Защо ви отхвърлят в любовта? Говори експертът

Кога обектът на желанията не отвръща на чувствата ви
10 дек 2016 22:28, Теодора Драгоева
12
Защо ви отхвърлят в любовта? Говори експертът
Снимка: outnow.ch

Британската експертка по романтични връзки Трейси Кокс разкрива пет причини, защо може обектът на вашите желания да ви отхвърли изненадващо.

Възможно е този човек в началото да покаже някакъв интерес към вас, но много скоро да се отдръпне и вашите чувства да останат излъгани.

Не приемайте всяко подобно отхвърляне твърде лично. Има фактори, които са извън вашия контрол и заради, които този човек да е решил, че не сте за него.
Ето и пет от тях:

1. Вие подсъзнателно му/ѝ напомняте на някого, който той/тя не харесва

Възможно е вие да изглеждате, да се държите или да имате жестове като тези на друг човек, който обектът на желанията ви не харесва особено. Ние подсъзнателно имаме симпатии към определени хора и усещаме неприязън към други. Именно това може да е причината човекът, който ви привлича да не може да ви отвърне със същото.

2. Обонянието е виновно

Нашата обонятелната система мигновено реагира на феромоните на всеки човек, който ни харесва. Всеки човек си има специфичен, уникален аромат, който излъчва. Ако тази ваша естествена миризма не се харесва и не привлича отсрещната страна, почти е сигурно, че този човек няма да има желание да продължи отношенията си с вас. Дори вие да изглеждате перфектно и да сте забавен и чаровен, флиртът помежду ви едва ли ще прерасне в нещо повече.

Вижте останалите причини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: връзкаотхвърляне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой му пука за вас. Аре.... Баста.
10
0
 
3
 
! Отговори
погребален агент преди 7 години
Ако ви отхвърлят в любовта, може да дойдете при мен. Вече ми мина инфекцията.
9
0
 
2
 
! Отговори
Вие питате преди 7 години
вие питате: Защо ви отхвърлят в любовта?Ескпертът отговаря: Защото не ходите без ***!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото не ви харесва.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Теодора Драгоева ли е "експертът", защото Трейси Кокс (името не е шега) е обикновена списвачка във вестници и домакин на телевизионни рубрики за самотни домакини?
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако го е намрзила, нормално да не може да го гледа.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя що не му се обажда? Поради същата причина за която той не и звъни. Само времето е показтел, дали да продължите с тази жена/мъж. В един момент започва да ви липсва, тази жена, желаете е повече от всякога. Оказва се, че тя въобще не ви е безразлична. Ако не изпитват нищо един към друг, нищо не се получава в обозримото бъдеще. За това не се търсят. Не изпитват нужда да разговарят и да бъдат заедно.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ***, защото сте грозни.
3
2
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Не разбрах, този "приятел" ли ти е отмъкнал гаджето?Или е проявил спрямо теб неблагодарност и е забравил, че ти е приятел?Или сте били гаджета, а той после е променил резбата и е тръгнал по жени?
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото тъче на няколко стана, и точно в този момент не е удобно да се занимава с вас.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото така отхвърлят и в живота по тоя повод огромно благодаря на един приятел в кавички които сега е в другия сектор разбиваики се от кръчми дискотеки и тем подобни аз съм си виновен ко не бях аз още щеше да ходи със жълтия анцунг и късите *** по центъра ама а дано да го видя там където му е мястото