Кръст и секс-кукла извадиха на Богоявление във Варна

31-годишният Ангел Аврамов спаси кръста в морето край Варна, преди него в странна проява от морските води вадиха секс-кукла
6 яну 2006 16:45,
Кръст и секс-кукла извадиха на Богоявление във Варна
Ангел Аврамов спаси кръста в морето край Варна, а преди него "политик" се подигра с традициите, като извади секс-кукла. Снимки: Булфото
31-годишният Ангел Аврамов спаси кръста в морето край Варна. Това е четвъртият път, в който варненецът вади кръста от ледените морски води. Около 30 души скочиха от първа буна на градския плаж в името на традицията на Богоявление.

Малко преди църковния ритуал с традицията се подигра ексцентричният лидер на Партия на българските мъже Росен Марков, който скочи да извади от водата надуваема секс-кукла. Целта на "политика" била да докаже, че за жена е готов на всичко. Какво общо има тази проява с почитания християнски празник, Марков не можа да обясни.

В Бургас пък спасяването на Светия кръст бе отменено заради силния вятър, който достига до 16 метра в секунда и вълнение над 4 бала.

По препоръка на Морската администрация отмяната бе наложена, тъй като вълни заливат пристана и не може да се гарантира безопасността на участниците. Забраната разочарова бургазлии, които още преди Нова година тренираха за ваденето на кръста от морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание