Британска учителка забременя от 15-годишен ученик

Момчето признало, че е спало с 30-годишната учителка над 50 пъти
1 окт 2015 22:31,
110
Британска учителка забременя от 15-годишен ученик
Снимка: Facebook

15-годишен ученик призна пред съда, че е спал с учителката си над 50 пъти и тя е бременна от него, пише "Дейли мейл".

Британката, която работила като асистент-преподавател в училището, е на 30 години. Каролина Бериман преподавала английски и математика.

Първоначално палавата учителка влязла в контакт с младия си любовник чрез Facebook. В началото всичко тръгнало спокойно. "Звъняхме си и си пишехме по цял ден. Неусетно това започна да се превръща във връзка. Тогава тя започна да ми звъни и през уикенда и да ме пита дали няма да намина към дома й", разкрива младежът.

15-годишният разказва, че жената започнала системно да го принуждавала да правят секс. Казва също, че се е страхувал за живота си. Връзката между ученика и учителката продължила цели пет месеца.

"Малко по малко взе да става по-сериозно. Стигнахме до момента, в който 2-годишната й дъщеря започна да ми казва "татко". Повтарях й, че не съм й баща, а приятел на майка й", споделя ученикът.

Бериман дори молила младото момче да избягат заедно и му повтаряла, че ако не го направи, това ще разбие сърцето на дъщеря й.

Връзката излязла наяве, когато братът на момчето я разкрил пред майка им. Тя веднага се обадила в полицията.

Бериман все пак успява да избегне затвора и е отстранена само за две години от работното си място. 30-годишната учителка получила и 250 часа общественополезен труд, както и забрана повече да контактува с ученика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
12
 
! Отговори
сериозно или не, преди 8 години
Самотна майка, свикнала държавата да дава кинти, харесала младежа за второ.. за още кинти, юнака видял цици и премрежил зеници .. 50 пъти .. тая "статия" дано не са я чели каките в маалата, че ше тряя да си пращаме момчетата с охрана в училищата :)
8
1
 
33
 
! Отговори
Гуфи преди 8 години
А ако беше обратното? Учител на 30 години да спи 50 пъти с ученичка на 15, какви щяха да са последствията? Нямаше да се размине с две години отпуска.
7
1
 
31
 
! Отговори
Discovery преди 8 години
Еййй... начиииии... що на мене не ми се падна такава даскалка да ме насилва по цел ден беее ;( ;( ;(... Как съм им се точил на даскалицитеее... кви неща не съм си представял, една не се намери така да злоупотреби с мойта детска невинност...
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До обратно в 1ви класМай ти трябва да се върнеш в 1 клас. Момчетата след 13 година вече имат ***, нищо че приличат на недолизани
5
0
 
21
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Играч! ;-)
4
1
 
44
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Сага тази ако роди малкия палавник не само, че трябва да се доближава до каката ами ще е задължен да издържа хлапено, нали ще му е баща и ще трябва да го взима всеки 2 седмици за по два дни, да го води на сладкарница, таман и двамата ще ядат пасти, или за таткото бира..
3
1
 
34
 
! Отговори
До номер 2 преди 8 години
Хахахахахахахахаха, човек, оправи ми вечерта. така се разхилих, че жена ми пожела да ми премери температурата, ама в крайна сметка аз премерих нейната!
2
0
 
56
 
! Отговори
16г ученик от софия преди 8 години
и аз искам какенце, и аз и аз и аз!
1
19
 
12
 
! Отговори
ivan преди 8 години
По принцип ми е все тая, *** за туй нещо в Америка поне 30 годинки щеше да прилапа какчето.