Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?

Това, което влезе в кадъра, е свръхестествено, казва Сол Васкес
14 юли 2016 14:00, Екип на Dnes.bg
110
Шофьор засне "душата" на загинал при катастрофа! Дали?
Снимка: Facebook

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той пред "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е бил завислива , алчна , подла , корумпирана гад , ще се прероди в БГ , да го управляват такива като него ! Божието наказание е тук !
18
2
 
13
 
! Отговори
do 18 преди 7 години
И какво искаш да кажеш? Че човекът е една торба кокали и черва? Това че човечеството не е намерило доказателства за душата, защо трябва веднага да значи, че няма душа, няма прераждане и няма други паралелни светове. Защо си мислиш, че човекът е връх в нещо и връх на нещо, че чак почваш да изключваш неща, които не са ти ясни, нито пък на човека са ясни. Доста смотаноо разсъждаваш.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
23, ей такива като тоя вярват и до безпаметност в Тиквата!
16
2
 
2
 
! Отговори
Демограф преди 7 години
Тоя рай не се ли пренасели от безсмъртни души бре?!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дейли мейл".... с други думи вестник "Шок"
14
0
 
16
 
! Отговори
Ма мунио преди 7 години
Защото душата най -често напуска малко преди неизбежната смърт.Ако не беше така нямаше да ги съживяват и след това да разказват.
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как пък все при краварите се случват тези работи? Излитат души отвличат ги извънземни виждат летящи чинии и тем подобни щуротии. Има само едно обяснение. Тези които са правени в задният двор на бежавият салон имат тази дарба!
12
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито едно научно доказателство не съществува за наличието на душа. Нито едно. Такива ала-бала истории, че като умрете, тялото ви олеква с тежестта на душата....приказки за малки негърчета. И за лъжливи брадясали попове да опяват, да строят големи хотели и да крадат. Алилуя!
11
0
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Рогатия винаги е долу....освен ако не става въпрос за някой рогоносец или бръмбар-рогач :)
10
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
"Заснел е душата" с помощта на фотошопа. Да, всеки един от нас има душа и това е ноуспорим факт, който признават дори и учените. Но човешката душа е нематериална, и не може да бъде заснета и уловена с материални предмети, какъвто е GSM-***!
9
1
 
12
 
! Отговори
СалвадорДалиВали преди 7 години
А виждате ли горе в ляво /на 10 без 10/ как чака Рогатия.
8
30
 
9
 
! Отговори
Видял и препатил преди 7 години
Душа, безсмъртие .... глупости и простотии. Лъжи измислени от една шляйка шарлатани, попове, "духовници" и лицемери, за да ви ограбват, лъжат и манипулират.Няма душа, няма вечен живот. Умреш ли, край на мача! Носете си новите дрехи, яжте, пийте и се веселете. Другото всичко е лъжа.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя му е мръсен джама или има проблясък от самото стъкло. Миналата седмица направих снимка от автобус и се изненадах какви ефекти се получават от отражението на стъклото. Ефекта беше поразителен. ако някой иска , мога да му пратя снимката за доказателство...
6
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости! Това е или измама или спиритизъм. Когато човек умре, просто заспива и нищо не се случва, просто чака да бъде събуден за живот или за вечна смърт в зависимост от живота който е водил. В писанието всичко е обяснено, за да не сме в неведение какво ни чака
5
5
 
17
 
! Отговори
смях преди 7 години
Виждаме "душата му" , но иначе е починал по-късно в болницата.. Мх.Типична жълта статия, колкото да има.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Те много по-срамни статии пускат ;)))
3
6
 
22
 
! Отговори
OMG преди 7 години
Ами може и да е "Смърта" дошла да си го вземе.Може и да е ангелът пазител, изостанал в догонването на моториста.
2
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това са газове...нали се казва "изпуснах си душата"?
1
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е гледал прекалено много Патрик Суейзи