Американец продава челото си като рекламно каре

Компании имат шанс да рекламират върху главата на 20-годишен младеж
11 яну 2005 12:14,
Американец продава челото си като рекламно каре
20-годишен американец продава свободно рекламно каре на челото си, съобщи ВВС. Търгът се провежда в сайта eBay и ще бъде спечелен от този, който предложи най-голяма сума за челото на Андрю Фишер от Омаха, Небраска. Младежът заяви, че ще позволи да му бъде изрисувано временно лого или марка на челото му, за период от 30 дни.

“Аз продавам нещо, което вече притежавам. След 30 дни ще си го върна обратно”, коментира той. Засега Фишър е получил 39 предложения, като най-голямото от тях е за повече от 322 долара.

“Победителят ще може да ми изпрати татуировка или да ме придружи до студио за татуировки, където ще ми направят временна рисунка на челото – името на компанията, или пък някакаъв домейн, може би и лого”, допълни Фишър. В онлайн аукциона младият мъж пише за предложението си: “Възползвайте се от тази радикална рекламна кампания и станете част от историята”.

Въпреки че Фишър казва, че ще е съгласен с всякакъв вид марка или лого на челото си, все пак допълни: “Няма да приема да се разхождам със свастика или нещо расистко. Също така няма да рекламирам нещо социално неприемливо, като порно сайтове”. Той заяви, че ще използва парите, за да си плати колежа, където възнамерява да учи графичен дизайн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание