Хиляди пожелания за Теди... 32 деца го оставиха сам на рождения му ден!

Съучениците му не го уважили и оставили малчугана сам с... пиците
24 окт 2018 18:30,
54

Детският рожден ден е може би един от най-важните дни в годината, особено за 5-годишните деца. Датата се очаква с особено нетърпение. Подаръци ще има за...

С огромно желание и вече 6-годишният Теди Мазини поканил 32-ма от съучениците си да отпразнува шестия си рожден ден в пицария в Туксон, Аризона. Уви, никой не се появил.

Не след дълго репортерът Ник Винзънт, публикувал снимка във Facebook със самотния малчуган на дългата празна маса с молба към приятелите си да поздравят детето.

И така малкият Теди, макар и да не е бил уважен от съучениците и приятелите си, получи топли пожелания от баскетболния отбор "Phoenix Suns" и дори покана да ги гледа на живо.

Майката на Теди разказва пред местната телевизия "АBC15", че са били изпратени 32 покани и наистина няколко родители предупредили, че децата няма да могат да присъстват. Останалите просто не... дошли.

Семейството обаче е имало и второ празненство - в понеделник, когато родителите на Теди са му прочели топлите пожелания на хилядите непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
31
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
Никога едно дете не трябва да изпита такова унижение!А поканените - какви ли хора ще израстнат?
29
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кИграл съм онлайн с американци и мога да кажа че тези хора ме изтърпяха без да ме напсуват въпреки че тогава играта ми не ми вървеше.
28
8
 
12
 
! Отговори
егоист преди 5 години
Поне пиците са само за него.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кЩом никой няма на ражденния му ден означава че е самотно дете и че родителите се опитват да накарат другите деца да са му приятели но не се получава както се вижда на снимката
26
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Превърнахме в свят в който рожденните дни се уважават и чиститят само в социалните мрежи.
25
1
 
42
 
! Отговори
Мамбо италиано преди 5 години
Шест годишен - значи първокласник.От един месец..За да идат в пицарията останалите хлапета,някой трябва да ги закара - в крайна сметка отговорността е на родителите им...
24
4
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Сам вкъщи. Нищо, че не са дошли, ще има да папка пици за една седмица напред.
23
6
 
31
 
! Отговори
к преди 5 години
До Анонимен"Защо всички обвиняват съучениците му, а не се замислят, чеако никой не е дошъл, това може да е нарочно"Нарочно е разбира се !50% не са отишли за да направят гадно - завиждат за новата ти кола или за това че имаш пари да си позволиш да поканиш 30 души и пр. американците са доста долни хораостаналите 50% не са дошли или защото са решили да не се охарчват за подарък или защото просто ги мързи - за повечето американци това е досадно социално задължение
22
3
 
33
 
! Отговори
Възпитателка преди 5 години
Нашите гамеенчета са същите - викат, крещят, злобеят, отмъстителни, цинични, отвратителни. Не ви раждат главите какво ужасно поколение се задава.
21
9
 
15
 
! Отговори
Българско Чааве преди 5 години
Ехеее... 32 деца рожден ден... горкото дИте!В Бойколандия пък, децата ще се радват ако получат руло за 4 лева от фантастико за рожденния си ден.
20
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо всички обвиняват съучениците му, а не се замислят, чеако никой не е дошъл, това може да е нарочно - или майката се е изпокарала със всички, или детето е омръзнало на класа - сигурна съм, че има причина 32 човека да не дойдат и да отклонят поканата. Майката да си помисли по върпоса, вместо да пуска сърцераздирателни послания
19
5
 
22
 
! Отговори
; преди 5 години
До Гробокопач"Самотният Човек - основната ценност на либерализма..."Покорен, смирен и толерантен - това е идеала на юдо-масонския елит за перфектен робчовешките чувства са недопустими - трябва да се чувстваш сам, слаб и безпомощен за да не ти хрумне да въстанеш срещу "новия световен ред"
18
11
 
25
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Това е "Светлото Бъдеще", към което ни водят ГЕРБ и евроатлантическите ценности. Това, вече започва да се случва и в България. Да няма с кой да си пиеш ракията, защото се оказва, изчеластрен в дивия гербер или продухан в кратуната либерал-демонкрад. М-да... Самотният Човек - основната ценност на либерализма...
17
2
 
24
 
! Отговори
к преди 5 години
До 179така е пич, САЩ е гадно място за живеене а Американците са доста долни хора
16
0
 
39
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
"Нямам нужда, Нямам нужда от много приятели -стигат ми двама-трима,ала само такива, които в сърцата сирани от моите болки да имат.Ала само такива, които с радост те срещат, с радост изпращат,в своите редки и трудни празници моите песни, моите песни те да запеят. Ала само такива, които, гръм ли удари, свят ли помръкне, даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята, рови земята да те измъкне."
15
3
 
28
 
! Отговори
179 преди 5 години
В Сащ е такова положението
14
6
 
14
 
! Отговори
КИМИ ПРЕЗИДЕНТ преди 5 години
тиз пици пълни козунаци а тука в нашите дюнерджиници само тесто и джапанки да бях отишал щях да се наплюскам на купона и после сипи джак дай кашу
13
5
 
58
 
! Отговори
Чукундур преди 5 години
След около 12 години, ще четем, как някой си Теди Мазини е изтрепал 32ма учиници в колеж в Туксон, Аризона и после си е пръснал кратуната. Ай сефте.
12
5
 
41
 
! Отговори
к преди 5 години
тази история е правило в САЩ - родителя се опитва да създаде приятелски кръг около самотното си и отчуждено дете, да възпита нормално човешки чувства и взаимоотношения, но по правило се сблъсква със стена от бездушие и животинска примиреносттакива приятелски отношения каквито има между Българите в САЩ между американците не съществуват.
11
3
 
39
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Ако поканените бяха мааа.нгусти щяха да дойдат с родата си до девето коляно...