Бобърската луна носи големи промени на 4 зодии

Вижте кои са те
24 ное 2023 22:45, Ивета Иванова
17
Бобърската луна носи големи промени на 4 зодии
Снимка: iStock/Chayanan

 На 27-и ноември, понеделник, ни очаква пълнолуние в знака на Близнаци. Събитието се нарича още Бобърска луна. Ще научим отговорите на въпросите, които ни тормозят, ще имаме повече яснота в живота си и ще бъдем готови да поемем рискове. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 
Близнаци
На фокус и в центъра на вниманието ще бъдат въпросите и концепциите, които имат те. Тези зодии винаги са желаели да съберат повече информация и да разберат повече за света около себе си. Но сега са решени да размишляват върху интересите си още по-задълбочено. Уверени ли са, че това, което знаят в момента е истина и вярно? Ако не, може да е време да разследват нещата. Чувстват се най-много себе си, когато поглъщат нова информация. Чудесен ден да са любознателни и да четат.
 
Дева
На 27-и ноември вниманието при тях ще е насочено върху въпросите и дискусиите, свързани с кариерата и професионалния живот. Те винаги бързо информират и образоват другите, и сега са още по-склонни да споделят важни детайли с хората около себе си - и то чрез работата си. Може да сменят работната си позиция или да разберат важни детайли за сегашната си роля на работa. Очакват ги нови неща в кариерата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
feetFinder преди 5 месеца
А за моите смърдещи крака с жълти гарванови нокти ще донесе ли промяна?
6
3
 
3
 
! Отговори
АлуминФолиоПлоскозем преди 5 месеца
Дрогари Кръглоземи, как така Земята ще е кръгла, когато се вижда с просто око, че е равна. Излезте на произволно избрана нива и се огледайте. После си отговорете на елементарния въпрос - РАВНО ЛИ Е ИЛИ СФЕРА, ха сега де?
5
3
 
1
 
! Отговори
Само казвам преди 5 месеца
По бай Тошово нямаше плоскоземни. Всички имаха телескопи и вярваха на лъжата на комунистите, че Земята е планета. А тя е просто една плоскост. Разбирате ли?
4
3
 
3
 
! Отговори
Мъдър Плоскозем преди 5 месеца
NASA пак лъже, че Луната е сфера. Е как ще е сфера, като аз я виждам от тука, че е плоска. Така и Земята. Да не говорим за Слънцето, което също е плоскоземно.
3
3
 
3
 
! Отговори
Дрогаре Плоскоземи! преди 5 месеца
Не вярвайте на тези фалшиви новини, Луната е плоска. Може да видите с телескоп, но ако нямате под ръка, може просто да ми се доверите - за по лесно. Аз го вярвам това силно, повярвайте и вие! Мислите ли, че рептилите ви мислят доброто? НЕ! Те искат да ви излъжат, че Земята е кръгла и никога да не ходите до Антарктида, което е края на Света. След туй има костенурка. Хората са го описали в древните книги. Просто ми се доверете, даже не ходете на училище - отпишете децата си от училище. Аз не лъжа.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имаме си наша!
1
4
 
2
 
! Отговори
Али Мохамедов преди 5 месеца
Мразя ви!