Ванга предсказала победата на Обама

Още преди 18 години тя казва, че 44-тият американски президент щял да е и последният
10 ное 2008 14:27,
96
Ванга предсказала победата на Обама
Снимка: БГНЕС

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
5
 
! Отговори
Сабина преди 13 години
До колкото виждам всички сте настроени писимистично към предсказанието на Ванга, но това предсказание го има написано в една от книгите и, това че не е ставало на въпрос не означава, че не е съществува. Тя предсказва, че една от водещите държави ще бъда изравнена с земято от водата. Предказа и идването на "царя" в България и управлението му..... Който иска да вярва, но хората са казали за мъртъв кажи добро или нищо не казвай.Така,че имайте уважение към паметта на Ванга!
97
2
 
2
 
! Отговори
няма значение преди 13 години
Добре, мразя тъпите шизовреничнини *** с техните масони. Но в САЩ има страшен спор дали обама е роден в САЩ или ИНДОНЕЗИЯ. Южните (селски, ККК и ред нек) Щати спорят и се мъчат да го свалят заради това. За това не се сетих те а?Ванга е от Петрич и ако кажеш лошо за нея тук ще ядеь най-малко бой.
96
1
 
3
 
! Отговори
Стойков преди 14 години
напълно съм съгласен с теб .. а пак отгоре на това съм от ПЕТРИЧ и мога да кажа само хубави неща за нея .. помагала е й на моето семейство :)
95
1
 
2
 
! Отговори
A преди 14 години
Прочетете така озаглавената книга /от Петър Баков/с информация "от първа ръка". Сериозно.Според този източник Ванга е казала, че трета световна война НЯМА да има.Множество злонамерени или зле информирани невежихулят Ванга или описват съчинени от тях "нейни" предсказания.Търсене Истина и ще намерите.
94
1
 
3
 
! Отговори
kaluty преди 14 години
Абе вие луди ли сте ... ванга била вещица ... Всичко което тя каза се случи .. нима не сум права а .... Ванга е Светица а не вещица както някои от вас твърдят ....
93
1
 
0
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Това са глупостите на happynewyear - тъпашки руски сайт. Това не са думи на Ванга.
92
1
 
2
 
! Отговори
мими преди 15 години
Ванга е жената която помагаше и то наистина вярва този който е видял добро от нея !!АЗ ВЯРВАМ!!НО ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НЕ НО ЧЕ НАЙСТИНА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НЕЩО КАТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЕ СЕ УЧУДВАМ
91
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Статья: Предсказания Ванги - 20082008 - Покушения на 4 глав правительств. Конфликт на Индостане. Это явится одной из причин 3 - ей мировой войны.2010 - Начало 3 - ей мировой войны. Война начнется в ноябре 2010 года и окончится в октябре 2014 года. Начнется как обычная, затем будет применено сначала ядерное, а потом и химическое оружие.2011 - В результате выпадения радиоактивных осадков в Северном полушарии не останется ни животных, ни растительности. Затем мусульмане начнут химическую войну против оставшихся в живых европейцев.2014 - Большинство людей будет страдать гнойниками, раком кожи и др. кожными болезнями (следствие химической войны).2016 - Европа почти безлюдна.2018 - Новой мировой державой становится Китай. Развивающиеся страны превращаются из эксплуатируемых в эксплуататоров.
90
2
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
Абе шматки, през 1911 год. "република Македония" още не е била измислена. Мислете малко с тези тикви преди да пишете.
89
1
 
1
 
! Отговори
deso преди 15 години
kak se pishe makedonska istoria?Otvarq se Bulgarska istoricheska kniga. Zamestva se "Bulgaria" s "Makedonia". Posle se dava za prevod na makedonski i se pe4ata. Nqma da se y4ydq ako Jelio Jelev se okaje makedonski prezident po nqkoe vreme.
88
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам САЩ ще се разцепе ли ама навашата измилена държавица дните и са преброени - Косово мина ,идва вашият ред
87
1
 
0
 
! Отговори
М преди 15 години
за мене тва е поредната дезинформация и лъжа.. някой се опитва да сплаши света май :) специално прегледах няколко книги за Ванга и не намерих нищо такова. Ето примерно един откъс от книгата на Петър Баков "На колене пред Ванга" - това Ванга го е казала на някаква жена, която се е притеснявала за мъжа си в края на Втората Световна Война: "И да знайте, войната скоро свършва, руснаците печелят. Но Русия, след петдесетина години ке се разпадне. Нема да има Съветски съюз. Америка излиза начело и ние отиваме при тех.Не се плашете... Нема да има повече Световна война. Нема да има. Не."
86
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 15 години
Вангя е родена като поданичка на ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ-това за братучедите отвъд западната граници.Иначе,който вярва на врачки-за него си е.И аз съм бил при Вангя-за безнадеждно болен близък.Докато не съв я виждал лично,бях склонен да и дам кредит на доверие.След срещата мнението ми е- ВРАЧКА като врачка.Лека и пръст!Но с тоя и занаят трябват много молитви пред Бога за облекчаване на съдбата и на оня свят.
85
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bratjata na Vanga sa partizani, taka che napulno vuzmojno e da e poluchvala durjavna zaplata.
84
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Taksata za malcinstvena bajachka e 20lv., pensioniran profesor psihiater - chastna praktika -15lv. V stranata ni se shiri sueverie i imeto na pokoinata Vanga se izpolzuva, kogato cherveni i chengeta reshat da prokarat svoi politiki. No za tova rodnini na Vanga susto imat vina, a i ne samo te. Pulno e s razni jasnoivdki, (predi i s ekstrasensi) - protejeta i tvorenija na chengeta i vlastnici. Do koga ste trovite naroda i ste spekulirate s bolkata mu? I stiga ste i pokazvali snimkata - ostavete praha i na mira.
83
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колко и остава на Америка - галон 2 ? Всяка империя рухва ,а тая е петролно недоносче.Че не е ли истина ,че Индонезия - Китаи -Япония смачкаха американската икономика. :)Дефицид до безкраи няма ,а след голяма воина следва рецесия справка България - Византия ... СССР ...Аз давам 40-50 години максимум на Америка :)
82
2
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
Някога един руски писател беше казал-"Няма истинска вяра в Русия,а само суеверие"За България важи същото.Народа масова ходи при врачки,баячки и не знам си какви.Ванга е известна със своите двусмислени пророчества,подобно на Делфийската пророчица.Всеки си ги тълкува както иска.Но простия народ вярва.То уж беше предсказала,че на финала на световното по футбол през 1994г ще играят две държави имената на които започват с буквата Б.Пък само една от държавите -Бразилия беше с тази буква.
81
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Важното е да повярват, много народи като Араби и Руснаци ги крепи вярата че няма вечни империи. И САЩ не са вечни. Можем само да се радваме че са повярвали на български пророк.
80
1
 
0
 
! Отговори
sash преди 15 години
primrieeee
79
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ЕЙ много хора не са добре в тая държава!На всеки един човек ,който е решил,понеже е въпрос на избор,дали да си развиеш дарбата!,та на всеки ,който се занимава с ясновидство,му се дава мнооооооо малка част да вижда,в бъдещето и на всеки е различен процента-поглед в бъдещето! И Ванга го е знаела!НИКОЙ ,НИКОЙ на 100процента не Може да ВИДИ! А тоя дето го пише това да се замисли на кой прахта скверни!