2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?

Астролози, шамани и дори доктор на науките вещаят нова криза
Обновена: 8 ное 2011 22:17 | 29 окт 2011 19:13,
320
2012 ще е тежка, Нибиру все пак идва?
Изображение: NASA/JPL-Caltech

Какво ни готви 2012 г.? По-добра или по-тежка ще бъде, свръшва ли кризата, вижда ли се най-сетне светлина в тунела? Астролози, шамани и езотерици, юристи и дори доктор на науките се събраха на "кръгла маса" в московския Дом на журналиста, за да отговорят на тези въпроси.

И макар че доста от предсказанията им се разминават, те са единодушни в едно: 2012-а вещае нова криза и трудности, през които трябва да преминем стоически. За сериозна икономическа криза говори Михаил Левин, ректор на Академията по астрология в Русия. Той посочва периода юни-юли 2012 г. "Хората, които успеят дотогава да спечелят някой лев, ще бъдат щастливци, а тези, които не успеят – да не се и надяват", казал Левин по телефона, тъй като ангажимент го възпрепятствал да присъства лично на кръглата маса.

Астрологът Павел Глоба пък бил в Германия, но също бил категоричен, че през 2012 г. ще има финансова криза. Малко повече подробности разказва Елеонора Хинзбург, която е астролог по авестийската традиция и се занимава с тибетска медицина. През януари 2012-а Юпитер ще се съедини с Черната Луна (Лилит) в знака Телец. Според номерологията 2012 г. съответства на числото 5, а това е цифрата на Юпитер. Независимо че Юпитер е голяма планета, ползваща се с добър авторитет, то годината ще бъде помрачена от съединението му с Черната Луна.

В резултат през 2012-а може да има материални затруднения, финансова криза и ще бъде невъзможно да се натрупват капитали. В първата половина на годината е нежелателно да правим заявки за бизнес, по-скоро трябва да живеем ден за ден и да се стараем да преживеем неблагоприятния период.

През есента на 2012-а в знака Телец ще премине Южният лунен възел. След трудното лято по всички страни по света ще започне нова вълнà на икономическата криза. През май 2013 г. тази тенденция може да се засили. Елеонора Хинзбург вече се е срещала с влиянието на Южния лунен възел в знака Телец. Това е било в края на 1994 – началото на 1995 г. В това време е бил "черният вторник", когато рублата се сринала, а Мексико бил връхлетян от икономическа криза.

Шаманът Андрей Дондуков, майстор на духовните практики, акцентира върху китайската астрология. Според китайския календар 2012-а е Година на Черния Дракон, което е добре. Черният цвят символизира водата, а елементът на Дракона е земята, затова комбинацията се явява добра. Сегашната комбинация е Метален Заек и това е лошо. Основната тенденция на 2011 г. е свързана с елемента метал. Тя може да се свърже с жестокост, упадък. През 2011 година най-важният ден е бил 20 октомври, понеже той е бил нещо като вододел. Към тази точка сме вървели 30 години. Цикличността на тази система се основава на цикличността на планетите Сатурн и Юпитер. Около този ден може да е времето, когато кармата се материализира.

Хората, които в продължение на 30 години са натрупвали негативна карма, ще почувстват нейното присъствие. Хората, които са трупали позитивна карма, също се почувстват присъствие, но на позитивна карма. 2012 г. ще бъде важна, тъй като в този период ще стане преход от един цикъл с продължителност 26 години към друг. Но хората, държащи на духовните ценности, ще могат да се съхранят, независимо от влошаването на живота и кризите. При тях може да има и подобрение.

Астроложката Олга Фост също вещае криза. Упадък щял да застигне сферата на имотите. Това ще се чувства особено през януари-април, когато Марс ще се намира в ретроградно движение. През юни може да започне икономическа криза. Не по-малко важно било какви хора се раждат сега. През 2012 г. може да настъпи прелом, но той само ще приготви хората за възприемане на новите идеи. Децата трябва да донесат нещо ново, също както поколенията, родени в ерата на радиото, на телевизията и на интернет. Кризисът, който ще настъпи, не трябва да се оценява като лошо събитие, тъй като ще позволи да се свали шлаката и да се промени човешкото възприятие.

Последната прогноза е на Борис Астафиев, доктор на медицинските науки, доктор по философия, професор в Академията по естествени науки на Русия. Първоначално той не знаел дали да назове дата или не. В края на краищата решил да я назове – 17 март 2012 г. В този ден планетата Нибиру може да повлияе на Земята, а сега тя се приближава към нашата планета.

Нибиру не може да бъде унищожена, тъй като тя се явява антигравитационна планета и отблъсква всичко от себе си, твърди Астафиев. Освен това Нибиру е планета-чистилище. Това събитие може да се случи в 7 часа сутринта московско време (6 часа българско). Тогава не бива да се лети със самолет, да се управлява автомобил, понеже има голям риск.

