Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?

Това, което влезе в кадъра, е свръхестествено, казва Сол Васкес
14 юли 2016 14:00, Екип на Dnes.bg
110
Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?
Снимка: Facebook

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той пред "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има стотици хора, които са споделяли, че при операция, катастрофа и т.н. са гледали отгоре и са чували какво са си говорили лекарите тоест е имало отделяне на душата от тялото както се вижда от снимката! Но в едни случаи душата се връща в тялото, когато травмите са съвместими с живота и човека продължава да живее или ако тялото е увредено до степен, несъвместим с живота човека умира! В случая няма нищо измислено, просто е заснето това за което отдавна се говори и хиляди хора са споделяли такива
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още през 19в. е проведено просто наблюдение - умиращ заедно с леглото е качен на специален кантар. В момента, в който умира, олеква с 43г.
37
5
 
7
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Значи душата като видяла на къде отиват нещата и си плюла на петите и оставила тялото да се оправя. Добре,че тялото умряло, че иначе без душа пък живо - кофти...Иначе мир на праха на човека :(
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#46 готина модерна интерпретация на библията при стойчо стоев ли го гледа тва
35
8
 
13
 
! Отговори
бг преди 7 години
Не сте ли чували,че има медицинска апаратура,която засича отделянето на душата от тялото?Някой лекари твърдят,че душата тежи от 3до 7 грама. Целия видим свят, основан на так нар.физични закони говори за Творец,който е Бог,а невидимия свят за него говотят хора изпаднали в клинична смърт.Исус е Спасителя на света,който стана жертва за греховете ни,за да ни даде Вечен живот!Всеки има избор
34
4
 
12
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Този човек е един обикновен тираджия, с наднормено тегло и обикновен живот. Надали владее "фотошопа". Пък и който не вярва, нека си тъне в невидение. Така или иначе, някой ден ще настъпи и неговият час. Пък дали ще се убеди тогава, пак си е за него и за следващото му прераждане.
33
1
 
16
 
! Отговори
Местен вселянин преди 7 години
Тъй като времето е илюзия на съзнанието за да изпита тримерна време-пространствена реалност с висока физическа плътност и ниска скорост, знайте, че имате цялото време на света докато приключите с тежките човешки уроци и преживявания в ниските измерения, и пожелаете да се ускорите нагоре, в онова, което е невидимо за вас и мн го отричат, но дълбоко в подсъзнанието и сърцето си, знаете че е там, иначе без него нямаше как да съществувате :D
32
12
 
5
 
! Отговори
777 преди 7 години
Абе хора, я се съвземете...и това е водеща новина така ли? Някой главен редактор май е слънчасал!
31
0
 
22
 
! Отговори
(Не)нормален преди 7 години
Ооо, милите, със своите 5 физически сетива осъзнавате толкова малко от това, което съществува, това което мозъка ти проектира в главата ти като физическа реалност е само малка прашинка от това, какво представлява вселената и това отвъд нея, онова отвъд време-пространството, не се притеснявайте, както някой споменава по-долу, енергията никога не се губи, приключението никога не свършва, само гледната точка винаги е различна. Нямало извънземни, души, хах, иска ми се да си позволите да го видите.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако душите на загиналите от катастрофи са на едно място в отвъдното - българите са мнозинство.
29
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът масово изперка с тия телефони. Преди години, като види човек катастрофа, спира да помогне. Сега спира да снима???!!!Как може да ти дойде на акъла да снимаш катастрофа? Иначе Иисус Христос е казал: "Аз съм възкресението и животът; който вярва в Мене,и да умре, ще живее. И всеки, който живее и вярва в Мене, няма да умре вовеки." Амин!
28
2
 
33
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Тоя с камерата да вземе да си позабърше обектива, че да не паранояса като види "душата" и на селфито си...
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е симбиозата между - фотото и шопа. леле?
26
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за пореден път ме убеждава колко прости са американците. И тези хора вземат по 15 пъти повече пари от вас, вършейки същия труд като вас. А доста голяма част от тях вярват и че на земята са идвали извънземни, което не е невъзможно, но е много малко вероятно.
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пияни дядовци ч*ифути, нали са "богоизбрани" седнали и умували учение чрез което да манипулират нас гоите! Как да контролираш масите освен като им мътиш главите как ще живеят след смъртта и колко е хубаво в Рая. Ах колко е хубаво да ви лъжат и да си вярвате, че сте безсмъртни!
24
0
 
23
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Енергеятаа във Вселената никога не се губи, просто се трансформира в нещо друго, в какво??? - един Бог знае!!!
23
11
 
10
 
! Отговори
До 27 от 18 преди 7 години
Щото твоето "несмотано" разсъждение е базирано на първичния страх от смъртта. И това, че много ти се иска да си безсмъртен и да "живееш" след като умреш е разбирамо е логично. И всички *** религии са базирани на тия глупости - безсмъртие, прераждане и т.н. Само че тия гнусотии са донесли много кръв, смърт и сълзи. А идиотските им проповедници са паразитирали на гърба на милиони хора с тъпите си учения за безсмъртието и душата. Желанията не са факти! И желанието ти да си вечен няма почва.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е перото на шапката на щатския полицай. Именно заради това се намира точни над шапката на щатския полицай.
21
7
 
3
 
! Отговори
войнствен атеист преди 7 години
Камерата го видяла, пък тълпата около загиналия - не.Ок.Хем *** фотошоп, хем религиозните *** се връзват. Браво.
20
2
 
0
 
! Отговори
lol преди 7 години
щом не съм я видял никви десетки хиляди пъти не е споделяна, кво лъжете пак с некви глупости зарибявате народа