10 неща, които мъжете намират за странни в поведението на жените

Задаването на въпроси, за чиито отговори знаем, че няма да ни харесат
Обновена: 5 май 2019 16:08 | 5 май 2019 16:07, Михаела Лазарова
8
10 неща, които мъжете намират за странни в поведението на жените
Снимка: Istock

Когато говорим за любов, мъжете и жените сякаш сме от два различни свята. Световете ни се сливат в някакъв момент, но в същото време остават толкова неразгадани едни за други. Винаги ще има неща за женската същност, които мъжете няма да разбират, като нашата приказливост, например.

Споделяме още 10 неща, които са странни и дори неразбираеми за тях.

1. Защо казваме противоположното на това, което е в действителност

Комуникацията е от съществено значение за успешните взаимоотношения. Жените, вярваме, че мъжете са длъжни да четат нашите мисли. Всъщност, те се нуждаят от точни и ясни направления. Ако искаме да се случи нещо конкретно, трябва да им го заявим. Ако не се чувстваме добре, сърдити сме, е важно да го споделим. Така например, когато не сте съгласна с любимия, колко често на въпроса „Какво ти е?“ отговаряте с „Нищо, добре съм?“.

2. Нашето непрестанно желание да пазаруваме

Да, за повечето мъже е непонятно защо си купуваме постоянно обувки, гримове, дрехи, а в гардероба ни има такива, които никога не сме носили. Искат да изглеждаме добре, да сме поддържани, красиви, да излъчваме всичко това, а не разбират, че тези малки неща като пазаруването ни карат да се чувстваме обгрижвани.

3. Защо не си поръчате порция картофки само за вас

Мъжете защитават храната си. И това, което не разбират е защо всеки път си взимате от неговата любима храна, а не си поръчате и същото за вас. Споделянето на храната е много важно за една връзка. Затова не забравяйте вие да споделите десерта си с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
6
 
! Отговори
авс преди 4 години
жената обича да слуша с ушите си(които се прави че не чува) нежни думи и да властва но като мъжа говори глупости дори да не е чула тя веднага усеща.моят брат ми каза на времето аз съм главата на семейството си. а жена му отговори аз съм шията.аз пък казах ще дам на жена си като се женя пълна свобода без моите средства и тека нарпавих всички пари са ми в джоба аз водя отчети в семействоото си жена без средства е покорна на мъжа си каквото и трябва всичко и купувам като на вълшебна пръчка
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз примерно не разбирам, защо някой не дават отзад, при положение че е такова удоволствие...питайте който и да е турчин. После не разбирам защо не дават да се приключи ффффостата, това са си чисти протеини и още повече това заздравява връзката. Все едно че яде от моята чиния, същото е.
4
6
 
9
 
! Отговори
Tolio преди 4 години
Реално статията е абсолютна феминистка измислици, особенно в частта кадето жените правят по няколко неща на веднъж.Наи-много сам виждал жена да прави три неща (да седи пред телевизора ,да го гледа и да похапва нещо) имам и примери за по две неща ,но ще се ваздаржа,че ще кажете ,че съм женомразец
3
4
 
16
 
! Отговори
Нeгъp-скиор преди 4 години
То да бяха само 10 неща. Пропуснали сте проблемите с паркирането и шофирането в градски условия (обикновено проблемите не са за шофьорката, а за всички останали).
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз като пазарувам и се успокоявам.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е истински човек никога няма да го направи дори и да се разделят това е истината