Жените, които харесва според зодиакалния му знак (2 част)

Вижте кога е роден и тогава атакувайте сърцето му
11 дек 2016 21:00, Екип на Tialoto.bg
3
Жените, които харесва според зодиакалния му знак (2 част)
Снимка: архив, Reuters

Едно от нещата, с които астрологията може да помогне, е да даде малко насоки за това от какъв типаж са привлечени и двата пола, когато става въпрос за сериозна връзка. Разбира се, би било наивно да вярваме, че само зодията е достатъчна, за да има съвместимост и напасване между двама души, но пък най-малкото, знаейки каква жена иска Той в дома си, може да тествате тази теория.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните вярват в перфектната връзка, затова не спират да търсят перфектната жена. В представите им тя е красива, интелигентна, лоялна, забавна, амбициозна, решителна нежна и т.н. списъкът е безкраен. И дори някоя дама да се доближи до представите им, за нея е истинско предизвикателство да остане за дълго в живота на Везната.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Мъжките представители на този знак искат да бъдат най-добрите и търсят най-доброто. Те са хора на крайните емоции и харесват жени, които им импонират по интелект, страст и темперамент. За да спечели вниманието му, тя трябва да бъде секси, умна, палава, страстна, атлетична и независима.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците обичат свободата и са пълни с енергия. Идеалната половинка според тях, трябва да уважава първото и да не ги обсебва и едновременно с това да може да смогне на темпото им. Спонтанните, креативните, страстните и забавните дами имат голям шанс да се наместят в живота на Стрелеца.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: връзкафлиртзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми сменяш думата "дама" с "гей" и си четеш. Друг е въпроса някой ядосан Овен или Лъв да не ти отвърти някоя, ако решиш да следваш съветите.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Там астрологията мълчи...