Зодиите, които най-бързо създават приятелства

Вижте кои са те
20 окт 2023 06:02, Ивета Иванова
2
Зодиите, които най-бързо създават приятелства
Снимка: iStock/Zoran Zeremski

 Има някои зодии, на които просто им е много лесно да създават нови приятелства. Те обожават да общуват, да пътуват, да ходят на различни събития, да се запознават с нови хора, любопитни и сладкодумни са. Намират общи теми с всеки. Ето кои са те, според "Bustle".

Близнаци
 
Тези зодии имат репутация на едни сред най-социалните и популярни хора. Така че, не е изненада, че създаването на приятелства е фасулска работа за тях, идва им естествено. Те са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Обожават да общуват, заговарят всеки и могат да намерят тема за разговор веднага. Това кара хората да се чувстват комфортно около тях, дори току-що да са се запознали. Близнаците са весели, забавни, имат страхотно чувство за хумор и това привлича хората към тях.
 
Лъв
 
Лъвовете са много уверени зодии. Те винаги инициират запознанства с нови хора, представят се на хората около тях, започват разговор с непознати. Не се страхуват да си направят планове с хора, с които току-що са се запознали. Така бързо се сприятеляват. Общителни са, лъчезарни, вежливи, един разговор с тях може да ви накара да се чувствате така, сякаш ги познавате от години. Не са срамежливи, искат да се забавляват, независимо къде са и с кого. Излъчват специална енерги, харизма, щедри са и хората искат да са около тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Стрелец" също.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Повечето "Близнаци" наистина бързо създават приятелства, но "Везните" са малко саможиви и резервирани. "Лъвовете" дразнят със себичността и самохвалството си, а това отблъсква и дразни околните.