Суперхапче на НАСА ни удължава живота

Вълшебното лекарство предпазва от редица болести
Обновена: 10 ное 2011 19:30 | 10 ное 2011 19:30,
67
Суперхапче на НАСА ни удължава живота
Снимка: архив, Reuters

Суперхапче, което подобрява здравето, подмладява и удължава живота, може и да звучи като плод на научната фантастика, но специалисти от НАСА са създали точно такъв продукт, пише в. "Дейли експрес". Асортиментът AS10 от витамини и добавки, произвеждан от компанията "AmeriSciences", е разработван в продължение на шест години, и предпазва от редица заболявания, сред които катаракта и тумори.

Хапчетата, представени пред Кралското дружество по медицина във Великобритания, съдържат най-мощната комбинация от антиоксиданти и витамини, създавана някога. Комплексът действа, осигурявайки защита срещу външни токсини като радиация и замърсяване.

Според публикация в "Radiation Research Journal" добавката удължава живота. Освен благоприятно влияние върху здравето, продуктите AS10 въздействат положително и върху външния вид - подмладяват кожата като намаляват старческите петна, слънчевите увреждания, бръчките и кожните зачервявания.

Формулите са 100 процента натурални и съдържат екстракти от плодове и зеленчуци, сред които акай, купуасу и ацерола. Всекидневната доза съответства на една от препоръчителните пет порции плодове и зеленчуци дневно.

Суперхапчетата са разработени от специалисти на НАСА и космическия център "Джонсън" и първоначално са били предназначени за астронавти, участващи в продължителни космически мисии. Сега продуктите се предлагат за масово използване. Те ще се появят на пазара във Великобритания следващата седмица. Цената на разтвор, достатъчен за един месец, е 120 лири, а мултивитаминните таблетки струват 27 лири.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: хапчеНАСА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
11
 
! Отговори
И АКО... преди 12 години
И акото им в НАСА е " супер ", защото е от " супер "хапчета !!!
46
3
 
24
 
! Отговори
Клинкехофен преди 12 години
Това го откри БАН, а не НАСА !!! :)
45
6
 
5
 
! Отговори
келеша преди 12 години
Слава Богу, в бг все още не е много разпространена и в малко количество,все пак се пазете много от кърлежи! Това ви го казва един вече изпатил си!
44
7
 
5
 
! Отговори
келеша преди 12 години
лаймската болест категорично е новата(задаваща се) чума!! несъмнено дяволско заболяване и бруталия! ракът е нищо пред него!
43
2
 
7
 
! Отговори
келеша преди 12 години
тези,които ми цъкат минуси-да доживеят още 30-40 год. и да видят със собствените си очи резултатите! в отделни райони на сащ нещата и към днешна дата са извън контрол, поредните запикливи добавки и витамини няма да ги спасят!!
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че!
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаех чи този ден ще дойде :)
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквите стават като Банкянските от тва апче
39
13
 
4
 
! Отговори
келеша преди 12 години
янките съвсем са се изродили..обаче изгрява нова чума - така наречената лаймска болест-в америка вече е епидемия, в нея виждам и Божия намеса.. за който се чуди и си мисли какви олигофрении говори да се запознае и провери сам статистиките.. това е заболяване на практика на 20-30 години и няма нищо друго,което да се разпространява толкова бързо! освен че се предава от кърлежи Е И заразно! и както казах, в сащ е епидемия! хак да им е!!никакви суперхапчета няма да ги спасят!!
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И да има такова хапче в България, не бих го пил.
37
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 12 години
тъщата получи инсулт в Англия и беше засегната цялата дясна страна ,без да може да преглъща ,да дъвче и тогава и сложиха подобно на тръбичка в корема и я храниха с една банка на ден космическа храна.Живя 6 год.след този тежък инсулт и което беше интересно изчезна диабета й и артрозата,която изкривяваше ръцете й .Но,честно ви казвам, тези 6 год.бяха голяма мъка за нея /неподвижна само на една страна,без да се обръща/и за всички нас,а да не говорим,че продадоха къщата,за да платят старческия дом
36
5
 
19
 
! Отговори
NASA преди 12 години
Първоначално хапчетата бяха изпробвани върху учени от БАН. Тогава те бяха комсомолци.Опитайте да неутрализирате действието с Тамифлу и ГМО.
35
4
 
29
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Цената на разтвор, достатъчен за един месец, е 120 лири, ///.........С ТОЛКОВА ЛИРИ ЕДИН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЯВА В БГ цял месец
34
3
 
5
 
! Отговори
дан преди 12 години
29 - може ли да преведеш написаното, че е написано на маймуница???
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
///Вълшебното лекарство предпазва от редица болести ///........като например БЕЗПАРИЧИЕ,от стрес когато си плащаш тока и телефона/стреса се получава от надписаните сметки/..... е за тва *** са безмъртни
32
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако бягането беше здраве,сервитъорите щяха да са безсмъртни
31
3
 
9
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Вълшебното лекарство предпазва от редица болести ///........като например БЕЗПАРИЧИЕ,от стрес когато си плащаш тока и телефона/стреса се получава от надписаните сметки/.....
30
7
 
20
 
! Отговори
дан преди 12 години
удължаването на живота е съпроводено със скъсяване на *** и разширяване на ***
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
niama tabletki ot vit ot grupa A , D i E , te sa samo v techna forma...
28
3
 
15
 
! Отговори
ФАКТ преди 12 години
Пълни глупости. Евентуално удължаване може да има само ЗА СМЕТКА НА СКЪСЯВАНЕТО, което си причиняваме ние. Ако човек живее здравословно и без хапчета ще има същия ефект.