Тайнствена женска банда изнасилва мъже в Зимбабве

Според полицията нападенията имат ритуално-мистичен характер
8 окт 2010 07:00,
260
Тайнствена женска банда изнасилва мъже в Зимбабве
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Няколко мъже в Зимбабве са станали жертва на изнасилване от тайнствена женска банда насилнички, съобщи allAfrica.com.

Изнасилвачките докарвали жертвите си до безпомощно състояние, след което ги заставяли да правят групов секс.
До момента са пострадали петима мъже.

Последната жертва бил 25-годишен мъж. Младежът чакал на спирка, когато към него в бял микробус се приближили сексуалните разбойнички и му предложили да го закарат.

След като се качил, мъжът бил упоен. Когато се събудил, бил гол и в безпомощно състояние, а похитителките му го изнасилвали една след друга.

След като потушили страстите си и взели от него 308 долара и мобилния му телефон, жените го захвърлили в безлюдно място.

След като дошъл на себе си, пострадалият се оплакал в полицията.

Според полицията нападенията имат ритуално-мистичен характер.

При предните оплаквания обстоятелствата са сходни, но броят жени бил различен и инцидентите ставали в различни райони на страната.

Първото подобно престъпление било извършено в края на 2009 г.

Тогава три жени похитили 18-годишно момче. На младежа му "провървяло" според някои, тъй като в самото изнасилване участвала само една жена.

През февруари т.г. четири жени нападнали 25-годишен мъж и с пистолет, опрян в главата му, го накарали да прави секс с тях.

През септември станали цели три изнасилвания.

В наказателния кодекс на Зимбабве под съдебна отговорност попадат само мъжете насилници. В конкретния случай, ако бъдат заловени, жените ще бъдат обвинени в хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още по темата: изнасилванекодекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
2
 
3
 
! Отговори
все някой преди 13 години
Нищо не казват за смисъла на тоя мистичен религиозен ритуал. Ако причината е именно той, защо мадамите гушват паричките на жертвата и телефона?
234
7
 
8
 
! Отговори
Зимбабве преди 13 години
По предпочитам да бъда изнасилен от бели жени,предпочитам да са шведки или германки.Четири ще дойдат малко в повече ....но бих се изпробвал.
233
2
 
10
 
! Отговори
Northsouth преди 13 години
м-дааа, Зимбабве ...Този, дето се е оплакал в полицията, да беше отишъл и да се тества за СПИН.До Тарикат номер 240, по-долу, дето иска да бъде заловен от бандата - бегай до Зимбабве, но първо си напиши завещанието. Може след секса да огладнеят.И ако не умреш сополив и възпален, от някоя СПИН-фекция, ше умреш в името на Добрия апетит!
232
6
 
4
 
! Отговори
STRAH :D преди 13 години
През февруари т.г. четири жени нападнали 25-годишен мъж и с пистолет, опрян в главата му, го накарали да прави секс с тях.Strah me e i da si pomislq kolko sa bili grozni 6tom sa napravili tova ne6to :D :D :D
231
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
глупости.....
230
2
 
9
 
! Отговори
Kvazimodo преди 13 години
A kak se iznasilva maj? Izvinqvam se mnogo za izraza, no ne moga da proumeq ako edin maj nqma erekcia kak tochno stava tova iznasilvane? A ako ima, dali izobshto moje da popadne v grafa izasilvane
229
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hubavo bi bilo da ne vrazvat,za6toto obi4am pipam tyk tamm nasam natam
228
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"След като дошъл на себе си, пострадалият се оплакал в полицията."Ъ, оплакал се, отишъл е да се похвали
227
3
 
18
 
! Отговори
Съобщение преди 13 години
Опасна банда много красиви манекенки от Зимбабве нападат самотни мъже, духат и клатят здраво . Заминавам с първия самолет .....да заловим бандата .......е съгласен съм и да бъда заловен от бандата.
226
2
 
8
 
! Отговори
hhh преди 13 години
Следователно всички кандидат-жертви трябва да си носят презерватив и да го слагат веднага, когато видят, че към тях ршително се приближават потенциални изнасилвачки.
225
4
 
8
 
! Отговори
един преди 13 години
а представяте ли си как тези жени може да са заразени със спин от някой, който после ги е зарязал, и си отмъщават... женската злоба е пословична, а и щом са се оплаквали значи не е било само секс...
224
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
da ti dam li adresa,si
223
2
 
24
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Я па не съм подал оплакване, а стискам зъби и търпим когато комщйката седне отгоре и почне да ме изнасилва
222
2
 
31
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: 232А иначе знаеш ли го оня виц за оная бабичка на Червения Площад пред Кремъл дето се разкрещяла: "Помогите! Помогите! Насилуют!"И един милиционер се притекъл на помощ и питал: "Кто? Где? Когда?"А бабичката отговорила замечтано: "Ну, ето бiьло сорок лет тому назад!".Милиционерът (ядосано): "Тогда почему кричите?"Бабичката: "Ну, просто приятно вспомнить!"
221
1
 
15
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: 232Кой е казал, че трябва да е грозна? Не е задължително да е грозна, но все пак може и да е грозна. Същото обаче се отнася за мъжете - защо всички мислят за жени (може би защото пишат най-вече мъжете), а за мъже не?Не мислите ли че от изнасилвачите мъже далеч не всички изглеждат като Пиърс Броснан или Леонардо ди Каприо?По-съм склонен да вярвам че са миришещи на пот и чесън пияндурници.
220
1
 
5
 
! Отговори
... преди 13 години
Скъпа Мел, Наказателния кодекс и ВКС са българси понятия и нямат нито юридическа, нито каквато и да било друга стойност в Хараре... освен това ми се струва, че определено страдаш от липса на чувство за хумор.
219
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
прави са журналистчетата за заглавието, аз съм сигурен че "деятелките" на изнасилването не са жени, защото не мога да си представя, колко ли трябва да е грозна една жена, че за да получи секс трябва да насили мъж.
218
6
 
4
 
! Отговори
Ицо Петрофф преди 13 години
Ицо Петрофф Ицо Петрофф казва : Кеворк е силен, защото зад него стои *** мафия, стои нашето общество и ние го подкрепяме. Издателят Георги Ст. Илиев е виден български гей. Кой е Г. Ст. Илиев? Той е създател на в. ШОК сега издава ШОУ и ръководи агенция БЛИЦ. Видният гей Илиев морално и парично подкрепя Кеворк Кеворкян за доносите му в собствените си издания. Георги Ст.Илиев ме изигра така както Недялко Недялков е изиграл Кеворк. Илиев, не ми плати хонорарите от книгата, която издаде неговото издателство, после зад гърба ми направи допечатки за които аз нищо не знаех. Всичко това аз исках да разкажа в предаването на Маргарита Михнева Неудобните но Михнева ме цензурира и не позволи в ефир да кажа каква е истината. Защо Михнева, която се слави като смел и безкопрмомисен журналист не ми даде време да разкажа за тази далавера на издателят, който сега е зад гърба на Кеворкян. Аз симпатизирам на Илиев, защото е от нашето обществото, обичам педерастите, но мразя педерастките номера. А и всеки труд се заплаща нали ?! Ицо Петрофф Ицо Петрофф казва : Кеворк е силен, защото зад него стои *** мафия, стои нашето общество и ние го подкрепяме. Издателят Георги Ст. Илиев е виден български гей. Кой е Г. Ст. Илиев? Той е създател на в. ШОК сега издава ШОУ и ръководи агенция БЛИЦ. Видният гей Илиев морално и парично подкрепя Кеворк Кеворкян за доносите му в собствените си издания. Георги Ст.Илиев ме изигра така както Недялко Недялков е изиграл Кеворк. Илиев, не ми плати хонорарите от книгата, която издад
217
5
 
6
 
! Отговори
мераклия преди 13 години
СПИН!!!!СПИН!!!!!СПИН!!!!!
216
2
 
6
 
! Отговори
bai ui преди 13 години
de toz kasmet de