Американка изпра... змия. Влечугото - здраво и чисто

Змията минала през цикъл на изпиране, ухаела на препарат
11 май 2019 13:00, Александър Попов
13
Американка изпра... змия. Влечугото - здраво и чисто
Снимка: Reuters

Американка от щата Илинойс, готвеща се да простира изпрани дрехи, изпаднала в истински шок, след като видяла сред дрехите съвсем чистичка змия, съобщи ЮПИ.

Жителката на Еванстън Санела Каменич разказва, че се е видяла принудена да потърси помощ, след като е отворила пералната машина и се е озовала очи в очи с хлъзгавата изненада.

"Направо ме побиха тръпки. Недоумявах как змията е попаднала в къщата, още по-малко в пералнята", споделя жената за местна телевизия.

На подадения сигнал за помощ са се отзовали полицейският служител Педро Караско и Джейсън Паунд от Службата за контрол на животни, които бързо са заловили влечугото.

"Успях да я подуша и мога да ви уверя, че змията беше преминала през цикъл на изпиране. Ухаеше на перилен препарат", споделя Паунд.

"Никога не сме имали змия, намерена в пералня. Тази изглеждаше много добре", казват от ветеринарната клиника, където влечугото е отнесено за преглед.

Оказало се, че змията е домашен любимец на име Пенелопе и е избягала от 12-годишно съседче на Санела Каменич, на което своевременно е била върната.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: змияСАЩпералня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като всяко хлапе, съседчето не е искало да се занимава да къпе домашния си любимец и за това решило да го пусне в пералнята на съседката. :)) Сега да и благодари, че му е спестила грижите по къпането и сушенето на животинчето.
10
1
 
3
 
! Отговори
Обява преди 4 години
Заменям прана змия за непрана, но запазена чанта от змийска кожа.
9
6
 
2
 
! Отговори
Бай Курти преди 4 години
Това е нищо, а рашъните перат яко водка и спирт за горене, рашънките ги перат яко жагалите в задния двор до наси ране, ама не се оплакват, щото им харесва
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам че го казвам но горката змия.Без вина го отнесе за това че еволюцията при американците е спряла до приблизително нивото на австралопитека.Сега дегенерираха в нещо още по-назадничаво *** като глсуващите за тръмпутин.Сега трябва да изхвърлим цига.ния.та на Меркел от ЕС и да приберем американските животни, те найстина са бежанци и на никой не правят каквито и да е проблеми.
7
7
 
18
 
! Отговори
Перач преди 4 години
Какво да очакваш от американец ?! Пипето им стига колкото да идат до МакДоналдс и да се нагрухтят с ГМО. Добре, поне, че е знаела как да задейства пералнята, а не я е въъртяла на ръка. Бедни, американски животинки, страдате си от местоположението и народонаселението, а не сте виновни.
6
0
 
36
 
! Отговори
чисто и просто преди 4 години
Готова е за космонавт или поне пилот-изтребител.
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че жената не е прала на високи градуси. Иначе змията здравата се е повозила на центруфугата.
4
8
 
24
 
! Отговори
123 преди 4 години
Другия път да си опере котката
3
2
 
20
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До да ве 1 Сигурен признак че пералните още не са достатъчно надеждни .
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пере змии, а нашите политици перат пари.
1
1
 
35
 
! Отговори
да ве преди 4 години
Ако жената е сложила и омекотител в пералнатя, ха змията е отворила уста ха е правила балончета като децата ха ха ха :) !