М. Найт Шаямалан разби бокс офиса "На парчета"

Трилърът му се нареди на първо място в САЩ
23 яну 2017 14:50, Петя Славова
3
 М. Найт Шаямалан разби бокс офиса "На парчета"
Снимка: Форум Филм

Режисьорът М. Найт Шаямалан знае как да стряска зрителите и да преобръща представите им за реалността. За първи път го направи с "Шесто чувство", но и следващите му продукции като "Неуязвимият", "Следите" или "Селото" продължиха да изследват свръхестествените явления.

Новият му психологически трилър "На парчета", в който главната роля е поверена на Джеймс Макавой, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 40,2 милиона долара, съобщиха световните информационни агенции.

 Приходите от филма са много по-високи, отколкото от предишната продукция на Шаямалан. Неговият хорър "Посещението" от 2015 г. донесе 25,4 милиона през дебютния уикенд в Северна Америка.

На второ място е "Трите хикса: Отново в играта" с Вин Дизел и Самюъл Джаксън с приходи от 20 милиона щатски долара. Това е третият филм от трилогията, като от излизането на втория филм минаха 12 години, пише БТА.

Водачът от миналата седмица в бокс-офис класацията на Северна Америка "Скрити числа" слезе на трето място с приходи от 16,3 милиона долара. Следва анимацията "Ела, изпей" с 9 милиона долара и мюзикълът "La La Land" с 8,4 милиона долара.

Шести е "Rogue One: История от Междузвездни войни" със 7 милиона долар

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Баба преди 7 години
До ИБЕ към БАН:pravopisen.onlinerechnik/duma/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%8A%D1%82
2
3
 
1
 
! Отговори
ИБЕ към БАН преди 7 години
Думата "напът" е изписана правилно.Други наречия: отгоре, вкъщи, вдясно, вляво, догоре, нависоко, набързо ...
1
0
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
"...НАПЪТ"? Тия от "Форум Филм" са много неграмотни,бре!Навремето в училище такива ги биеха с пръчка пред всички в стаята,за назидание.