Каризма в Евровизия. Сериoзно?

Кой на колела, кой с нов клип, кой в чужбина и кой - болен се разбра. Остава да видим кой е сериозен...
13 фев 2007 16:54,
Каризма в Евровизия. Сериoзно?
Каризма - сериозни? Не би трябвало да е мисия невъзможна. Снимка: Булфото
След като пуснахме статията за най-новия скандал около Евровизия, съвсем закономерно решихме да попитаме главните герои в нея за тяхната позиция по случая. И тъкмо да вдигнем телефона, в редакцията пристигна следното съобщение:

"Като активно действаща поп група, КариZма имат много и неотложни ангажименти, свързани с работата им като изпълнители, издатели и продуценти, извън участието им в конкурса „Евровизия”.

В деня на заснемането на видеовизитките, които са кратка презентация към изпълнението на всеки един от участниците в конкурса, КариZма бяха ангажирани с концертно участие извън София.

Галя и Миро приемат участието си в “Евровизия” достатъчно сериозно и отговорно, като подреждат приоритетите си по степен на неотложност, а не на важност. Те ще заснемат видеовизитката към участието си в конкурса в някой от следващите дни."

Добре, казваме, и се обаждаме на техните PR-и да ги попитаме все пак те обадили ли са се да уведомят телевизията за сериозните си намерения.

От екипа на дуета отговориха, че телевизията е уведомена и на мястото е имало фенове най-вероятно защото са се обадили в последния момент - след като вече са били изпратени съобщенията за бъдещото заснемане на клиповете до медиите. Иначе Галя и Миро са били на участие на частно парти през уикенда.

Е, щом е така - пак си казваме - добре.

След това звъним в БНТ, където тяхната PR-ка Лара Берeaну ни обяснява, че дуетът изобщо не се е обадил, за да предупреди, че няма да се появи на снимките. Екипът на предаването, както и режисьорът, до последно са ги очаквали в неведение. Те са били включени в графиците за заснемането на клипове и са били единствените, които не са предупредили за отсъствието си.

Госпожа Берeaну сподели, че екипът не е бил най-разочарован от отсъствието им. То най-вече е помрачило настроението на феновете, тъй като графикът с публичните появите на Каризма стриктно се следи от най-верните им фенове и те са там, където са и любимците им. Само дето този път явно са се разминали.

Оказа се, че дуетът все още не се е обадил да се извини за отсъствието си. И че БНТ разбира от медиите, че "в някой от следващите дни" клипът на Каризма щял да бъде заснет. "Ние не знаем за такова нещо. Не сме се договаряли за снимки тези дни", казаха от медията.

"Всички останали намериха начин да ни съобщят, че няма да могат да дойдат - знаем, че Тони Димитрова снима клип в Бургас, Теди Кацарова е била много болна и лично майка й - певицата Силвия Кацарова дойде и ни донесе нейното послание и автограф. Елица Тодорова и Стоян Янкулов също намериха начин да ни предупредят, че няма да присъстват, защото са в чужбина", каза още Лара Берeaну.

Леко объркани от противоположните твърдения, решаваме да се обадим и в  Жокер Медия - компанията, представляваща Мастило.

От там ни казаха (това беше потвърдено и от телевизията), че групата е предупредила предварително, че ще може да отиде на снимки чак в неделя. Защото грипът повалил освен Теди, и Вики. Мастило са помолили БНТ да се отмени заснемането на клипчетата и тази молба е била посрещната с разбиране.

Тоест, те съвсем не са били несериозни, нито са забравили, както съобщи информационната агенция БГНЕС, на която Dnes.bg се позова относно скандала вчера.

Кой пристигнал на колела, кой с нов клип, кой в чужбина и кой - болен се разбра. Остава да видим кой е сериозен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание