Хиляди пожелания за Теди... 32 деца го оставиха сам на рождения му ден!

Съучениците му не го уважили и оставили малчугана сам с... пиците
24 окт 2018 18:30,
54

Детският рожден ден е може би един от най-важните дни в годината, особено за 5-годишните деца. Датата се очаква с особено нетърпение. Подаръци ще има за...

С огромно желание и вече 6-годишният Теди Мазини поканил 32-ма от съучениците си да отпразнува шестия си рожден ден в пицария в Туксон, Аризона. Уви, никой не се появил.

Не след дълго репортерът Ник Винзънт, публикувал снимка във Facebook със самотния малчуган на дългата празна маса с молба към приятелите си да поздравят детето.

И така малкият Теди, макар и да не е бил уважен от съучениците и приятелите си, получи топли пожелания от баскетболния отбор "Phoenix Suns" и дори покана да ги гледа на живо.

Майката на Теди разказва пред местната телевизия "АBC15", че са били изпратени 32 покани и наистина няколко родители предупредили, че децата няма да могат да присъстват. Останалите просто не... дошли.

Семейството обаче е имало и второ празненство - в понеделник, когато родителите на Теди са му прочели топлите пожелания на хилядите непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не се ли случи преди няколко години?
9
0
 
55
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Жалко за момченцето, ня негово място бих сменил класа. Едва ли ще му е приятно да израстне с връстници, които са го оставили сам на празника му.
8
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А те дали са го познавали? Американска му работа .Рожденият ден се празнува с познати ,близки хора? Другото е гъ/ за. рия. Там от малки им втълпяват че са центъра на света и после с такива изцепки детето разсте с мисълта че е неоценен и загубеняк .На 17- 20 години ще отиде в някой оръжеен магазин ще си вземе няколко узита и ще пуца наред в даскалото си ! А по медиите ще тръбят "Оооо каква трагедия , как стана така?"
7
8
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Освен ракия, липсва и Луис Маруло.От статията не става ясно по какъв начин тази информация ще вдигне МРЗ в България на 5000 ?.
6
9
 
31
 
! Отговори
k преди 5 години
юдо-масонската система в САЩ целенасочено унищожава всичко човешко още в ранна детска възраст!в САЩ например децата всяка година са в нов клас с цел да не се създават приятелства и лични връзкиВ училищата има толкова забрани и правила че децата се превръщат в марионетки без инициатива и без живец в тях. Стимулира се "топенето". Стимулира се толерастията. Стимулира се уравниловката, децата с качества се потискат целенасочено
5
11
 
32
 
! Отговори
Поп Грую преди 5 години
Нищо чудно няма - не виждам ракия на масата...
4
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се започва в страната на неограничените иgиoти- Джумерика. После като порасне някой ден ще прищрака и ще влезе с пушката в даскалото.
3
1
 
48
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Юначе, не им се сърди! - Таралежите се раждат без бодли
2
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати cмoтaните съученици има.
1
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аБЕ американска му работа,нямат никакво възпитание .... .