Топ 3 зодии, от които прошка няма да видите

Кои знаци не признават грешките си? Вижте ги!
25 юни 2018 15:30, Eкип на Teenproblem
25
Топ 3 зодии, от които прошка няма да видите
Снимка: Pixabay

Направихте грешка? Съжалявате за нещо и искате да върнете времето назад, но знаете, че няма как и не ви остава нищо, освен да помолите за прошка. Е, това със сигурност не е опция при някои хора. 

Представяме ви топ 3 на зодиакалните знаци, които никога няма да ви простят грешките.
 
1. Телец
 
Има причина Телецът да се изобразява с бик – те са много, много упорити. Тази зодия са от типа хора, които искат да приемат извинението ви, но просто са твърде инати, за да го направят действително. Не обичат да правят компромиси, затова ако ситуацията е сложна – просто ще изчезнат. Те винаги ще мислят какво сте направили и как са се почувствали от вашата грешка, което ги прави неспособни да прощават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
11
 
! Отговори
dew преди 5 години
Прощаването е акт, който само духовно извисени хора могат да правят. Дребнавите и комплексарите не са способни да прощават.
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предалия Везни е практически мъртъв.За каква прошка става дума?Предателите са станали такива по тяхно желание и си остават такива. За каква "промяна" може да иде реч?Ако някой е искал да си осигури драми, постановки и етюди - "Вай, прости ми!" за сеир на околните е "сгрешил адреса".
2
4
 
20
 
! Отговори
БАЙ преди 5 години
Причината "телец" да се изобразява с БИК ( за кухия умник списвач) е , че зодията се казва "БИК" ( Taurus) ! А телец е превод през руски !
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Ердоган ли вдига цената на тока ?