Да умреш на... своето погребение

Рускиня "възкръсна" на погребението си, шокът от случващото се я погуби
26 юни 2011 17:51, Красимир Ангелов
165
Да умреш на... своето погребение
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

49-годишна рускиня почина от инфаркт, след като се озова на... собственото си погребение.

Невероятната случка е станала факт в столицата на руската република Татарстан – Казан, съобщава „Дейли мейл”.
Фагили Мухаметзянова била обявена за мъртва от лекарите в Казан, започва разказа си британското издание.

За шок на всички „починалата” жена възкраснала, когато вече била положена в ковчега.

Когато се надигнала и видяла ридаещите свои близки, Фагили започнала да пищи, разбирайки, че ще бъде погребана жива.

Страшната емоция обаче се оказала фатална за 49-годишната жена, която след няколко секунди рухнала отново.

Шокираните роднини извикали незабавно линейка, която отново поставила диагноза инфаркт на жената.

Въпреки намесата на лекарите, „възкръсналата” отново била обявена за мъртва. Според лекарите - този път наистина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
13
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
Цяла Русия знае че ние сме им дали език бе! Руски, Украински, Полски, Сръбски, Македонски и ощеее много езици произлизат от БЪЛГАРСКИЯ! РУМЪНЦИТЕ ДОРИ ДО НЕЗНАМ СИ КОЯ ГОДИНА СА ПИСАЛИ НА КИРИЛИЦА! И ДО ДНЕС В ЕЗИКА ИМ ИМА БЪЛГАРСКИ ДУМИ.
57
0
 
13
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
По-скоро на *** сме го вкарали , ние българите!
56
6
 
24
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Аиии Сиктир на всички турци и *** дето пишат всаита
55
3
 
8
 
! Отговори
Тракобългарин до 52 преди 12 години
А не ти ли идва на акълчето, че Тракитет.е. Българите като носители древна цивилизация и наука, не са имали мисии на север, с цел културно влияние , че дори и асимилация на други народи. Така , че в езика на много северни и централноевропейски народи ние сме "вкарали" много наша лексика. С това се обясняват и многото думи в полския и другите "славянски" езици, които ние българите разбираме.
54
2
 
14
 
! Отговори
555 преди 12 години
Какви татари бе, ***?! Къде виждате татарски черти в съвременния българин. Татарите имат азиатски черти - жълта кожа, дръпнати очи, остри черни коси, специфичен череп и т.н. Явно някои българи от специфична раса - на безмозъчните.
53
1
 
10
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Траки, монголци, келти и компания....хахахах вие сте луди бе. Някои чак обесняват кои къде били - на юг или на север. Вие вярвате ли си на идиотщините които бълвате и имате ли си на идея, че няма как да се обосновите и въобще подяволите бихте ли светнали нас "неуките" и "неграмотните", от къде взимате тази информация? Ако ми кажете от учебниците по история или уикито, направо се застреляйте между очите.
52
8
 
5
 
! Отговори
Тракобългарин преди 12 години
"Славянският" език не е славянски. За славяни и славянски народи започва да се говори през 17 век. Това е политическа поръчка на руската имперска хегемония над близки езиково народи и едни хърватски католически поп срещу някой друг златен руски дукат е "измайсторил" едно книжле - "Царството на слОвияните". За славяни не иде реч. Граматиката на българския език е една от най-консервативните в света и за това може да има различни лексикални влияния , но граматически БГ език си е останал ТРАКЙСКИ
51
0
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 12 години
Ама много си прав!Не му обращай внимание,той е зле от малък ... падна на главата си!Да не говорим,че от проблемно семейство ... tuRski е зле,това всеки го знае!
50
2
 
11
 
! Отговори
Краков преди 12 години
езикът ни е модерна форма на тракийския език------Абсолютно си прав! В Полша и Беларус, например, е пълно с траки. Лично съм ги виждал.
49
0
 
4
 
! Отговори
Балтазар преди 12 години
"коренното население на Балканите и нашите земи и това са траките!" Траките са само малка част от автохтонното население на съвременна България, те са само на юг от Стара планина. В северната част е имало келтско и готско царство, които също са малка част от местните. Автохнонното население вероятно е към 50 %, славяните и прабългарите са част от останалите проценти. Голяма част от прабългарите са останали в съвр. Румъния, делтата на Дунав. Не е ясно защо БГ приема славянския език за официален.
48
5
 
11
 
! Отговори
Тракобългарин преди 12 години
Нямаме нищо общо с Азия, с оногундури, с турки, татари, монголи, славяни и прочее примитивни племена. Ние българите сме ТРАКИТЕ и езикът ни е модерна форма на тракийския език. Ние сме повлияли езиково и културно на други народи в.ч. и на руснаците, които са мешавина от фински и скитски етноси. Не ви ли идва на ум защо само българският език от съществуващите съвремени 14 "славянски" езици е аналитичен т.е. безпадежен език!? Древните езици са аналитични, а по-ново появилите се са синтетични!!!
47
4
 
2
 
! Отговори
TheUndertaker преди 12 години
Хора, спрете, има тези, според който българите са турко - алтайски произход, според други корените ни са от континента азия... мнения колкото искате, няма смисъл от тези спорове, колкото и да се карате, няма решение! А това, че се ме автохтонно население на Балканския полуостров, не е вярно, всеки знае кое е коренното население на Балканите и нашите земи и това са траките!
46
0
 
5
 
! Отговори
виж 38 преди 12 години
Много заблудени изпрани мозъци в тая България имало! Цели 12 бр. *** между славянски алкохолици и тюрко-татарско-монголски аспаруховци имало в сайта. Бухахахахахаха...
45
6
 
10
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Вие псевдо националистите, патриотите, сте едни болни мозъци. Вземете да си теглите куршума, че нормалните хора да живеят по-добре в тая вече пропаднала държавица.
44
3
 
5
 
! Отговори
хаха преди 12 години
А иначе - давайте с минусите, аз ви слагам минус, че не четете история :D
43
5
 
7
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Хаха! Какви са тия подвеждащи мнения, гледам чак "референдуми" по-надолу :DМи нито единия отговор, нито другия! Не, татари не сме! Обаче в Татарстан (по-рано ***) са ни братя, да. И не са нито руснаци, нито татари, това са българи, булгари, болгари, както искате го наричайте, това име съществува от много векове, има го в библията! Пък вие гласувайте на долните постове, че сме мексиканци или индианци ако искате :D
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак в Русия, преди време два трамвая се бяха ударили челно...
41
4
 
12
 
! Отговори
зле си преди 12 години
да личи ти по правописа, че не си...
40
15
 
9
 
! Отговори
Чичо Пейо преди 12 години
Ако татарите са българи, то тогава АЗ със сигорност не съм българин.
39
1
 
6
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 7 - тулски - *Новината* я съобщава не кой и да е, а *Дейли мейл*. Как Ви звучи? Доводите Ви за наличие на смърт са правилни, но мнението Ви за руската медицина не е.