Каква ще бъде 2023-а - годината на Водния Заек?

Очаква ни интересен период
15 ное 2022 17:45, Михаела Лазарова
8
Каква ще бъде 2023-а - годината на Водния Заек?
Снимка: Istock

На 22 януари 2023 започва годината на Водния Заек, според китайския зодиак. Тогава е и първото новолуние за новата календарна година. Годината на Заека ще продължи до 9 февруари 2024 г., когато ще започне годината на Дракона.

В китайската астрология Заекът символизира търпение и късмет, което би означавало, че годината на Заека ще донесе това, което ни е липсвало през 2022, особено мир и успех.

Влиянието на Заека ще смекчи поведението на прекалено импулсивните хора или онези, които все се реят в облаците. Това означава, че е добре да мислим два пъти, преди да действаме и така ще имаме възможността да изпълним всичките си планове успешно.

Таро карти за всяка зодия за 2023

Според китайския хороскоп 2023 г. – годината на Заека ще носи по-малко гняв и повече релакс. Парите ще идват много по-лесно към нас, за разлика от годината на Тигъра (2022). Повечето представители на зодиака ще се радват на успехи в любовен план, някои ще успеят да преминат на следващото ниво в кариерата. Заекът е спокоен, решителен и рядко изпада в паника. Точно така успява да излезе от трудните ситуации с лекота.

Ако сте родени през някои от следните години (или ваши близки) 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, , означава, че сте представител на китайския знак Заек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Авитихол преди 1 година
Воден заек? Може би ще ядем задушено заешко. Или пък в Китай са кръстосали воден плъх със заек. Не зная кой изобщо се интересува от тези китайски животински знаци, неправилно наричани зодии. Макар че в нашия стар календар има заек (дванш), нашите прадеди са слагали съвсем друг смисъл в знаците от животинския цикъл. Да бяхте си направили труда да понаучите малко повече за това, а не да ни занимавате с китайски зайци...
6
1
 
1
 
! Отговори
V преди 1 година
Стига езически зодии. Стигаааааааааа!!!!!!!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф, пак зодиакални глупости. В края на 2019 г. писахте колко успешна щяла да бъде 2020 г. И какво, дойде ковид-простотията и опропасти две години напълно, с последствия за следващите няколко.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, зайче мокро!
3
0
 
8
 
! Отговори
Карта Таро дебит преди 1 година
Не сме зодий, не сме китайци и не сме зайци.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази година ще е на войната. Миналите нали бяха на ковид, та за разбообразие! Надяваме се зеления наркоман да падне тази зима, все пак надеждата умира по НА ТЪЙ :D
1
1
 
4
 
! Отговори
Шишко Паричко преди 1 година
Заек ли? Не е ли годината на свинята, аз така като се гледам в огледалото на свинята годината трябва да е.