Всички мъже на Хитлер: Тайната страна на фюрера, за която никой не знае!

Исторически документи и доклади твърдят, че диктаторът е хомосексуалист
17 окт 2018 22:00,
277
Всички мъже на Хитлер: Тайната страна на фюрера, за която никой не знае!
Снимка: Wikipedia

Една от най-дискутираните исторически личности, очаквано е Хитлер. Диктаторът е може би сред най-мразените фигури, които освен това стават и обект на множество изследвания на учени, които се опитват да разберат психиката и вътрешния свят на Фюрера.

Разсекретени документи на ЦРУ от 1942 година разкриват нови пикантни подробности около личността на нацисткия диктатор. Според доклад от 70 страници, съставен от антрополога Фенри Фийлд, който тогава работи за Управлението на стратегическите служби, предшественика на ЦРУ, Хитлер е бил бисексуален.

Фийлд бил натоварен със задачата да проследи всякаква информация, която може да намери за германската върхушка, в това число и за самия Адолф Хитлер. Целта на доклада била да предостави на тогавашния президент на САЩ Франклин Рузвелт възможно най-голям обем вътрешна информация за врага. Докладът, разбира се, бил достатъчно обемен и обхващал всичко от живота на Хитлер – от хранителните му навици до вкусовите му предпочитания, а това изобщо не изключвало и сексуалния му живот.

Фийлд спекулира със сексуалността на фюрера и твърди, че Хитлер имал влечение и към двата пола, пишат от "Дейли мейл". Свидетелства за содомистичните му наклонности идва от Ернст Хенфщенгъл, близък приятел на диктатора. Приближеният до фюрера твърди, че виенският хостел, където младият Хитлер живеел, бил известен с това, че често пъти бил посещаван от възрастни мъже, които търсели младежи за сексуални удоволствия. За това, обаче, няма никакви доказателства.

Витаят слухове, че Хитлер бил сексуално привлечен от своя заместник Рудолф Хесс, който обичал да се облича с женски дрехи и бил наричан с псевдонима "Госпожица Анна" или още "Черната Емма".

Според писанията на Хенри Фийлдс Хитлер водел двойнствен сексуален живот, също както и в своята политика – според мнозина фюрерът е както социалист, така и ревностен националист. В сексуално отношение диктаторът бил бисексуален.

ЛГБТИ сайтът "LGBTQ Nation", обаче, призовава докладът да се възприема с резерви. Според тях страниците са изписани със спорни и лоши психоанализи и спекулации, според които майката на фюрера обичала да бъде измъчвана от баща му.

Това, обаче, не са единствените твърдения, че Адолф Хитлер е имал сексуални влечения към мъже. През 2001 г. излиза книгата "Скритата страна на Хитлер", която предоставя доказателства за сексуалността на фюрера.

Според нея неговите наклонности обясняват и до голяма степен какъв е бил Адолф Хитлер като човек, а освен това и защо, може би, е извършил всичко, за което е известен.

Книгата е дело на историка Лотхар Махтан. Биографичният роман предоставя разкази на очевидци, станали свидетели на тайния живот на Хитлер. В книгата дори се твърде, че диктаторът заповядал няколко високопоставени нацисти да бъдат екзекутирани, за да може тайната на фюрера да остане скрита, пишат от "Гардиън".

Диктаторът дори е бил изнудван от Ернст Рьом, един от лидерите на националистите и ръководител на щурмоваците СА, който заплашил да разкрие за хомосексуалните влечения на фюрера. Според автора на книгата, впоследствие Рьом, който също е бил гей, е бил убит.

"Скритата страна на Хитлер" предоставя различни исторически документи като доказателство за солидното твърдение. През 1915 г. младият Хитлер бил кореспондент на фронта във Франция. Години по-късно, преди фюрерът да стане известен, един от неговите другари на фронта – Ханс Менд, описва сцена в своите мемоари, според която Хитлер лягал всяка вечер с "мъжката си курва" Ернст Шмит, с които били неразделни за 5 години.

Спекулира се, че заради любовната афера между двамата мъже, високопоставени военни служители не искали да повишат Хитлер в по-високо звание.

Според полицейски доклади от ранния 20 век Хитлер бил активист, който лесно успявал да привлече интереса на младежите и то не само заради политически причини. В документите има свидетелски разкази на различни момчета.

22-годишен мъж на име Джоузеф разказва, че е прекарал цяла вечер с фюрера. Друг младеж на 18 години разказва, че е бил безработен в продължение на месеци, а семейството му умирало от глад, затова се съгласил да придружава мъжа до дома му.

Друго момче на име Франц пък директно назовава името на фюрера: "Попита ме дали искам да остана с него. Каза ми, че се казва Адолф Хитлер".

