Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве

Жените събирали генетичен материал за ритуални цели
Обновена: 17 окт 2011 10:51 | 17 окт 2011 10:51,
100
Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве
Една от участничките в бандата. Снимка: newzimbabwe.com

Полицията в Зимбабве арестува три жени по подозрение, че са участнички в тайнствената женска банда, която нападаше и изнасилваше мъже. При обиска на автомобила им са били открити 31 използвани презерватива. 

Две от жените са на 24 години, третата им съратничка е на 26 г., съобщи "New Zimbabwe". Арестуваните обясняват странната находка с обяснението, че са проститутки и графикът им е толкова претрупан, че не успяват да изхвърлят използваните "гумички".

За две години бандата е изнасилила над десет мъже, а една от жертвите е полицай. Останалите потърпевши полицията се надява на открие с помощта на генетичния материал в презервативите. Сексуалните насилнички разказали, че предлагали на жертвите си да ги откарат на автостоп, след което им давали напитка със съновотворно. После полузаспалият мъж бил подлаган на сексуално издевателство. 

В по-сложните и заплетени случаи жените действали грубо, заплашвайки жертвата с пистолет, докато го изнасилвали. След акта обезчестеният мъж бивал ограбен и захвърлен в покрайнините на града.

Още по темата

Полицията предполага, че арестуваните имат съучастници. По разкази на потърпевшите жените били четири, а автомобилът им бил управляван от мъж. До момента не са изяснени точните мотиви на бандата.

Според разследващите жените са "ловци на сперма" с ритуална цел. В африканското общество е широко разпространено вярването, че спермата носи щастие и успех в бизнеса. Търсенето й от страна на суеверните хора е толкова голямо, че един пълен презерватив може да се продаде за 400 долара в ЮАР.

Интересното е, че залавянето на бандата станало съвсем случайно. Уликите били открити след катастрофа с участието на автомобила на жените. Той бил управляван от любовника на една от жените.

На мястото на инцидента се появили изнасилвачките и попитали полицаите дали може да вземат лични вещи от багажника на колата и именно това предизвикало съмнението на органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
0
 
! Отговори
Jacoby преди 12 години
Alright alright alright that's exactly what I nedeed!
94
1
 
2
 
! Отговори
qwer преди 12 години
На чуждите престъпили законите курдисвате снимките мамка ви да *** и журналисти,но на нашите и имената им криете,*** сте това от днес.бг. даже не ***,вие сте вкиснали фикалии. Защо немата еднакъв критерий към всичко и всеки бе *** ?
93
2
 
2
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Пълни глупости...Мъжете не могат да бъдат изнасилели... Не мога да си представя как ще му е гадно, притеснено, унизено, подтиснато... и ще му стане годен за употреба члена...
92
0
 
12
 
! Отговори
Чикиджия преди 12 години
Отивам да живея в Зимбабве, с моя потенциал след година "усилен и всеотдаен труд" ще стана милионер!!!!Утре отивам да проверя дали имат посолство.
91
0
 
6
 
! Отговори
уточнение преди 12 години
да не забравяме,че има съмнения шофьора да е бил мъж.Няма данни той с какви дадености разполага и дали не участва в изнасилванията.И не си мислете,че ако три зимбабвиики и един зимбабвиец ви хванат ще ви е много готино.Кой знае какво са преживели хорицата.И все пак тая статия наистина ме разсмя.
90
0
 
11
 
! Отговори
ЛОША НОВИНА преди 12 години
Леле, що стока съм бахтисал . . .
89
0
 
17
 
! Отговори
djasra преди 12 години
Ха ха, мъжете, жертви на "сексуалното издевателство" да се радват,че бандата е женска, а не мъжка.
88
3
 
6
 
! Отговори
gost преди 12 години
"изнасилен мъж" такова животно няма, освен ако няма насилствено проникване. Иначе това е най-смешната статия, която бя чела напоследък. Браво, авторе, голям веселя си!
87
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този дзвер на снимката, няма шансове без да изнасилва
86
3
 
9
 
! Отговори
Мераклия преди 12 години
Според достоверни източници, в този случай отново има българска следа. Непотвърдена информация сочи, че действиетлният шеф на банадата сексуални маниачки е Искра Фидосова.
85
0
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 12 години
на желаещите, обаче не казват, че действат две банди, едната е мъжка, така, че внимавайте на коя ще попаднете
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздрави, Дани 72-73 и благодаря! Тези стихове учат как да виждаме поезия в прозата.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Катуница не се отказва. Отново излиза на мирен протест
82
0
 
4
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Хубава бандитка, а? Та, в какво се е състояло изнасилването, разбрахте ли?
81
2
 
15
 
! Отговори
Дърт Комунист преди 12 години
Ебача , мойто момче каде си тръгнал БРЕ,ти знаеш ли че в Зимбабве белите хорца биват ловени и изтребвани .....прочети нещо преди да се излагаш,аз обаче съм дъртак и съм комунист,искам тези изнасилвачки да ме изнасилят,ще им дам дърта пенсионирана комунистическа *** .Ади ХАЙЛ СТАЛИН !
80
1
 
31
 
! Отговори
Ебача преди 12 години
Ей пичове ,кога има полет за Зимбабве?
79
0
 
5
 
! Отговори
жена преди 12 години
73, харесва ми .Не е цинично, романтично е.Нямам нищо против подобно преживяване с любим човек.
78
2
 
5
 
! Отговори
darcas_real преди 12 години
72 и 73 - човече, твоя стих е най-готиното нещо, което съм чел в днес.бг:)
77
2
 
15
 
! Отговори
а преди 12 години
Винаги съм си мечтал за такава екзотична радост.
76
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е какво за 3 или 4 жени на фона на хилядите изнасилвачи и педофили мъже? Хайде моля ви се, голяма новина направихте от това, че няколко мацки решили да се позабавляват, пък и на бас, че на "жертвите" не им е било толкова зле, освен това няма никаква опасност да забременеят. Ама ако мъж изнасили жена, веднага почвате тя си го е търсила, държала се провокативно, а когато нещата се обърнаха, горкичките мъже, подложени на такъв ужасен тормоз.