Ръководството на ДСБ подаде оставка

Ръководството на ДСБ подава оставка до насроченото извънредно отчетно събрание, което ще се проведе на 15 септември
21 май 2007 11:56,
10
Ръководството на ДСБ подаде оставка
Ден след евроизборите Иван Костов подаде оставка. Снимка: БГНЕС

Ръководството на ДСБ подава оставка до насроченото извънредно отчетно събрание, което ще се проведе на 15 септември. Това съобщи лидерът на ДСБ Иван Костов.

След поредицата от изборни неуспехи ние сме длъжни да направим това и да открием широк дебат за нови лица, които да продължат политиката на партията. Ние не се отказваме от нашия проект и стоим зад него, ще помагаме и активно ще работим и за местните избори, но нека хората да решат кой да застане начело, допълни Иван Костов.

Не бихме могли това да го направим след 20 или 30 дни, заяви зам.-председателят на ДСБ и ръководител на изборния щаб Веселин Методиев. Трябва сериозен анализ и коментар на това какво се случи, допълни Методиев.

Той отчита като основна причина за неуспеха на изборите това, че те се провеждаха в изключително корупционна среда, “в която ДСБ не можеше да участва”. Не могат да се купуват гласове за евроизбори, за 50, 100 или 250 лева, категоричен бе той.

Има и друга причина – начина на говорене, някои от слабостите в нашите местни структури, но това не е основната причина. ГЕРБ и Атака говорят неща, които ние сме казали, но по друг начин и хората ги припознават по-добре, коментира Методиев.

Пред Dnes.bg водачът на листата за евродепутати Константин Димитров коментира, че поема лична отговорност за провала на партията на евроизборите. Той каза също, че застава зад ръководството на ДСБ и оттук настне привържениците и симпатизантите на партията ще решат кой да застане начело и каква линия да води партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
sto100jan преди 16 години
2 Селянин - Селянино , стой си на село и не ходи в Плама да работиш .Нямаш акъл за индустриален начин на живот . При Костов за 4 години заплатата от 3 $ стана на 100 $ . А сега слушате на Тошевци и Славевци глупостите , и ги повтаряте като *** папагали . От глад умирате , защото сте *** , мързеливи и продажни - хак ви е мизерията , защото не знаете откъде ви е дошла .
8
0
 
0
 
! Отговори
НИКОЙ преди 16 години
От лешояди, орли не се става!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
marvelis преди 16 години
Десните бяха обречени,това витаеше във въздуха!На фона на корупцията,нагл ото купуване на гласове(Доган давал по 60 на *** глава,те самите се хвалят и не го крият!),явното и безпардонно опоскване в страната,вилнее енето на ДС и т.н.,не може десните партии да спечелят!Да не говорим и за междупартийни дразги( къде са Стоянов,Софиянс ки,Каракачанов и Мозер?)?Дано България има късмет с народ,който носи глобуси,а не глави на раменете!
6
0
 
0
 
! Отговори
Гневният преди 16 години
Сетила се Мара да се побараааа.... Костоооооов,ти за_ба сестрите в Либия,опропасти десницата.....б ил си голяяяяям ***,бееееееее .......Сетил си се след дъжд качулка да се махаш.....
5
0
 
0
 
! Отговори
Селянин преди 16 години
Костов това е началото на края.Примката започва да се затяга.Аз отдавна съм казал че теб или ще те застрелят или ще свършиш в затвора.Помниш ли когато работниците на Плама стачкуваха а ти величието ги наричаше мръсни плевенски комунисти.Хорат а гладуваха и нямаше с какво да нахрянат децата си.Знаеш ли колко хора измряха от ужаса знаеш ли колко напуснаха страната.Прокле т да си и да гориш в ада.Ти смяташе че за теб няма болести и смърт че си велик я се погледни сега ти вече политаш към пропастта.Нали знаеш че от Бог няма къде да се скриеш.Той те постави начело на страната не за да крадеш а да помогнеш на хората.Ти какво направи.Накрая народа излезе глупав че не те иска.Да не те искаме време е да се разкараш да не виждаме и чуваме и се моли на Бога за милост
4
0
 
0
 
! Отговори
djeki преди 16 години
ДСБ и СДС да се обединят и всичко щеси дойде на мястото.
3
0
 
0
 
! Отговори
sve преди 16 години
Ами то друго нямаше какво да направи.Нека СЕ ОТТЕГЛИ ЧОВЕКА ДА СИ ПОЧИНЕ, ПА ДА ПОХАРЧИ МАЛКО от сухото,па пак ще се върне да възстанови похарченото и така...
2
0
 
0
 
! Отговори
stefan преди 16 години
edinstvenata seriozna partiya sas seriozna politika
1
0
 
0
 
! Отговори
пламен преди 16 години
А някой го интересува ли го какво правят?