Поезия и песни на Деня на влюбените.

Поетът Евтим Евтимов - доскоро много познат като любител на виното и жените, издава поредната си стихосбирка със заглавие "Ти си любовта". Към нея има и диск с любими песни по негови тесктове.
2 фев 2007 18:01,
Поезия и песни на Деня на влюбените.
Снимка: издателство "Персей"

Поетът Евтим Евтимов - доскоро много познат като любител на виното и жените, издава поредната си стихосбирка със заглавие "Ти си любовта". Тя ще се появи на пазара на 14 февруари, а датата не е случайна - към книгата, съдържаща 137 от неговите най-хубави любовни стихове ще има и диск с 22 любими български песни по тесктове на поета.

Всичко това - с луксозна подвързия и стилни цветни илюстрации, съвсем подходящи за случая. Към всеки екземпляр, читателите ще получат и специален комплимент от COFFEE MATE и NESCAFE CLASSIC, с чиято подкрепа книгата се появява на пазара.

Томчето излиза на пазара в рамките на инициативата на издателска къща „Персей” да подариш книга-бижу за Свети Валентин - след "Обичам те" със шедьоври на световната любовна лирика и "Да те жадувам" с българска любовна лирика.

Сред изпълнителите на песните по текстове на Евтим са Веселин Маринов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Панайот Панайотов, Райко Кирилов, дует „Шик”, дует „Ритон”, ,„Щурците”, „Тангра” и други. Тази година обаче дует "Шик" ще дадат още един принос към популяризацията на поезията му - в диска двамата ще направят премиера на най-новата песен по тескт на Евтим - „Да бъдем двама”.

Досега Евтим Евтимов има над 30 издадени книги с поезия и проза. Стиховете му са нежни, и лирични, с нестихваща жажда за обич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание