Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!

22.02.2020 и 22.12.2020 ще са съдбоносни дни
Обновена: 3 яну 2020 08:59 | 2 яну 2020 21:29,
144
Ванга за 2020 г.: Епидемии и внезапна война!
Снимка: BulFoto архив

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не им дойде времето.

Още по темата

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината, предава DarikNews.bg.

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
18
 
! Отговори
Познавах Ванга преди 4 години
Аз познавах Ванга. 95% от разпространяваните в Интернет уж нейни предсказания са пълни измислици. Нешка Робева не й беше по сърце. Даже напротив! Ванга мълчеше там където не й се позволяваше да говори и беше съсредоточена в индивидуалните човешки съдби. Дарбата й е уникална и неповторима! Аз съм родена на 22.02 и знам, че нося тежка карма, но съм и благословена с рядък талант. Друго не знам и не ми е споменавано от Ванга.
88
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мене пък ми предсказа, че на 02022020 всички гейове трябва да внимават и да не ходят на вълнолома, че ще стане страшно
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Позна и че Курск ще потъне. Не каза, че е подводница (може дори да не е знаела какво е това, тя беше сляпа), но каза името Курск
86
1
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Не знам какво е познала Ванга преди, но съм сигурен, *** позна за войната в Сирия. Тя беше казала, че там Русия и САЩ ще обединят усилия срещу общ могъщ враг. Всички тогава предположихме, че става дума за Китай понеже по онова време ислямски тероризъм нямаше. После разбрахме, че е говорила за тероризма, а не за Китай.За преселението на огромна маса народ към Европа също позна.Факт е, че огромни потоци от бежанци и мигранти тръгнаха към Европа.Така че не се присмивайте на жената.
85
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната глупост за промити мозъци.
84
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Предсказание на века"а на следващите избори ке гласуват за цар Слънце с буквата Б!"С това пояснение, че изборите са един театър, който се играе за замазване на очите на народа. Няма по-широко мразени от ББ и Герб в момента и те пак печелят избори
83
2
 
6
 
! Отговори
Предсказание на века преди 4 години
У две и дваеста, малко градче с П ке се вдигне на бунт, заради зараза от чума. Ке фанат винкело и ке започнат воена със столица, започваща с буквата С! После ке потече вода и ке се кротнат, а на следващите избори ке гласуват за цар Слънце с буквата Б!Ке бъде, щом съм казал... ке бъде. Аз съм гадателка
82
1
 
3
 
! Отговори
velik magiosnik преди 4 години
А пък 22.02.2022 и 22.12.2022 ще са още по-съдбоносни дни!!!
81
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 4 години
100% така ще стане
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Ванга има излезли няколко книги и там има документиран материал, на който може да се вярва. Има и видеозаписи с думите й, които могат да се намерят по нета. Цитатите на нейни думи, които пуснах, са от достоверни източници. Сега много измислици се разпространяват за нея. Изобщо страшно много се лъже в публичното пространство за всякакви неща
79
10
 
8
 
! Отговори
Думите на Ванга преди 4 години
"Защо се отказват от Русия като она ни помагаше? Само она ке ни помогне пак. От Ам. не може да чакаме нищо арно. Сичко лошо иде от там. Ам. ще ни помогнат, ако има що да земат от нас. Русия ни даваше и пак ке ни дава - и нефт, и газ, и машини, и пари. Сега е трудно за нея, но она е велика страна, с велик народ. Ке мине време, ке се съвземе и пак ке е решаваща сила. Русия не е хапка, да я глътнат. Ако не си бяхме развалили отн. с нея, нямаше да ни спол. толкова беди. Господ ни наказва за неблагод
78
1
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
повярвахот коли и въже се изреждат да привличат внимание с измислицино все пак ще избързам да си изпия ракията от таз годишната реколта че след тези дати ше се мре
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Думи на Ванга за Русия:"Русия е всичко, колко пъти ни освобождава... ще се изправи Русия!"Лесно може да се намери видеозапис с Ванга, където тя произнася тези думи. Сега много лъжи се разпространяват за Ванга, и не само.
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма досада, че не може да се редактира
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ванга по принцип е избягвала да прави политически неща" прогнози исках да кажа
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ванга по принцип е избягвала да прави политически неща, но все пак е пророкувала доста неща. Например, че тя говореше за война в Сирия преди десетилетия, когато Сирия беше процъфтяваща държава. Казваше и че Европа ще бъде дом разграден и че няма да има вода. Но тя не е посочвала точни години. За Русия никога не е казвала нищо негативно. Голяма част от прогнозите, които сега й се приписват, тя не само не ги е казвала, а и не би могла да ги каже. Ванга беше сляпа селска жена, помислете сами.
73
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.
72
4
 
8
 
! Отговори
Затъмнение преди 4 години
Ако на втори февруари в Перник избухне епидемия и хората там решат да хванат по един винкел и да отидат в София, това може ли да се счита за война?
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ванга има и последователи. Има ли някой от Шумен?
70
10
 
4
 
! Отговори
Коньо преди 4 години
Такова нещо като детектор на лъжата не съществува, това са холивудски измишльотини. От тук си правете изводите колко е достоверна информацията на тоя матрьошек. В русия съм, в русия съм, та-ра-ру-рам.