Топ 3 на зодиите, които хич ги няма в секса

От кои зодиакални знаци да не чакате много?
23 май 2017 22:51, Eкип на Teenproblem
33
Топ 3 на зодиите, които хич ги няма в секса
Снимка: Instagram

Зодиакалните знаци имат много общо с характера на всеки човек. Макар и за някои да няма връзка, водещи черти и открояващи ни специфики на индивидуалността всъщност са общи и характерни за датата ни на раждане.
 
Тези особености важат с пълна сила и в личен и интимен план. Отношението ни към всичко, което правим, може да бъде определено и синтезирано в нашата зодия.
 
В интимно отношение, има зодии, които обичат да правят другите щастливи и се стараят да задоволяват потребностите на своя партньор. Уви, има и такива, които не се справят много добре в леглото.
 
Представяме ви топ 3 на зодиите, които не ги бива под чаршафите.
 
1. Козирог
 
Козирозите са странните личности в зодиака. Те могат да бъдат страхотни в леглото, но това се поражда само и единствено от желанието им да бъдат първи във всичко, с което се захванат, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочни отношения със страст, където сексът е всичко друго, но не и претупан, може би трябва да се преориентирате към друг партньор.

Останалите зодии, които не ги бива в леглото - прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раците какви са ?Харесал съм си една жена от тази зодия.
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Игнат загубил Верка заради едното му фелацио.Колко глупаво!!!Човек е глупец към собствената си жена дори. Без да осъзнава въобще ,докъде му се простира глупостта. И не разбирането за нещата от живота и сред най-светлите му хора!Това е !!!!
4
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верка ми звъни и ридае!Що плачеш Верке?Нейния убавец искал фелацио.Верка не!Отишъл Игнат в крачмето в махалата хванал Йордана-Даша.Цяла вечер Даша въртела вувузела на Игнат.Верка,разбрала и се поболяла.Отишла при Хари.Хари и правил любов до сутринта.Прибрала се Верка, напуснала Игнат.И заживяла с Хари!Хари бил уникален мъж и любовник. С него не и се налагало да търпи сръдни,заради едното му фелацио.И имала уникален сексуален живот с Хари.Кой реши се цупи за какво ли не.Какво ли ще загуби?
3
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За водолей и близнаци не съм съгласен. По скоро Лъв са скучни и старомодни.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти нещо се оплакваш от приятелката си ли!?Да не ти бие шута и да си ходиш сам и сополив.Защо не поговориш с нея за твоите сексуални предпочитания.
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мойта приятелка това и направи!Би си камшика и остави Козироги.И се ориентира при друг.