БГ Радио върнаха Стефан Вълдобрев и Антибиотика

Благодарение на наградите на БГ Радио малко позабравени лица от българската поп сцена напомниха отново за себе си
27 мар 2006 18:05,
БГ Радио върнаха Стефан Вълдобрев и Антибиотика
Ицо Хазарта е доволен, Дидо от Д-2 "плува" в публиката, Стефан Вълдобрев отново на сцена, Графа лепна мокра целувка на Койна Русева, а Галя излезе от Вип Брадър в предизвикателен тоалет Снимки:Булфото
Благодарение на наградите на БГ Радио малко позабравените лица от българската поп сцена напомниха отново за себе си. Става дума за реформираните Антибиотика и актьора Стефан Вълдобрев, които пяха по време на церемонията по раздаването на 5-те годишни награди на медията.

Доста интересно бе разположението на сцената и, за разлика ot други видове музикални награди, БГ Радио се бяха постарали да внесат момент на изненада. Всички звезди бяха настанени в малка зала зад сцената, където вечеряха и наблюдаваха самата сцена на специални монитори.

Водещият титуляр на церемонията Део успя набързо да смени вечерния си костюм, за да се включи навреме в изпълнението на парчето на Руши “БГ ТВ”, където и той помага.

Специално помещение за награди ще трябва да си направят Ъпсурт, тъй като едва ли могат да поберат всичките статуетки, които получиха през последните години на едно място. Само вчера Ицо, Венци и Буч прибавиха нови две към колекцията си в категориите за БГ текст за парчето "3 в 1" и за БГ албум за "Quatro".

Другите звезди на вечерта - Каризма, взеха наградата за БГ дует/трио и за БГ песен с безспорно наложилата се "Минаваш през мен". По традиция Миро и Галя представиха новия си сингъл на наградите на радиото, а тоалетът на Галя бе доста по-предизвикателен дори от това, което носи в къщата на Вип Брадър.

С две награди си тръгна и Графа. Той получи "микрофонче" в категорията БГ композитор, както и в най-желаната категория - БГ изпълнител. За да вземе наградата си обаче, той трябваше да мине през специално препятствие - да целуне Койна Русева, която връчваше статуетката.

Мария Илиева пък получи наградата за изпълнителка, макар единственото й солово парче миналата година да бе на английски.

За БГ група на годината наградата грабнаха "ТЕ". Дебютант на годината стана победителят от риалити-шоуто "Стар Академи" по Нова телевизия Марин, който надви конкуренцията на колежките си от Академията Вики и Аксиния.

Традиционното отличие БГ вдъхновител отиде при рок-ветераните от "Сигнал".

Фигуристите ни Албена Денкова и Максим Стависки пък получиха награда за БГ посланик, но не успяха да си я вземат лично.

По време на изпълнението на Д-2, техният нов вокал Дидо се изяви като истинска рок-звезда и дори си позволи да се хвърли в публиката, която откликна положително и го понесе на ръце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание