Рапърът Снуп Дог се връща при жена си

„Обичам съпругата си и децата ми“, коментира рапърът
18 юли 2005 12:28,
Рапърът Снуп Дог се връща при жена си
Снуп Дог и 8-годишния му син Спанки
След кратка раздяла , рапърът Снуп Дог е готов на всичко, за да се събере отново със съпругата си Шанте „Буу“ Броудъс и да продължи брака си.

„Обичам съпругата си и децата ми“, коментира рапърът. „Музикалната индустрия лесно ти размива възгледите и замъглява погледа... Аз искам да се върна при семейството си. И ако някога чуете за развод, то жена ми ще се развежда с мен, защото аз никога няма да тръгна да се развеждам с нея“, добавя Снуп.

Самата Шанте „Буу“ Броудъс не си призна за какво е напуснала съпруга си преди време. Тя твърди, че това няма нищо общо с увлечението на рапъра по порно филмите. Отскоро Снуп Дог влезе в порно бизнеса като продуцент на горещи ленти.

Причината не се крие и в случката с гримьорката Кайли Бел. Жената подаде оплакване, че е изнасилена от Снуп Дог и неговите хора в съблекалнята на шоуто на Джими Кимел минути преди тяхното гостуване в шоуто.

„Знам, че Снуп е невинен и за всичко са виновни приятелите му. През цялото време му повтарям да спре да им позволява да правят каквото си поискат. Никой няма да запомни тези хора. Всеки ще си спомня единствено за Снуп Дог“, разкри мислите си Шанте Броудъс пред американското списание Sister 2 Sister.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание