Жътварската луна променя живота на 4 зодии

Ето кои са те
29 сеп 2023 23:30, Ивета Иванова
19
Жътварската луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Beautiful Fireworks

 В петък ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Събитието на 29-и септември се нарича още Жътварска луна. Ще преследваме целите и амбициите си, ще защитаваме това, в което вярваме и няма да обръщаме внимание на хорското мнение. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Овен
 
На фокус е изразяването на себе си, вниманието им ще е насочено върху амбициите и целите им. Връзките им бяха основен приоритет през месеца, но сега отново ще обръщат внимание на самите себе си. Да действат, да направят своите цели и задачи приоритет ще им е лесно сега. Намират своята независимост, тя се позагуби в сезона на Везните. Нека отделят време за себе си, всеки друг може да почака.

Рак
 
При тях фокусът е насочен към кариерата и професионалните постижения. Ще работят здраво и това си личи за всички. Ако са работили неуморно за независим проект, сега са готови да покажат усилията и работата си. Осъзнават колко е важно да влязат в ролята на лидери в службата. Правят някои промени в работната сфера. Нека си вярват, ще им се отплати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 7 месеца
До Баба едно време ни,за това се казват бабини деветини
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На такава луна овци се пасът, трева се коси, бали със слама се редът, хладно е. Иска се работа младежи, а не кафе на верандата.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Луна на хората, които се обичат!
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 11 -- А приливите и отливите? А така наречената "лунна болест" (от типа на психичните смушения, при които болния при пълнолуние вие като вълк срещу луната или започва да буйства). Има описани и други психични смущения, наблюдавани при пълнолуние.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 9 - И мен тези дни луната ме буди, но между 4.25 и 5.00 ч., защото тогава се появява на прозореца, срещу който е леглото ми. Тази нощ прозорецът беше затворен, защото стана хладно и не много тънкото перде беше пуснато, но луната прозираше и през него и пак ме събуди.
7
2
 
2
 
! Отговори
.... преди 7 месеца
Сега чувам това
6
2
 
5
 
! Отговори
Луна президент преди 7 месеца
През соца се е наричала комбайнерска луна.
5
6
 
1
 
! Отговори
Пришълецът преди 7 месеца
Как и казваха персийците на хвърчащата к*чка, че съм забравил? :)))
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
от 2 дни луната като питка и се будя през 2 часа,въобще не мога да спя.не зная защо таричат това пънолуние жътварска луна.
3
6
 
1
 
! Отговори
Баба едно време ни преди 7 месеца
А, баба казваше, че някога на полето отишла пак рано заран възрастна жена да жъне. И хванало се Извила такава буря, че гръм я ударило и на място починала.
2
3
 
3
 
! Отговори
Баба едно време ни преди 7 месеца
разказваше. Имало една млада жена от селото, която отишла рано на полето да жъне. По едно време както си жънела и й се привидяла възрастна жена, казала й- бегай оттук, оти ще загинеш. Младата жена се стреснала, навела се и пак почнала да жъне. Изправила се и пак същата жена, пак й казала- бега, че ша загинеш! Младата жена от страх вече хвърлила сърпа и паламарката, и хукнал да бяга през полето. Прибрала се. Буря се разорила и един гръм ударил дървото на полето и цялото после с жътва се подпалило
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До ИМОТИКОН - Защото са я нарекли жътварска, затова се чуди. Сега е есен, а жътвата е в началото на лятото, поне по нашите географски ширини е така.