Отново забити кирки

Този път автомобилът е Пежо, а собственикът – полицай от Варна
29 сеп 2007 10:00,
19
Отново забити кирки
Този път колата е собственост на полицай. Снимка: БГНЕС
Пежо 306, с варненска регистрация и тъмно синьо на цвят, е открито със забучена в тавана кирка и счупено задно стъкло, съобщава БГНЕС.

Издирват се свидетели, съобщи прокурор Диана Иванова. Тя информира, че по случая ще бъде заведено досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Инцидентът е станал на паркинга на ул. "Гео Милев" в кв. "Трошево", недалече от сградата на изтрезвителното.

Автомобилът е собственост на служител в следствения арест. Според потърпевшия няма причина за деянието.

Забиването на кирки в автомобили вече се превърна в традиционен начин за отмъщение.

До сега са известни поне пет такива престъпления. Сечива съсипаха колата на заместник-председателя на „Общински пазари“ в Поморие, на жена от Несебър, на собственик на заведение в Ахелой и на главен експерт по охрана на горите в Регионално управление на горите-Бургас Недко Недев.

Петият случай е в София, където пострада автомобилът на бизнесмен, собственик на компания за доставка на интернет.

Нито един от случаите не е разкрит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Защо с кирки свършиха ли стрелите ... ;)
17
0
 
2
 
! Отговори
bulgar преди 16 години
защо да не плащат?това май е аудито на Капона от Бургас,и той взема едни кирки преди време!абе това с кирките е много ефикасен метод,и застрахователите не плащат щета,изобщо шоемаш сопата отвсякъде!
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Kak ne se e setil niakoi xudojnik da otkrie dvije6ta se instalacia...mnogo mi e kaf kato gledam,neka se mlatiat mutrita...to mnogo drug seir ne ni ostana
15
0
 
2
 
! Отговори
Mr.Loverman преди 16 години
Слънце, пише се "***", а се изговаря "FACK"! Май си избягала от някои часове по английски и не си си написала домашните! Ха-ха-ха!!!
14
0
 
2
 
! Отговори
.......... преди 16 години
do nomer 13..........aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy mn gramomotna be.koi znae i ti ot koe selo si.......oti6la v grada vidqla asfalta i krai ve4e gramotna grajdanka.hahahahaha-mn prost narod
13
0
 
2
 
! Отговори
tara преди 16 години
Първо се пише "Оживени", а не Уживени. Второ това, дето го говориш за Чикаго е през 1928гг., а не 1960. И подкрепям предишния, като не ти изнася в БГ, изнасяй се и ти. То такива неграмотници не ни трябват;)
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
това май е аудито на Капона от Бургас,и той взема едни кирки преди време!абе това с кирките е много ефикасен метод,и застрахователите не плащат щета,изобщо шоемаш сопата отвсякъде!
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Da, teq ***, deto vednaga se hva6tat, 4e kolata e Audi, a ne Peugeot, sa naistina mnogo tupi par4eta. Nqkude da pi6e, 4e tova e kolata, koqto e postradala?! Tova e snimka ot predi6en podoben slu4aj, ama nali trqbva curvulite da se proqvqt kato golemi razbira4i na markite koli!
10
0
 
2
 
! Отговори
майстор на кирките преди 16 години
Абе, ако искаш се махай! Такива ***, дето ги е гузе за отмъщение са тъпкани в тая държавица! Нека да има кирки! Редът се прави с правила и кирки, а не с умуване!
9
0
 
2
 
! Отговори
Edna преди 16 години
Бе стига с тия снимки бе! Пише ли някъде, че това е автомобила, за който се говори, че сте се развикали така. Научете се да четете и да мислите преди да давате акъл на хората как да си вършат работата.
8
0
 
2
 
! Отговори
nestov преди 16 години
vektra e
7
0
 
2
 
! Отговори
te4ko преди 16 години
абе *** това нее пежо а Ауди.оправете снимката.
6
0
 
2
 
! Отговори
Дан преди 16 години
Защо ли все на държавни чиновници и на "бизнесмени" се случва???А това на снимката си е 100/100 пежо 306 :}
5
0
 
2
 
! Отговори
Сурови закони за Бъл преди 16 години
Имам идея -Нека да се поставят камери на най уживените места, защото вчера пребиха на уживено место един човек. Естествено биячите избягаха и никой чул и никой невидял. Хората нямат спокойствие в тази държава, защото няма сурови закони а и да има срещу некви 5000-10 000 лв си излизат дори и при тежки престъпления. Хапваш си навън и некви коли спират и започват меле все едно сме в Чикаго през 1960 г. За 1 минута разбираш ,че си в България... Кой ще иска тук да гледа деца? - Никой! Тук няма сигурност и това е основната причина много хора да напуснат страната... престъпност,ниски доходи,корупция...
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Май ще трябва да забранят производството и продажбата на кирки:) Щото не само за коли стават - охооо, и в глави се забиват!
3
0
 
2
 
! Отговори
Stefka преди 16 години
хехе то това изобщо не е колата ама хайде:)Аз живея в същия квартал и сутринта преди работа я видях колата, а и това се случи преди два три дни:))))Ама и Вие сте много интересни, нали преди време публикувахте материал в който се казваше, че има конкретни заподозрени извършители и ги разследват.
2
0
 
2
 
! Отговори
hyparix преди 16 години
Vkarahte snimka ;) E pa takova Pejo ne bqh vijdal samo ;p
1
0
 
2
 
! Отговори
Kaloqn преди 16 години
А за Сливен никой не казва, че за една вечер потрошиха 6-7 коли с кирките и лопатите