Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 юни
8 юни 2020 14:39, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Любовните отношения през тази седмица няма да оправдаят очакванията ви. Причините са различни: противоречиво настроение, неясни цели, разминаване в мненията с половинката ви. Не търсете проблемите само извън себе си. Осигурете си малко лично време, за да обмислите на какво се дължи увеличаването на разстоянието помежду ви. След като си дадете сметка за истинските мотиви ще се сетите как да оправите нещата.
 
Телец
 
Може да изглежда странно, но през тази седмица разногласията с половинката ви ще са на материални теми. Вие обикновено разсъждавате прагматично и се придържате към правилата, обаче през тази седмица ще стане обратното. Във ваша полза е да отстъпите инициативата и да оставите той/тя да се занимава с уреждането на практическите проблеми. Ще се освободите от някои досадни ангажименти и ще запазите стабилността на връзката.
Близнаци
 
Влюбените представители на вашия знак през тази седмица няма да сгрешат, ако следват въображението си. Споделяйте всичките си хрумвания с половинката. Може да прецени някои от тях като твърде авантюристични и да ги отхвърли, но при всички случаи ще се впечатли. Особено, ако му/й кажете, че искате да го направите заради него/нея. Ще се зарадва като малко дете на захарен памук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква простащина!