Кръшна панда отказва секс на гаджето си, бил дебел

Мъжката панда Чуанг Чуанг се оказа твърде тлъстичка, за да прави секс и гледачите му го подложиха на диета, за да стане отново приятен на приятелката си Лин Хуи
16 яну 2007 12:19,
Кръшна панда отказва секс на гаджето си, бил дебел
Чуанг Чуанг се докарал дотук от лакомия към бамбука. Снимка: Корбис

Мъжката панда Чуанг Чуанг се оказа твърде тлъстичка, за да прави секс. Тайландските му гледачи го поставиха на строга диета, за да могат да го пуснат на женската Лин Хуи в зоологическата градина Чианг Май, намираща се в северните части на Тайланд, съобщи Асошиейтед прес.

„Чуанг Чуанг надебелява непрекъснато и установихме, че на Лин не й е приятно да прави секс с него“, коментира главният ветеринарен лекар на зоопарка Каника Лимтракул.

Мъжкарят трупнал доста в последно време и вече тежи 150 килограма, а нежната му половинка е само 114. 
 
За да накарат шишкото да смъкне някое и друго килце и отново да се отдаде на разврат, гледачите в зоопарка му намалиха дажбите от стръкове бамбук и го хранят само с листата на растението.
 
Това са поредните опити на ветеринарите да помогнат на мечката да отслабне, за да може женската да го приеме и евентуално да се сдобият с дете.

Гледачите опитваха какво ли не, за да предизвикат интерес у Лин – организираха на мечките сватба, мислеха да ги разделят за известно време, за да разпалят романтиката у тях впоследствие, дори решиха да им пускат порно с други двойки панди, които правят секс.

Лин обаче остава непреклонна и сега на дневен ред идва решението с диетата.

В природата пандите са застрашени от изчезване заради навлизането на хората в хабитата им, заради бракониерите и ниската репродуктивност. На свобода женските раждат само едно мече на две или три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание