С какви обувки си отиват къси панталони?

С какво да ги носим
29 авг 2023 10:02, Дарена Найденова
6
С какви обувки си отиват къси панталони?
Снимка: Istockphoto

 Лятото определено ни липсваше. Тази година сякаш трябваше да го чакаме доста по-дълго време заради постоянните валежи и промени в температурите през май и юни. Официалното топлото време настъпи през юли и спокойно още тогава променихме гардероба си, изваждайки на преден план късите панталони, роклите и тениските. Шкафът с обувки също се промени, където заменяме ботушите, ботите и високите маратонки с малко по-леки и отворени стилове. 

Несъмнено едно от най-големите предимства на лятото е, че можем да носим по-къси дрехи, осигурявайки на краката и ръцете необходимата свобода и прохлада. Забравете за дългите дънки и панталони, защото отдавна е време за полите и шортите. На пазара има безброй опции, от които да избирате, когато става дума за къси панталони, като всичко зависи от вашия личен стил и предпочитания. 
 
Сега, когато всички сме съгласни, че шортите са най-добрият вариант, устойчив на горещото време, единственото нещо, което остава да разберем, е с какво да ги носим през оставащите горещи дни. Очевидните отговори са потници, широки ризи, обикновени тениски или дори горнища на бански, но тук търсим конкретни обувки. Обичайните високи маратонки нямат голяма съвместимост с къси панталони, така че тази опция излиза от състезанието. 
 
Хубавата новина е, че има няколко чифта обувки, които могат да заменят високите маратонки, създавайки прекрасна комбинация с шортите и избраната от вас блуза или потник. Те ще ви осигурят комфорт и стил, подготвяйки ви както за романтична среща, така и за дълга разходка под звездите. 

С какво да съчетаете късите си панталони

Ретро маратонки

Слава Богу за удобните маратонки. Благодарение на няколко спортни марки, ретро стиловете при затворените обувки се завръщат с пълна сила това лято. Ако сте човек, който не обича да показва пръстите на краката си пред света, тогава заложете на маратонки с ретро щампи или по-приглушени цветове. Тук говорим за моделите, които виждахме на промоционални реклами от 90-те години, комбинирани с високи бели чорапи. Те са перфектното допълнение към чифт широки памучни шорти.

Обувки със задна каишка

Доказателство, че шортите не са само ежедневно облекло, но също така изглеждат невероятно с ниски токчета и сандали със задна каишка. Представете си комбинация от жилетка с чифт къси панталони и елегантен тънът ток за една страхотна лятна вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: къси панталони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нито съветите, нито обувките стават! Грозно!
3
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 8 месеца
С кожени сандали...
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубави съвети, ама късно. Лятото свърши.
1
0
 
6
 
! Отговори
Зависи преди 8 месеца
Зависи от дължината и формата на краката, а също и от това по какъв повод са обути къси панталони. Ако ще ходиш на излет, ще си обуеш удобни платнени ниски обувки. Ако ще се разхождаш привечер по крайморска алея в кокетни къси панталонки, ще сложиш удобни сандали, но на средно висок ток. Ако ще ходиш на вечерно парти в скъпо заведение и си се издокарала в панталонки и блузка от ламе и дантела, ще сложиш високи токчета. Но само ако си с хубави крака! Ако краката ти не са стройни, облечи пола.