Хари Потър вече е гол и възмъжал

Харчо Потър вече не е малкият сладък магьосник, а мускулест секс-бог, играещ в развратна пиеса
31 яну 2007 14:25,
Хари Потър вече е гол и възмъжал
Хари Потър...един възмъжал, секси магьосник,отдаден на конете. Снимка: broadway.com
Не вярвате в чудеса? Е, повярвайте. Точно като по магия, малкият, сладък, невинен Харчо Потър порасна и стана строен млад мъж. По точно актьорът Даниел Радклиф, който се превъплащава в ролята на малкия магьосник от 6 години.

Вече 17-годишният актьор ще се съблече напълно гол (да, да напълно) в театралния спектакъл “Equus“ от Питър Шафър в Лондон. Новината не е нова, но никой досега не си представяше как ще изглежда на сцената магьосникът-тийнейджър.

За да не остави феновете си в трепетно чудене, Даниел пусна серия секси снимки, които илюстрират какво да очакват зрителите от него на 27 февруари, когато е премиерата на пиесата.

Хари вече няма нищо общо с момченцето, което размахваше вълшебни пръчици. Сега Хари е въоръжен с други оръжия, има мускули и е един секси младеж.

Дори продуцентите на пиесата са впечатлени от неочакваната трансформация на Хари.

„Да имаш плочки и такава коремна преса на тази възраст е невероятно. Някои хора нямат такива плочки и на 25 години. Наистина той се е превърнал в лебед“, заяви продуцентът на пиесата пред списание „Пийпъл“.

Феновете на Хари Потър също много харесват новия вид на любимия си герой.Тийнейджърките и сескуално обърканите младежи от фен клубовете на Дани вече са превърнали го превърнали в секс икона, като във форумите преобладват мнения от сорта „Той има страхотно голо тяло“ и разни подобни.

Радклиф обаче няма само да се появи гол на кон, а ще участва и в секс сцена в постановката.

Всъщност пиесата е доста странна. Героят на Даниел се нарича Алън Странг, който се оказва доста объркан сексуално и психически младеж. Въпросният Алън изпитва непреодолимо чувствено-сексуално влечение към конете и преживява язденето като сексуален акт.

Ако още не ви е странно, в пиесата Алън се среща с психолог, след като е ослепил шест кончета с метален шип.

И ролята се играе от магьосника Хари Потър. И това ако не е странно...но какво да се прави, британско изкуство.

Вижте още от разголения Хари Потър и неговото порастване

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание