Комик получи рекордните 11 номинации за анти-Оскари

Адам Сандлър е предложен като сценарист, продуцент и актьор в 3 филма
Обновена: 26 фев 2012 09:30 | 26 фев 2012 09:15,
38
Комик получи рекордните 11 номинации за анти-Оскари
Адам Сандлър. Снимка: Ройтерс

Адам Сандлър с рекордните 11 номинации за "Златни малинки"

Американският комик Адам Сандлър няма да спечели "Оскар" довечера, но поне може да се утеши с рекордните 11 номинации за наградите "Златните малинки", които бяха обявени тази нощ, съобщиха световните информационни агенции.

Това е повече от два пъти над предишния рекорд от пет номинации, който държеше досега Еди Мърфи за "Норбит".

"Златните малинки" са учредени през 1980 г. и се връчват всяка година за най-слаби постижения в киното в категориите най-лош американски филм, актьор, актриса, сценарий и музикално оформление.

Сандлър бе номиниран за "Златни малинки" за работата си като сценарист, продуцент и актьор в три от най-слабите филми за 2011 г. - "Джак и Джил", в който той играе главната мъжка и женска роля; "Бъки Ларсън: роден да бъде звезда"; и "Жена назаем".

Фаворит в категорията най-слаб филм е "Джак и Джил", който получи номинации във всички възможни категории, включително за най-слаб актьор и актриса, за поддържаща роля на Кейти Холмс и поддържащ актьор Ал Пачино.

Сред номинираните за антинаградите е носителката на "Оскар" Никол Кидман за поддържаща роля в "Жена назаем", а Никълъс Кейдж, племенник на знаменития режисьор Франсис Форд Копола, е номиниран за най-слаб актьор в три филма.

Носителите на антинаградите получават малинка, направена от пластмаса и покрита със златиста боя от спрей. Всяка "статуетка" струва по-малко от 5 долара, включително данъците от 7 процента.

Най-много награди "Златни малинки" в историята на киното има актьорът Силвестър Сталоун. Той е получавал антиотличията 10 пъти, а номинациите му са 30.

За първи път тази година церемонията по връчването на "Златните малинки" ще е на 1 април - деня на хумора и лъжата. Досега те се раздаваха преди връчването на "Оскарите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
ТОЙ - до 33 преди 12 години
Коментара върху, който разсъждаваш дори не беше от мен :) Познаваш - грънци :) Виж, обаче човека се изрази много добре. Оборвай с Ентелект,,, другия начин всеки го умее ;)
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип не съм му фенка на Адам Сандлър, но "Жена назаем" си беше супер забавен филм. На моменти съм се смяла до сълзи. Не виждам какво толкова не им е харесало на тъпите американци.
34
0
 
2
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
#24,очевидно не разбираш от кино. :) На хора като теб сигурно им трябва 10D филм,който да им мирише,пръска,хвърля предмети,от който наистина да усещат,за да бъде задоволен безкрайния им апетит.Хайде кажете,че музиката на Бетовен не струва,картините на Ван Гог са драсканици,филмите са слаби клипчета...
33
0
 
2
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Така е,като се правят филмчета,а не филми.Актьорите играят за между другото в някоя романтична комедия,за да натрупат малко пари,а не си поставят за цел да изиграят велика роля,която ще остане за поколенията.Брандо беше такъв актьор.От съвременниците се сещам за Даниел Дей-Луис.Дано този период свърши колкото се може по-скоро!
32
0
 
2
 
! Отговори
mnenie преди 12 години
Странно ,вече го препоръчах на приятелка ..напоследък всички филми Мейд ин Юса са ми еднакви , безспорно е ,че Уди Алън е класа,но той в последните си филми не беше особено впечатляващ .
31
5
 
3
 
! Отговори
до 28 номер преди 12 години
Значи все пак си фуста. Познавам Ви дори по начина на изразяване - елементарен светвате и загасвате. За секса не се притеснявай, ти като свършиш в кухнята, аз ще те оправя после. Взимаш си душ, подготвяш се и идваш.
30
4
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Виж сега, принципно на всички ни е писнало от еврейската хегемония в Холивуд, но за Уди Алън не си прав, човекът е гениален
29
3
 
4
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
А няма ли да има оскари за най-добрите артисти на ***-Обама,Буш и Хиларито!!????
28
5
 
7
 
! Отговори
Sam преди 12 години
Поредния *** лансиран от собствениците на студия (от същата порода като него). Една от причините за западащото американско кино и смешни оскари.
27
5
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Ало, секситчето! Като не знаеш какво да правиш с една жена в спалнята, я пращаш в кухнята. Всеки си има право на мнение, но го оборвай с доводи и акъл, балканжиьо!
26
6
 
7
 
! Отговори
xaxaxa преди 12 години
E ne zavijdaite 6toto Adam naistina ima golemi popadeniq , ne e za vseki , na men li4no mi dopadat vsi4kite mu roli :)))) naistina me uvli4a i raztovarva s netipi4niq si evreiski xumor ne go mrazete poneje e evrein , dori sam se osmiva v pove4eto filmi edin gotin 4ovek . :)
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственото комично при Адам Сандлър е,че се мисли за комик...
24
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
хаха 23 искрено ме разсмя :)))))))))))))))))))))))
23
6
 
18
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
То сякаш филмите получили ОСКАР стават за нещо.Например филма Титаник - егати бозата,егати скуката ,егати олигофренския филм.
22
25
 
15
 
! Отговори
brigante преди 12 години
само да вметна, че Адам Сандлър НЯМА НИТО ЕДИН СЛАБ ФИЛМ!и е най-уважаваният и най-харесваният комедиен актьор в америка и не само!няма да намерите слаб филм с негово участие!хипер приятен артист и само хипер будала би дал thumbs down за него!тез' малинки нямат никакво значение:)
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
недей да философстваш дали съм в грешка или не. Ако съм в грешка направо го кажи - жена ли си, или не ?
20
2
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Хайде още един мрънкалник. Осъзнайте се!!! Преди да започнете да полагате усилия (вместо постоянно да си намирате по някой виновен за неволите ви), няма да се оправи скромната ни държава. Относно фустата - в грешка си, но ще запазя добър тон ;)
19
1
 
8
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
Аз вярвам , че някой ден всички *** ще умрат и ще живеят само нормалните човешки същества, които са уникални и не са копия на останалите.
18
10
 
4
 
! Отговори
До номер 17 преди 12 години
Като ти гледам коментарите - 100% си някоя фуста. Аре бягай на мивката и от тук нататък ще се обаждаш само когато те питат. Ясно ли е?
17
5
 
5
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Номер 6 я лапай там 300те левчета заплатка и мълчи, *** такъв.