3 причини да следиш бившия. Какво ни кара да го правим?

Бързо написваш името на бившия и.. клик. Поздравления!
2 мар 2018 22:35,
81
3 причини да следиш бившия. Какво ни кара да го правим?
Снимка: Pixabay

Кой ли не го е правил? Прибираш се след дългия ден, твърде уморен да свършиш нещо смислено и скачаш в леглото.

Превърташ нюзфийда и не си очарован от разни рецепти или последните снимки от почивката на съучениците.

Затова.. след малко размисли, бързо написваш името на бившия и.. Клик. Поздравления! Ти следиш бившия!

Защо правиш това, защо не се спасяваш от този вреден навик? Вижте 3 причини да търсиш бившия:
 
1. Все още имате чувства
 
Вероятно още ви е грижа за него. Проверявайки какво прави той, вие се чувствате малко по-близо.
 
Като се връщаме назад ние усвояваме и разбираме живота и чувствата, които изпитваме, като често правим това с хората, за които ни е било грижа. Ако все пак има недоизказани неща и важни за вас въпроси, по-добре потърсете комуникация, отколкото да гледате стари снимки.
 
2. Ревнувате
 
Кога видяхте бившия с някой друг? Вие искате той да живее в самота и уединение и да страда за сторените грешки? Имате нужда да се уверите, че ако има някой нов, той не е по-готин от вас?
 
Всичко това се случва, защото егото ви трябва да знае, че вие сте най-доброто нещо, което някога се е случвало на бившия. Но помислете за това: Кое е по важно за вас - да знаете, че той е нещастен или да се откъснете от това и да бъдете щастливи?

Останалите причини да следим бившите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: следенебивш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 47 преди 6 години
При друга такава история се оказа, че "влюбеният" е женен. Цялата мерзост, според мен, беше нарочно скроена от наша състудентка. Запозна едно от най-хубавите и заможни момичета с един хубавец, който успя да събуди съчувствие със скалъпена история за житейски несгоди. Още след Студентския празник се пренесе при нея, за да не плаща квартира. Нейните родители работеха в чужбина. През лятото, точно преди те да си дойдат, той се опита да се измъкне без следа, тя го откри чрез общи познати.
48
0
 
4
 
! Отговори
...... и разбра, че преди 6 години
тя не е склонна към прибързан секс, една вечер, след като отказала да иде с него в дома му, той отишъл с нея у тях, за да я поиска от майка й. Момичето повярвало, че наистина я иска за жена. Живя един месец с него, а когато дойде време родителите му да си идват в отпуска от чужбина, я помоли за няколко дни да се приберяла у тях, защото той не бил казал на техните, че е довел снаха и искал да ги подготви. После замина заедно с тях да учи в чужбина, но на нея казал, че си остава неин приятел. Гад!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 47Такива хитреци имат различни причини да не се обвързват, но съвсем не са рядко срещани. На такива налетяха няколко мои бивши съученички, две от състудентките ми и едно момиче, което работеше в съседен отдел. За това момиче най ми е жал, защото тя беше от скромно семейство, но хубава и не беше ходила още с никого, следваше задочно. Синковецът беше син на дипломати, но дори не беше започнал да следва и си развяваше байрака. След като започна да я кани да излизат и разбра, че ......
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45И какъв е проблема да се обвърже с някое свястно момиче,пък и със заможни родители?Наистина такива мъже не ги разбирам.Моята жена няма никакви имоти,нито пък богати родители,но ако беше така нямаше да имам нищо против.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 44Има всякакви хора.Най-мразя в една връзка лъжата.Трябва още в началото да се знае кой какви проблем има включително финансови или здравословни.Щото има случаи при които мъжът или жената не могат да имат деца и скриват този факт.
44
0
 
4
 
! Отговори
Пак до 12 преди 6 години
Но след като мине известно време и синковецът усети, че наивното девойче вече напира да го представя на приятелки и роднини като годеник, или пък когато родителите на заможната мома се обадят, че ще си идват в България, той бие отбой.Ако нямат много общи познати, се измъква като мокра връв и дори си сменя телефона и тя не може да го открие.Ако пък учат или работят заедно, той мазнишки излага някаква теория защо не може сега да създаде семейство, но обещава да останат приятели, та да не я гневи
43
0
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
До До ГошуТази същата фраза я използват и мъже-хитреци.Харесал е наивно, неопитно момиче или е преценил, че някоя мома получава ежемесечно парички от мама и татко, които са в чужбина и разполага сама с удобния им апартамент.И гяволът използва като любовница наивното хубаво девойче или се настанява при някоя лековерна, заможна мома, която в момента живее сама и изкарва студения сезон на нейна издръжка. И при двата типа случаи момичето мисли, че той е със сериозни намерения.Но след .........
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41 Ти си знаеш, но напусне ли те една жена в 99 процента от случаите е заради друг мъж.А тръгне ли жена по мъже няма спирка.Един приятел хвана гаджето си с друг мъж.Оная му се кълняла, че го обича и няма да се повтори. Той и прости, а после отново му изневери.Така че тръгнала ли си е веднъж прав й път.Свободни жени много.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяко недоразумение се оправя с комуникацията, която водим по- между си. Искам да знам, как го мисли и кое е довело до това да си го помисли. Аз ли давам повод!? Аз ли с нещо съм допринесъл за нейните решения и мисли. Забелязвам, че тя цени много моите чувства и уважава.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пфуууу. И мен ме остави. Чувството е ужасно. Сърцето ти ще изскочи през гърдите ти. Ходиш месеци на ред като луд и мислите не можеш да си събереш. Бях съкрушен! Изтерзан! Но събрах мисли и аз се събрах от удара. И се обадих пихме кафе. Исках да знам всичко докато не е била с мен. По говорихме. Стана ми едно благо и топло на душата! И така след седмица пак кафе. Нищо не исках от нея просто да е около мен. Да говори с мен. Мина време и пак си станахме близки, но този път не допускам да ме напуска.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не приемам и не толерирам под какъвто и да е повод,следенето на други хора, било бивши, настоящи, бъдещи свои, чужди. Това е нечист, подмолен акт спрямо човека! Навлизане в личното му пространство и живот. С цел личена облага и оскверняване на човека, като авторитет и личност. Подобни мръсотии не са част от благия ми характер и светоглед.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Живей си живота. Защо говориш за нея! Била е някога! Как въобще се сещаш за нея!?
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки греши! Дори и Наполеон е сбъркал! Но, за всичко си има решение! Простото човешко отношение, извинението че си обидил, сгрешил. Вменяването на собствените грешки някому или пропуснати ползи си е лично твоя глупост. Винаги можеш да промениш стореното, стига да имаш куража и да преглътнеш собственото си самолюбие и гордост. Малките неща са от съществено значение за междуличностните отношения.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35Хахаха.Оная ме остави заради друг мъж,а аз ще й искам прошка.Вие живеете явно в някакъв измислен свят.В света на сапунките.Срещнал съм жената на живота си и съм с нея.Коментирам този случай във връзка с темата.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Живеем в сравнително малък град и работим в една и съща сфера,така че тези неща се знаят.Някои неща се знаят дори и без да те интересуват.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не просто не е умопобъркана да следи бивши с две деца и жена! Гледа си своя живот! Това не е предателство!!! Не я слуша главата и цял ден лежи следи бивши, дори тези които са я зарязали. Не я отразяват защото е ниска топка и не значима.Нормалните хора не следят други хора след като превключват отношенията си с тях!!! А това защо те оставила, знаеш само ти!!! Нещо си и направил! Да си се разкаял! Но не си! Защо не си поискал да ти прости!? Прошка се дава само ако е поискана!
33
1
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Ако се обобщи историята, нейните чувства варират между безразличие и предателство, вероятно е имало нещо по-секси, но. Наистина няма смисъл да я мразиш. Безразличието винаги клони към предателство.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32Ти от къде знаеш, това? Уж си с две деца жена, но живо си осведомен за нейния личен живот. Не се знае възможно е да е с друг мъж. Ти ако искал да се разделите или си оправя изневери, какво очакваш? Цветя и рози???
31
1
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Слабо ме интересува какво мисли за мен.Остави ме заради женен мъж и оня като й би шута ми звънеше постоянно.Само че на мен предателки не ми трябват.Скоро след това срещнах съпругата си и тя ме дари с две прекрасни деца.А оная още си е сама въпреки че е на 40 години.Ирония на съдбата-другият се разведе ама не я взе, а си намери друга жена.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът си има жена и деца, които обича, какво сте го заръфали. Онази дето в момента е безразлична, когато е имала възможност се е подиграла. Сега пък била безразлична. Чакала само омразата му да отмине... Абе ало, късно е вече за трансформация.