Лотхар Махтан също потвърждава, че фюрерът бил привлечен от заместника си Рудолф Хес, с когото прекарват месеци в затвора в Ландсберг.

Стои въпросът защо тогава нацистите упорито преследват хомосексуалисти и изпращат стотици хиляди мъже в газовите камери на смъртта в концлагерите.

Според историкът самият Хитлер никога не потвърждава своята сексуална ориентация, а за да избяга от собствените си демони, той обрича стотици хиляди хомосексуалисти на смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно е бил гей и змей, аман от джендьри.
34
1
 
48
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
''Витаят слухове'', ''няма доказателства'', ''според хранителните му навици'', ''понеже бил и социалист и националист, значи си падал и по мъже и по жени''.....о господи.....пак някой евреин ще си продава книгата.
33
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На наглосаксите още им държи влага боят дето им го хвърли Хитлер. Що кьотек отнесоха.... още 200 години ще ги облива студена пот само като се сетят за името му. Затова пишат глупости тия нещастници. Сега и .. го изкараха. А всъщност истината е че поради раняването му в ПСВ Хитлер е бил абсолютно импотентен и асексуален.
32
2
 
35
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 5 години
Явно Хитлер е бръкнал дълбоко в родовата памет на тия, които му приписват какво ли не.
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Няма кък по времето на Хитлер мъжете да са можели да признаят такива неща. Сега времената са други и да се признае е все едно нищо.
30
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Понякога едно мъжко приятелство може да се разрастне и да се стигне до секс. Ако имаш много приятелки е трудно да се стигне до секс с мъж.
29
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да минат повече от 70 години от смърта на Хитлер за да започнат да пишат книги за ,,тайната страна на фюрера" ,и всичко това подплатено с разкази на очевидци,от които 99% са покойници!Това си е фалшива журналистика!
28
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
айдееее...........дрън дръннякой казал че бил чул че някой казал
27
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай стига с този Хитлер.Какво го дъвчат ден през ден. Няма кандидати за нов Хитлер, колкото и да им се иска на определени сили. Би, ама друг път. Бил е магнетичен и властен, и е влияел на слабия пол. Останалото, за онези годни, е сън на яве, за модерните либерали, прегърнали новите сексуални течения, като маркер, по който да се различават от другите, и да се определят като Елит. Ама и това го е имало в древността , и е довело до крах на много голяма Европейска Империя.
26
4
 
9
 
! Отговори
Да се знае и помни! преди 5 години
Лидер на Германската национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА работническа партия!
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ся де!Нашият фюрер прецапал по левия бряг?
24
0
 
1
 
! Отговори
ХИ ХИ ХИ ХИ преди 5 години
До до 19 ХИ ХИ ХИ ХИ
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре разбрахме че е гей и какво от това
22
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСексуалният живот е личен . Всеки има правото да спи с когото си иска .Защо тогава правят паради като е личени, и ни навират сексуалния си живот, и даже децата гледат как посланиците на всички демократични държави "доброволно" (разбира се, че доброволно, нали е демокрация) размахват знаменца на гей-парадите при които парадират със сексуалния си живот?
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сексуалният живот е личен . Всеки има правото да спи с когото си иска .
20
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според днешните гей теории ,ако имаш приятели мъже значи си ***.По тая линия Хитлер е гей ,а Исус също .Тежко и горко на всички в тоя свят .
19
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По дяволите мразя нацисти в червата и *** мразя а сега излезе че съм мазил едно и също нещо под две имена.Това бил ли е *** откъде да знам не съм му светил че е бил и кафяв и червен ми е ясно то се вижда и от името на доктрината национал-социализъм.Пък и това че не го харесвам е по друга линия.Че е бил способен лидер така е но историческата случайност го е сложила от противнковата страна.Аз съм привърженик на режим несъвместим с нацизма и не не говоря за комунизъм а за пряка демокрация.
18
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цъкайте минуси смешници.Преди да ги нападне руснаците са му правели паради с пречупените кръстове,орлите и изпъната ръка крещейки "хайл гитлер".В САЩ особено са харесвали теорията за превъзходството на белият човек -та там още са си имали места за хора и места за черни забележете просто черни.В Англия цялата аристокрация е била за него-висшата раса от хора със синя кръв.Има документалну филми има история.И какво е направил тъпoто педерастче?Ми почнал е да си атакува съюзниците.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости.
16
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не беше марионетката на САЩ и Англия Хитлер и немците не бяха такъв народ да се поведат по него да нападат Русия, сега Русия нямаше да бъде това което е. Ако не бяха преживяли войната русмаците сигурно щяха сега да са като нас, като Конго - васали на Запада. Даже с Горбачов западът почти успя да завладее Русия, ако не беше Хитлер някой Горбачов щеше да се появи още 70те и Русия щеше да бъде пометена. Фюрерът служеше на тъмната страна и добре си свърши работата.