Кое е нормалното на ненормалното руско всекидневие?

Някои снимки, които нямат логично обяснение
20 мар 2017 21:43,
60

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Русиязабавни снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаете къде се намира световната столица на обрат.ните? В САЩ. Там е и световния празник на хомосексуалните. Организиран е за първи път от американски...военни! Вижте в нета! Герберастите нямат нет ,те си имат Бойко!
17
0
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 7 години
17 - булката пред склада, в който се продава и на дребно. Но какво точно купуват тя и онзи, който е по слипове? Някакви семена, ядки или строителни материали? ***, че разбери.Защо тя е с черна чанта на рамо? Едва ли е пропуснала да си набави бяла, официална.А юнакът по долно бельо младоженецът ли е?Фотосите са хем критични, хем майтапчийски. Аз така ги тълкувам. Онзи, който ги е направил, умишлено е търсил комично-нелогичното, а не типичното.
16
22
 
18
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Колкото е по-зле ГЕРБ преди изборите, толкова е по-примитивна пропагандата срещу Русия. За да отвлича вниманието. И за да оправдаят отново предстоящата си загуба с Русия.
15
18
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Да, Кончита Вурст е резултата от тия европейски ценности, както и много други подобни създания. Европа в момента е пълен батак заради тая криворазбрана толерантност, имайки предвид и цялата простотия с мигрантите. Много сме я прокопсали откъм ценности и толерантност.
14
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобни гледки могат да се видят навсякъде. Ако ви се удаде случай, качете се на метрото в Ню Йорк да се нагледате на индивиди. Идете в тубата и погледайте клипове с fails или people are idiots. Ще видите купища "прекрасни" хора. Но Марчиту трябва да сложи провокативно заглавие и да ви накара да кликате до припадък, за да може сайта да печели от реклами и трафик. Е, и да се понаплюят руснаците.
13
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Статията" не е анти-Русия, ами про-мангизи. Народът гледа да клика на тъпотии или на женски фото сесии, зат'ва пускат такива! С по 20+ снимки, много ясно, че да ти заредят поне 5 реклами.
12
9
 
1
 
! Отговори
един там преди 7 години
Оппа изтървах "h" на гетото, тоест пише се - ghetto!
11
21
 
18
 
! Отговори
един там преди 7 години
Ей, само това ли руска мизерия успяха да покажат! Що не вземат да покажат и малко американска мизерия - в американските градове да не мислите, че само небостъргачи има? Явно това не се вписва в политиката на сайта! Няма проблем- влизате в 'тубата" и пишете или american getto или philadelphia и гледате!
10
13
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Срам за вашия сайт. Толкова тенденциозно...
9
9
 
23
 
! Отговори
статистик преди 7 години
само от тази статия можеш да разбереш че в този сайт яко пишат руски *** които на почивките сърбат борш и пият квас
8
6
 
7
 
! Отговори
к преди 7 години
Това май бяха снимки от япония объркахте госпада
7
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е шом е от Русия е значи е ненормално. То и Хитлер се опита да наложи "нормалното" там, но не успя. Европа затъпява и загива, щом на нещо, което не отговаря на представите й за красиво не казва,че е разнообразно, а ненормално. Руска поговорка гласи,че "на вкус и цвят приятели няма". Красивото за всеки е различно, но де толкова ум в оценителите на "ненормалното".
6
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо почнах да се обърквам. Ние ще провеждаме избори в България, или ще участваме на избори за руската дума? Че и в тубата клипове на турски има... Да си имам политиците, масмедиите, и набедените олигарси. Има да чакаме да помислят за България, ама друг път!!!
5
3
 
13
 
! Отговори
gost преди 7 години
Ниската култура и тесен мироглед не прощават никому.
4
23
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Ааа,УУУУТрябваше да се изумя ли или поделихте пачката. Поне по 50 лв дават ли ви.
3
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ПРИ НАС ИМА МНОГО ПО-ЖАЛКИ НЕЩА.ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ
2
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2мдаа супер гениални, такива като тб биха им яли фекалиите на руснаците нали. Робски души, обичащи руски фекалии!
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Българския ***