Румънските звезди Моранди не познаха свое парче по радиото

Докато похапвали пица в известно столично заведение, по радиото пуснали песента, която била разпозната от вещото ухо на Миро Гечев и чак след това от самия й създател
18 ное 2005 16:35,
Румънските звезди Моранди не познаха свое парче по радиото
Моранди по време на пресконференцията, часове преди лайфа си. (Мариус Мога е втори от дясно на ляво). Снимка:Dnes.bg
Мариус Мога, основен двигател на суперуспешните румънци Моранди, не успя да познае ремикс на собственото си парче „Love Me“. Продуцентът вечеря снощи с репортер на Dnes.bg, известен български журналист и най-добрият млад композитор Мирослав Гечев.

Докато похапвали пица в известно столично заведение, по радиото пуснали песента, която била разпозната от вещото ухо на Миро Гечев и чак след това от самия й създател. Мариус сподели, че вече му е трудно да проследи как се развиват дори собствените им песни, но бе приятно изненадан от факта, че Моранди са свръх популярни, дори и у нас. За песента си "Love me" Моранди имат три номинации за наградите на МTV.

Мариус и Миро Гечев откриха доста общи неща помежду си и си обещаха съвсем скоро да работят заедно по музикален проект. 

Тази вечер Моранди ще се срещнат със своите фенове, по случай откриването на новото заведение „Клуб 18+“, и ще изпълнят хитовете от албума си Rеverse на живо. На кратка пресконференция,часове преди началото на шоуто, момчетата заявиха, че между България и Румъния има много общи неща, като за пример дадоха грозните сгради и красивите жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание