из*чукали, смешни сте отстрани !