Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?

Това, което влезе в кадъра, е свръхестествено, казва Сол Васкес
14 юли 2016 14:00, Екип на Dnes.bg
110
Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?
Снимка: Facebook

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той пред "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
5
 
3
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До духът от снимкатаЗащото е преднамерена лъжа, че народа трябва да гони негодните управленци - не, това не е така. Светите Писания разкриват, че над всички малки и големи, сиромаси и началници седи Бог и Той поставя когото си иска и действа както Си иска и на земята и в небесното войнство и няма никой който да може да му каже: какво правиш? Бог както поставя, така и сваля управници а ако искате по-добро управление молете Бог да ви даде такова, защото от вас не зависи нищо.
58
3
 
1
 
! Отговори
70 до Хайнрих преди 7 години
Да, да, да...
57
3
 
9
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До 70Истината е Словото Божие и както казва Господа Иисуса Христа - въплътеното Слово Божие в Евангелие от Йоан 8:31-32 "Тогава Иисус казваше на повярвалите в Него иудеи: ако вие пребъдете в словото Ми, наистина сте Мои ученици, и ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни."
56
1
 
8
 
! Отговори
духът от снимката преди 7 години
Брей, колко много капацитети има в тази *** държава! А защо не можете да разделите на две магарета сеното? А защо не можете да изгоните магаретата от отговорните управленски постове, ами продължавате да ги преизбирате отново и отново? Защото само таласъми и духове са ви в главите, нали!
55
2
 
6
 
! Отговори
Стойчу Кекерев преди 7 години
Добре, че Галактическата федерация пазеше, че рептилите само чакаха да откраднат душата и да я продадат на илюминатите, които да използват енергията й, за да захранват хаарп и да създадат поредния катаклизъм!!!1!1!11
54
4
 
0
 
! Отговори
до Хайнрих преди 7 години
Е ти ли пък точно ще кажеш " истината"?? Все едно пък я знаеш....
53
2
 
8
 
! Отговори
мимоза преди 7 години
Има и още нещо- лично познавам жена, подложена на спешна животоспасяваща операция, видяла и изпитала пътуването през тунела. Но никой не я е чакал и после се е върнала. Оживяла е! Това се е случило 1982 година и със сигурност не е била чела книги на тази тематика, за да е скалъпена история. Вярвайте в каквото искайте, но мислете така, все едно думите ви се изписват с огнени букви на небето и цялата вселена може да ги чуе и види!Поздрави
52
5
 
3
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
До Mimoza"Споровете са излишни. Всеки да си вярва в каквото си иска и както го чувства."Споровете не са излишни, истината трябва да се каже ясно. Посланието всеки да си вярва в каквото иска, че няма истина и всичко е относително е дяволска доктрина която идва от ню ейдж движението което е пряко свързано със йерархията на злите духове представящи се днес за "махатми", "бяло братство", "владици на светлината", "команда ащар" и др.Истината я има и е само една - Твоето Слово Всевишни е истина.
51
4
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
да стоят пред Бога; отвориха се книги; отвори се и друга книга - книгата на живота; и съдени бяха мъртвите по записаното в книгите, според делата си.Морето върна мъртвите, които бяха в него, смъртта и адът върнаха мъртвите, които бяха в тях; и съден биде всякой според делата си;а смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Тази е втората смърт.И който не бе записан в книгата на живота, биде хвърлен в огненото езеро."
50
4
 
4
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Дали ви харесва или не, няма значение това е истината, доктрината за прераждането е лъжа и тя е особено застъпена в езическите демонски религии на мрака и в "откровенията" на врачки, медиуми и всякакви окултисти и магьосници които са в контакт с нечистите духове. Прераждане няма, но има възкресение на мъртвите.Откровение 20:11-15 "И видях голям бял престол и Седналия на него, от Чието лице побягна земята и небето, и за тях се място не намери.След това видях мъртвите, малки и големи,
49
6
 
4
 
! Отговори
Mimoza до Хайнрих преди 7 години
Нищо подобно. Или не си чел, или не си разбрал. Точно обратното е. Дори опознаването на висшия духовен свят и вярата в могъщия вселенски дух - демек Господ, е отправната точка за израстването на душата. Иначе хората си остават едни ходещи машини за лай*на и нищо повече. А относно това кога и къде точно е умрял моториста- душата може да не е точно неговата, а на духовния му водач, който е дошъл да го посрещне. Споровете са излишни. Всеки да си вярва в каквото си иска и както го чувства.
48
4
 
2
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Има един пастор на име Хауърд Питмън който изпада в клинична смърт и му се открива Божие видение в които има описани много неща, едно от тях е как той трябва да мине през селението на поднебесните духове на злобата и там му се откриват редица истини и тактики които нечистите духове използват за да мамят хората и това включа представянето за загинали роднини и преражданията. Книгата се казва Howard Pittman/Хауърд Питман - Demons An EyeWitness Account / Демони Разказ на Очевидец.
47
4
 
6
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Прераждания няма, това е демонска лъжа с която се опитват да омотаят хората за да повярват, че имат цялото време на света и няма нужда да се покайват заради греховете си и да приемат Господа Иисуса Христа. Лъжата на дяволската доктрина на преражданията е да заблуди човека и лъжливо да го успокои, че му предстоят безкрайни реинкарнации в които да "еволюира" така, че не е необходимо да се променя, но това е лъжа. "На човек е определено да умре веднъж, после съдът" се казва в Светите Писания.
46
6
 
2
 
! Отговори
Хайнрих преди 7 години
Силно се съмнявам това да е душата на починалия, още повече, че той не загинал там а в болницата. Това което смятам, че е - нечист дух, демон те се навъртат на места където са се разиграли смърт, трагедии, злополуки, изоставени къщи, руини, запустели места, диви места. На мястото се е разиграла злополука съответно и нечистия дух като лешояд е там. Душите на хората не се задържат, те веднага биват съдени и отиват на едно от двете места - Ада или Рая.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много странно, наистина, би трябвало душата да го напусне чак в Болницата! А може би е знак, че моториста си е бил пътник още след удара. Ако бяха видели, че душата му излиза на място, можеше да си спестят линейките.
44
2
 
8
 
! Отговори
mimoza до 50 преди 7 години
"Пътят на душите"- Майкъл Нютън. Всеки получава това, за което е заслужил. И не само, че има и втори живот, ами има и трети, и четвърти, и осемдесет и девети. Зависи КАК се живее всеки един. Доказателствата за това са вече безброй. Както и че Земята НЕ е единствената населяване планета, нищо, че много хора не вярваха.
43
2
 
0
 
! Отговори
ОТК преди 7 години
Надали!
42
7
 
1
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Преди да пишете глупости, помислете! Това НЕ е никаква душа. Това е цигарен дим от пушач в тълпата.
41
1
 
10
 
! Отговори
нн преди 7 години
Всичко е енергия, тя не се губи, а преминава от един вид в друг.След смъртта душата излиза от тялото, но тя вибрира на друга честота и ние не можем да я видим с нашите сетива.Душите са около нас, просто ние не ги виждаме и не ги чуваме, защото сме с ограничени сетива!
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако приближите магнит до метален прах, прахът ще се подреди по силовите линии на магнита. когато отстраните магнита праха ще се върне в началното си положение. По подобен начин биополето на човека съгражда тялото му. Когато биополето "напусне", тялото се "разлага", връща се в "насипно" състояние.Проста работа.Но пък народът още по-***.