7 грешки с бельото, които правите

Избирате грешното бельо за тренировка
30 юни 2019 14:35, Михаела Лазарова
19
7 грешки с бельото, които правите
Снимка: Reuters

Когато избираме бельото си, трябва да се съобразяваме с много неща. Цветът е важен, освен това не искаме то да прозира под дрехите ни, затова се обръщаме и към по-изрязаните варианти, като прашките например. Дантелата пък възбужда мъжете, затова се запасяваме и с дантелени красоти.

Тези и още куп други грешки допускаме без да си даваме сметка, когато избираме бельото си. Те могат да навредят на здравето и да предизвикат инфекции и неразположения.

Не носите памук

Най-доброто, което можете да направите за интимната си зона е да я обличате в естествени и дишащи материи. Памукът е най-подходящата сред тях. Той позволява на кожата и лигавиците да дишат, като предпазва от гъбични и бактериални инфекции.

Носите прашки

Вярно е, че някои дрехи просто не позволяват носенето на стандартно удобно бельо. Налага се да ползвате прашки, за да увеличите дискретността. Носенето им обаче в никакъв случай не трябва да става навик в ежедневието, камо ли през нощта. Рискът от пренасяне на фекални бактерии към вагината е огромен, а това ще ви докара доста здравословни главоболия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До полудяла съмКаквито бикини да сложа, всичко ми се навира дълбоко отзад и постоянно си ги вадя.Явно имаш *** като на оная дебелата кардашиян
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боса по асфалта вървя си...
13
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прашките се цапат много лесно. Мъж съм и нося понякога през лятото но ги сменям.
12
5
 
9
 
! Отговори
кака Кармен преди 4 години
Никога не съм носила бельо,така си ходя без *** и ми е много приятно!
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умните жени и момичета изобщо не носят прашки като ежедневно бельо. Не е хигиенично.Ако искате да омаете съпруга/гаджето, след вечеря дискретно сменете практичното си бельо. Тогава може да сложите прашки и всякакви прозрачни и полупрозрачни феерии.
10
2
 
5
 
! Отговори
Пак до баба Пена преди 4 години
По онова време пликчетата били считани за възможно най-дръзкия модел дамски ***.А бельото с дантела се считало непристойно за млади момичета. Мислело се, че само най-разкрепостените жени носят такова и то жени, които вече водят полов живот. Считало се също така, че снахите, които държат на мнението на свекървите си, не бива да носят бельо с дантела. Пликчета, украсени с дантела избягвали дори младоженките с аргумента "Какво ще каже свекървата?"Такова било мисленето в малките градчета.
9
2
 
7
 
! Отговори
До баба Пена преди 4 години
Една моя възрастна роднина разказваше как класната й ръководителка в гимназията съветвала ученичките да си купуват памучни пликчета, които да носят под дебелите розови кюлоти с крачоли до коленете. Защото така по-добре се поддържала личната хигиена. Пликчетата можели да бъдат сменяни и изпирани всеки ден, а кюлотите подлежали на пране от време навреме, защото били дебели и съхнели трудно.Това е било през 50-те години на 20-и век в град, в който нямало ТЕЦ, топлели се на дърва и въглища.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До полудяла съмЗначи избираш грешен размер. Ако е точно твоят размер, няма да се получава такъв ефект. Следващият път си купи *** от някой луксозен бутик за бельо, защото там продавачките си обучени да бъдат добри консултанти и по задължение са любезни. Спокойно обсъдете какъв размер и модел ще е най-подходящ за теб.Значение има не само размерът, а и моделът, той също трябва да бъде съобразен със специфичните форми на тялото.
7
3
 
13
 
! Отговори
баба Пена преди 4 години
Не носите бельо,правите аборт!За това носете розови дълги кюлоти.
6
3
 
15
 
! Отговори
Токсиколог-любител преди 4 години
Носите бельо - правите грешки ! ! ! Не носите - не правите. . . . . . . Весело лято на всички! :)
5
4
 
12
 
! Отговори
афтурМихаелаЛазарова преди 4 години
Гуспойце! Статията е..копи-пейс..ъхъ..Не носите памук-цитат, и на следващия ред....Памукът е най-подходящата сред тях. Той позволява на кожата и лигавиците да дишат, като предпазва от гъбични и бактериални инфекции.И кво да правим?На баба розавите кюлоти ли да носим при ти 35 градусови жеги?
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако пък сте като тези на снимката, всякакви грешки ще са ви простени, включително и ако забравите да сложите.
3
3
 
21
 
! Отговори
ще нося прашки преди 4 години
Помагат за сърбежа
2
6
 
26
 
! Отговори
полудяла съм преди 4 години
Каквито бикини да сложа, всичко ми се навира дълбоко отзад и постоянно си ги вадя.
1
4
 
18
 
! Отговори
Бау преди 4 години
1. Не го сменяте.2. Не го перете ...