Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!

22.02.2020 и 22.12.2020 ще са съдбоносни дни
Обновена: 3 яну 2020 08:59 | 2 яну 2020 21:29,
144
Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!
Снимка: BulFoto архив

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не им дойде времето.

Още по темата

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината, предава DarikNews.bg.

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
19
 
! Отговори
Тт преди 4 години
За епидемията е познала с ешерихия коли в Перник!
108
17
 
13
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Глупости. Руснаците направиха и филм за Ванга пълен с лъжи и фантазии. Изкараха я че се е срещала дори с Хитлер.Никакво вяра на руснаци.
107
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 112Всъщност никога ... Приказките и винаги са били несвързани брътвежи и не е ясно точно кой и кога е решил, че тя е пророчица... Руснаците страшно я обчат - мине, не мине ден и са изкарали някакво нейно "пророчество", при това по години... Пълни глупости
106
3
 
23
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
имам усещането, че фирмата за информация или дезинформация, наречена "Ванга", си има и маркетингов отдел и всяка нова година си представя новите продукти...
105
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига лъжи. Ванга рядко е посочвала точно време дат и години.
104
1
 
21
 
! Отговори
Бонго преди 4 години
До православен 107Ванга е съкратено от Вангелия, както и е името, популярно и често срещано в района - кви африкански духове те гонят пък теб!?
103
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре е Ванга да започне да се изучава в Руски университети и да се легализират всякакви писания в научна форма. Естествено, че това може да даде нови пробиви в нуката. Явно там има изобилие от хора, които претендират да предават нейни теории.
102
4
 
27
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Този измислен журналист всяка година го казва. А войни и епидемии не е спряло да има откакто свят светува.
101
17
 
9
 
! Отговори
православен преди 4 години
Тези сили са ясни какви са за всеки правослаен християнин. Легионите на "бащата на лъжата",маскирани като пророчески духове,извънземни, жители на 'кухата земя",*** и пр. Не може тези,които нямат никаква власт да влияятбез разрешение Свише да пресказват и чрез самозвани"пророчици" да определят какво ще стане,или не. Ако стане нещо подобно,то ще е поради нашите грехове за наказание и вразумление,а не по бабини вангини предсказания,
100
26
 
9
 
! Отговори
православен преди 4 години
Банга/Ванга е наименование на зъл дух в африканския фолклор. Странно защо си е избрала така да я наричат петричката врачка. Всичките и предсказания лъхат на нещо тревожно,апокалиптично..все едно се усеща тътен от преизподнята. Ванга никога не е била "пророчица"!!! Пророкът вярно и точно ПРЕДАВА Божиите думи,които получава наяве,или във видение на сън.Не влага нищо свое. Ванга също е препредавала думите на ...както ги нарича самата тя ....."малките и големите сили". Продължение........
99
5
 
16
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Ванга е починала през 1996 г, откъде ви даде интервю и предсказания конкретно за 2020 г четвърт век, след като е починала, от онзи свят ли???
98
2
 
5
 
! Отговори
До 258 преди 4 години
Точно когато тялото ти не реагира и иглата е спокойна при отговорите означава, че лъжеш ;) Стари престъпници са ми казвали как се прецаква машината има си номера ;)
97
2
 
10
 
! Отговори
Гост3 преди 4 години
Какви са тия глупости?
96
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабата постоянно беше на Екстаси, познавам човека който й го караше от фармацевтичната фабрика в Дупница ;)
95
4
 
12
 
! Отговори
258 преди 4 години
До АнонименДетектор на лъжата не минава пред патологични лъжци. Те лъжат без да им трепне окот, тоест, тялото не показва реакция, когато един патологичен лъжец е взел думата.
94
4
 
14
 
! Отговори
Дядо Ванго преди 4 години
Без да притежавам способностите на Леля Ванга мога да кажа какво мисля.САЩ, които са най-мощната държава в света живеят от собствени средства до средата на годината. След това правят борчове, които никога не могат да платят.За да очистят борчовете от половината година, в която живеят от ресурсите на останалия свят имат два изхода:-Хиперинфлация, която ще занули всичко до мизерията в Бг както през 1997 у нас-Или голяма война далече от САЩИ при двата случая ние дърпаме късата клечка :)))))
93
3
 
12
 
! Отговори
Handel преди 4 години
Ванга беше предсказала че през 2010 година ще има атомна война. Сигурно е имала пред вид някоя друга планета.
92
11
 
15
 
! Отговори
Ванга преди 4 години
Не знам Ванга ли беше, ама имаше едно предсказание, че "Мутрата ке падне". А дано да се сбъдне таз година най-после! Свобода за България, здраве и дълголетие за всички българи (не индо-българи)
91
5
 
14
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Като ходих при ванга ми каза "На 2-ри юни 2034-та година, в 18:32 ще си купиш дьомнер от мимаса" Не мога да спя, чакам да дойде деня на предсказанието
90
6
 
16
 
! Отговори
Предполагатор преди 4 години
Познавах Вангелия. Навремето, когато си пиехме кафенцето една сутрин, тя ми рече:"Ке смениш паркета с пдч в кухнята"Така и стана! Много познава