В същото време благодарение на Нибиру Земята щяла да бъде освободена от негатива и да бъде проведено прочистване. Как може да се случи това? Нибиру е енергоотрицателна планета, затова тя може да привлича отрицателната енергия, а съществува закон за привличането. Планетата може да изтласка отрицателните качества от хората.

В по-близко бъдеще астролозите вещаят добри дни през месец ноември 2011 г.
Астроложката Елеонора Хинзбург твърди, че 1 ноември 2011 може да се нарече успешен и в този ден желанията могат да се сбъдват. На 1 ноември в 5-9 часа сутринта московско време (4-8 часа българско), а също на 13-14 ноември конфигурациите са такива, че способстват в живота да се случват чудеса. Във втората половина на ноември може да се стабилизира материалната дейност и този период е идеален за работохолиците.

На 25 ноември има слънчево затъмнение, но то няма да е страшно, понеже Слънцето ще бъде в знака Стрелец.

Източник: Непознанный мир/tainy.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поклонение към Луцифер,това означават
219
1
 
3
 
! Отговори
ADEPT преди 12 години
Томасе хайде като си напред с материала да ми кажеш какво представляват ореолите около главите на светците ?
218
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Томас събуди се:).....Исус не е Бог,нито син Божи.....в Свещения Коран ясно е записано....Аллах не е роден,нито е раждал,Пречист е Той за това......
217
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 12 години
Kolko *istinski*materiala za Nibiru 6te se publikuvat o6te???!!!Nali predi nqma i mesec to4no Dnes.bg pisa,4e tazi planeta bila iz4eznala???!!!Qvno kato nqma za kakvo drugo da pi6at i pak s neq po4vat:).
216
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В името на Аллах,Всемилостив,Милосърден.....Хвала на Аллах,Господа на Световете.....Всемилостив,Милосърден.....Владетеля на Съдния Ден.....Само На Теб Служим и Теб За Подкрепа Зовем.....Покажи ни Правия Път,Пътя на тези ,Които си Дарил с Благодат а не на Тези,над които тегне Гняв,Нито на Неверниците.........
215
2
 
4
 
! Отговори
222 до Томас преди 12 години
Съвършените хора са светците, защото те са образец на евангелския живот. Ако прочетеш нещо от 7 тома литература, която е оставил Св.Йоан Златоуст или от Св.Василий Велики ще разбереш, че те нямат нищо общо с обикновенните хора като нас.Те са смирени хора, а смирението е съвършенството.И затова техните слова са пропити с библейска мъдрост, защото са най-близко до Бога.Не може да принизяваш светците с обикновенни вярващи хора като нас - нещата не са толкова прости.
214
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
231Ако си мислиш, че слепеца е събуден - жестоко се лъжеш. Едва ли тия дето управляват света желаят да има такива неща като "не пожелавай нищо на ближния си" - тогава автоматично техните злини излизат на яве - много си заблуден относно Автора на писаното в Библията.
213
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви са тия черни луни, Нибирута и какви ли не простотии? Нека някой покаже къде точно се намират в Слънчевата система.
212
1
 
8
 
! Отговори
ADEPT преди 12 години
Томасе многоо си се объркал. Тия глупости дето ги редиш като псалми ги измислиха 6-*** евреи. Понастоящем тези същите управляват света. А всички вие заспалите дето все чакате рая им помагате, с вашето покорство и търпение. Вакли агънца в това ви превърнаха религиите. Ако ти ударят шамар на едната буза дай си и другата. Колко удобно. Мечтата на всеки управляващ. Но нищо 2012-та идва за да събуди заспалите. А това събуждане ще си го бива, стойте и гледайте.
211
1
 
4
 
! Отговори
Ристо преди 12 години
блажени ми Томасе, затвори я тая книга, че тати две разумни приказки не може да прочете от тебе. ей на разбягаха се хората :(
210
2
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
227Лека вечер и на теб :)
209
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
222На официално ниво - изкривяванията са приети в православието - какво има да гледам отделни свещеници - като тези изкриявания не са отклонения - а практика - ще ти кажа, че в Библията се твърди, че вярващите са светии - а не някои определени от човеци. Правото някой човек да бъде издигнат над останалите е на Бог - ЛИЧНО Бог е създал и обявил пророците, както и Апостолите - някои човеци ли определиха Исая за пророк? Човеци ли определиха Илия за пророк - Човеци ли определиха Йов или Енох, човеци ли определиха апостолите ако се загледаш в думите ми ще видиш изкривяванията, за които говоря. Няма православни, които не спазват задушници и опела на 9, 40 дена, 6 месеца година и т.н. а това няма нища ама нищо общо с Християнството и то не е изключение, а масово практика както и другите неща описани от мен.
208
0
 
3
 
! Отговори
Трион преди 12 години
Томас, отказвам се да споря! Прав си! Лека вечер! :)
207
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Свидетелстването, говоренето на хората е нещо много важно, което има своето значение и сила. Откровение 12:11 А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.Деяния 4:33 И апостолите с голяма сила свидетелствуваха за възкресението на Господа Исуса; и голяма благодат почиваше над всички тях.
206
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
217Апостолите не само вършеха чудеса те и говореха, но книжниците и фарисеите се опитваха да им затворят устата. Деяния 5:27-4227 И като ги доведоха, поставиха ги пред синедриона; и първосвещеникът ги попита, казвайки: 28 Строго ви запретихме да не поучавате в това име; но ето напълнили сте Ерусалим с учението си, и възнамерявате да докарате върху нас кръвта на тоя човек. 29 А Петър и апостолите в отговор рекоха: Подобава да се покоряваме на Бога, а не на човеците. 30 Бог на бащите ни възкреси Исуса, Когото вие убихте като Го повесихте на дърво. 31 Него Бог възвиси до десницата Си за Началник и Спасител, да даде покаяние на Израиля и прощение на греховете. 32 И ние сме свидетели [Нему] за тия неща, както е и Светият Дух, когото Бог даде на ония, които Му се покоряват. 33 А те, като чуха това, късаха се от яд, и възнамеряваха да ги убият. 34 Но един фарисей, на име Гамалиил, законоучител, почитан от всички люде, се изправи в синедриона и заповяда да извадят вън апостолите за малко време; 35 и рече на събора: Израилтяни, внимавайте добре какво ще направите на тия човеци. 36 Защото в предишни дни въстана Тевда и представяше себе си за голям човек, към когото се присъединиха около четиристотин мъже на брой; който биде убит, и всички, които му се покоряваха, се разпиляха и изчезнаха. 37 След него въстана галилеянинът Юда през времето на записването, и отвлече след себе си някои от людете; и той загина, и всички, които му се покоряваха, се разпръснаха. 38 И сега ви казвам, оттеглете се от тия човеци и оставете ги, защото, ако това намерение или това дело е от човеци, ще се повали; 39 но ако е от Бога, не ще можете го повали. Пазете се да не би да се намерите и богопротивници. 40 И те го послушаха: и, като повикаха апостолите, биха ги, и заръчаха им да не говорят в Исусовото име, и ги пуснаха. 41 А те си отидоха от синедриона, възрадвани загдето се удостоиха да претърпят опозоряване за Исусовото име. 42 И ни един ден не преставаха да поучават и да благовествуват и в храма и по къщите си, че Исус е Христос.
205
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
217Апостолите не само вършеха чудеса те и говореха, но книжниците и фарисеите се опитваха да им затворят устата. Деяния 2:36-4236 И тъй, нека знае добре целият Израилев дом, че Тогова Исуса, Когото вие разпнахте, Него Бог е направил и Господ и Помазаник. 37 Като чуха това, те, ужилени в сърцата си, рекоха на Петра и на другите апостоли: Какво да сторим, братя? 38 А Петър им рече: Покайте се, и всеки от вас нека се кръсти в името Исус Христово за прощение на греховете ви; и ще приемете тоя дар, Светия Дух. 39 Защото на вас е обещанието и на чадата ви, и на всички далечни, колкото Господ, нашият Бог, ще призове при себе Си. 40 И с много други думи заявяваше и ги увещаваше, казвайки: Избавете се от това извратено поколение. 41 И тъй, тия, които приеха поучението му, се покръстиха; и в същия ден се прибавиха около три хиляди души. 42 И те постоянствуваха в поучението на апостолите, в общението, в преломяването на хляба и в молитвите.
204
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
217Много хора са готови да бъдеш измамени от дявола - очакват чудеса - и ще ги получат, това предстои да се случи. Откровение 13:13-1813 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците. 14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя. 15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. 16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. 18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
203
1
 
4
 
! Отговори
211 до Томас преди 12 години
Не трябва да съдиш за православието от поведението на свещенници или служители на църквата, защото и те са грешници като нас.Всеки си отговаря за себе си, ако си направиш труда да се заинтересуваш от живота на така наречените "мними" светци ще си отговориш на въпросите, които ми задаваш, защото това е обширна тема.Що се отнася до иконите и опелата на мъртвите апостолите светците казват какво е значението , а то никак не е малко за мъртвите, допринася много за тяхното спасение.
202
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DOGODINA ZEMIATA CHE SE KILNE NA EDNA STRANA I HORATA CHE IZPOPADAT.......
201
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Библията дори за бърсане на *** не става уви... колкото до статията, скоро не бях чел подобна сбирщина от измислици, лъжи и глупости... Не бъдете *** като Томас...