Аз съм прелюбодеец! Жени, унижавайте ме!

Мъж от Сидни моли жените да го замерят с яйца, защото изневерил
30 апр 2015 15:10,
43
Аз съм прелюбодеец! Жени, унижавайте ме!
Снимка: Instagram

Мъж от Сидни бе публично порицан на централна гара в града, защото изневерил на половинката си. И то по своя воля!

Носейки малък сандък върху главата си, с табела отпред, на която признава своето деяние, мъжът кани минувачите да хвърлят яйца по него, пише "Дейли мейл".

"Излъгах своя партньор. Наруших своя обет. Аз съм лицемер. Ако някога сте били наранени от мъж, моля ви да ме унижите или нараните!" С този надпис върху табелата странният мъж призовавал всички наоколо да му направя или кажат нещо лошо.

Естествено, доста жени не чакали да ги прикани повторно. Явно наранявани от мъж, жените замеряли откровения мазохист с яйца.

Случаен минувач, хванал малка част от унижението на видео, попитал разярените дами дали не отиват прекалено далеч в своята жестокост към непознатия мъж, а те му отвърнали, че даже му е малко.

Не е ясно дали случката е шега или провокация, но прелюбодеецът настоявал, че прави всичко това по своя воля, защото наистина се разкайва. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Информацията ви е грешна, това е нашият приятел $идниту, той е бездомен клошар, скитащ по улиците на Австралия. Самоунижава се за да събере пари за да си плати нета в интернет-кафето на ъгъла на сградата.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се прави така. Трябва да бъде хванат преди да си признае, и тогава гледай ти как не може да си обърше очите от яйца.