Енергично ироничен

Е Юлиан. И ние такъв го харесваме. Освен това е чудесен, на ръба на лъчезарното и типичен Рак. От хубавите типове. Затова дори да не е твой тип, пробвай интервюто, за да видиш как се бие по улиците
28 май 2007 16:53,
11
Енергично ироничен
Юлиян в сцена от "Идеалният мъж". Снимка: Булфото

Понеже Юлиан Вергов е моята зодия, някак още преди да се срещнем, се разбрахме. Като типични Раци, които постоянно ходят като на хорце с една крачка напред и две назад, и двамата закъсняхме за иначе изключително амбициозната си ранна среща в Народния.

Както и да е, не беше много фатално, а и от това интервю се разбира, че движението в София е способно да повлияе по-силно дори от Луната на Юлиан, да го накара да покаже тъмната си страна и да набие друг шофьор.

Затова е чудесно, че нищо такова не се случи – дори напротив - взехме си кафенце, пушихме цигарки и си говорихме сладко-сладко сутринта преди репетиция (не знам дали е имало репетиция, но заподозрях, след като в съблекалнята последователно и нееднократно се появяваха на всеки 5 минути като часовникарски кукувички ту Владо Карамазов, ту Стоян Алексиев).

Изводите от интервюто са, че Юлиан е чудесен, професионалист и че пуши силни цигари. А, и е нервен, ама в добрия смисъл на думата – от онези хора, които те зареждат с енергията, която имат в излишък.

След като на следващия ден гледах новото представление, в което той е в главната роля, установих, че и играе хубаво, но това много добре го знам от няколко години. Просто отбелязвам, за да не остане назад информацията, че има премиера тези дни, и тя е по Оскар Уайлд – един човек, който по остроумие и ироничност си прилича с Юлиан. А ето и интервюто...

Kак ставаш?

Оле, ами много бързо трябва да ходя на репетиция. Обаче след като стана, ми трябва поне половин час пред телевизора докато се събудя.

А как лягаш?

Ами пак трудно. Докато се наканя да лягам минават 100 часа. Идеята за лягане идва около един час преди да си легна.

Със или без захар?

Различно.

Какво четеш в тоалетната?

В тоалетната чета това, което си чета по принцип. В момента препрочитам "Закуска в Тифани" и си я чета и в хола, и в леглото, и навсякъде.

С коя глава мислиш?

Обикновено с горната.

Какво разхождаш?

Какво ли не – каквото ми падне.

Кого наби последно?

Един дето задръсти движението и го чаках 2 часа, а закъснявах за кастинг.

Кога не искаш да се събуждаш?

Когато имам време за почивка, пък не ми се спи повече, а съм уморен.

Къде и какво би си имплантирал?

Бих си имплантирал малко спокойствие.

Какво ти казват гласовете?

Толкова много неща, че се обърквам понякога.

Какво би направил, ако си всемогъщ?

Бих поканил всички известни режисьори да поставят и да снимат тук.

Кога те гони безсъние?

Когато репетирам, за съжаление.

Коя е най-мръсната дума?

Интересен въпрос – глупостта.

Кога си доволeн?

Ами когато заминавам на море.

А задоволен?

Когато съм на морето.

Самодостатъчен ли си си?

Не, за съжаление.

Имаш право на три желания. Кои са?

Знаеш ли го вица за бизоните? Значи дошла златната рибка при корабокрушенец на самотен остров и му казала - кажи бързо три желания. И той – я едно стадо бизони да минат отляво надясно. Я сега отдясно наляво. И третото – абе я пак отляво надясно.

Жена с дълга коса, жена с къса коса или без жена?

По възможност красива и умна.

Работата е забавление или забавлението е работа?

Работата е забавление.

Батман или Къридж?

По-скоро Ну Погоди.

Ти си...?

Юлиан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Ади преди 16 години
"не знам дали е имало репетиция, но заподозрях, след като в съблекалнята последователно и нееднократно се появяваха на всеки 5 минути като часовникарски кукувички ту Владо Карамазов, ту Стоян Алексиев"Боже, как можа да го измислиш това, ако знаеш колко съм се смяла, просто ме заболя корема :D.Евала, много яко!И това където и двамата сте закъсняли за "иначе изключително амбициозната си ранна среща в Народния." също много ме нахили.Както и тва за Луната :D.Абе много готино всичко.А за Юли какво да кажа - страхотен актьор, много е добър, голям пич.Много си ме кефи.Нямам търпение да дойде 12.01.08 да го гледам и в "Празникът на Бакхус"P.S.Направо завиждам на Елена и на Цвете че се срещат с такива хора като Юли, Владо, Динката, Захари :)Продължавайте в същия дух :)
9
0
 
2
 
! Отговори
Deyan преди 16 години
Lestat, tova e malko po-razlicha i spoluchliva spored men interpretaciq na FAQ, hrumnala na ekipa na dnes.bg, procheti pyrvite 4 reda ot tazi statiq - http://***.dnes.bg/article.php?id=39033PS: Ne vsichko koeto leti se qde.PPS: Inache Iulian e pich, evala! ( i Elena si q biva :) )
8
0
 
1
 
! Отговори
az преди 16 години
vinagi si v mechtite mi
7
0
 
2
 
! Отговори
kali преди 16 години
Aide da hodite malko na teatur i togava da komentirate=Mega pich,mega aktior,mega krasiv.A za vashe svedenie e tolkova zemen i vinagi mogesh da si lafish snego.
6
1
 
1
 
! Отговори
Az преди 16 години
На мен Юлиан не ми харесва и като излъчване, и като игра. Вярно, че само в Тя и Той съм го гледала, но няма тази живинка, енергия, която ми се иска да видя. Някак си ми изглежда, че на сериозно се взима...
5
0
 
1
 
! Отговори
Lestat преди 16 години
Пише се F.A.Q ако ще е на бг съответно - "Еф Ей Киу" Каква е тази модификация нещо средно м/у двете .. Абсолютни неграмотници сте !
4
1
 
2
 
! Отговори
Juji преди 16 години
Kami, ne se znae, raboteh v edin butikov magazin, ot nego se oblichashe za seriala Tq i Toi, trqbva da ti kaza, che e strashno pedantichen, adski nerven i nadmenen, mnogo si promenih mnenieto za nego, ne che predi mi e bilo koi znae kakvo, no mu se kefeh mnogo.
3
0
 
2
 
! Отговори
Kamelia преди 16 години
Men si mi e slabost otdavna, a sega kato mu prochetoh i biserite, mi stana oshte po-simpatichen. Poveche takiva maje da ima i jenite shte sme po-malko nervni :)
2
0
 
2
 
! Отговори
bravo преди 16 години
ami ot gotin pi4 gotini otgovori
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
offf offf