Екзотично: забити кирки в кола

Ауди със софийска регистрация осъмна с две забити кирки на паркинг зад столичното ХЕИ
16 юни 2007 09:55,
22
Екзотично: забити кирки в кола
Едната от кирките е забита на предния капак, а другата – на тавана. Снимка: БГНЕС
Черно Ауди А4 осъмна с две забити кирки на паркинг зад столичното ХЕИ.

Колата е със софийска регистрация.

Едната от кирките е забита на предния капак, а другата – на тавана.

На мястото са изпратени полицейски служители.

Според непотвърдена информация собственик на колата е мъж, чийто бизнес е свързан с доставка на интернет.

Това е първият подобен случай в София.

Досега в Бургаския регион по този начин бяха надупчени няколко автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
До Митко преди 16 години
Митко, Митко
20
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 16 години
Ти явно верно си някъв комплексар дето не излиза от вас. Както беше написано по коментарите автомобила 100% има автокаско и въпросния "мошеник" няма да плати нищо, като изключим че си плаща редовно автокаско всяка година. Да не говорим че има много честни хора които си изкарват добри пари и могат да си позволят много по-скъп автомобил от този на снимката (което не значи че човека е "мошеник"), а това че ти не си успял и завиждаш на хората с по-голям доход от твоя (защото такъв коментар може да напише само такъв човек) си остава лично твоя работа :)
19
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Когато пораснеш и разбереш, че пазарни принципи има само в учебниците, ще разбереш колко си бил ***. Нищо повече няма смисъл да ти пиша.
18
0
 
0
 
! Отговори
не казвам преди 16 години
АБЕ ИМА ЕДНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА КОЯТО Е МНОГО ВЯРНА ОН ЗНАЕ ЩО ГО БИЯТ А ДО ТОВА 4Е СМЕ МИЗЕРНИ ТО СИ Е ФАКТ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ НАС МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ ТОВА ВОЗИЛО ИТО ОТ КАКВА РАБОТНА СРЕДА ДАЙ ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ КОЛКОТО ДО КОМУНИЗМА САМ САГЛАСЕН ТОЙ ТРЪН ВЪВ ОКОТО НА БЪЛГАРИЯ
17
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 16 години
KOH, още по-добре, ако има автокаско. По-големи мошеници и използвачи от застрахователите няма. Всяка застраховка, която изплащат си е чисто бъркане в джоба им и спонсориране на работещите хора.vandal, нищо не му пречи да изтегли кредит, освен че трябва първо да го обезпечи с нещо, което притежава и после да го връща с лихвите :) Дори при 1600 евро на месец доход (абсолютният максимум, който може да се печели честно в България) човек ще трябва да пести и да живее в мизерия 5 години, за да си купи такава кола. И след това да работи 2 месеца в годината само за да и плаща каското.Правилото при покупка на автомобил е, че стойността му не трябва да надхвърля размера на доходите ти за 6 месеца, ако не искаш да ти бъде в тежест. Я ми кажи един честен начин да изкарваш по 26 000 лв на месец ?
16
0
 
0
 
! Отговори
vandal преди 16 години
българин - пич какво му пречи на човек да си изтегли кредит и да си го купи това Ауди. Всеки по-богат и пробивен човек ли трябва да е мошеник ? Всеки ?
15
0
 
0
 
! Отговори
Chris Barnes преди 16 години
Уважаеми бълхарино (коментар номер 13), с интерес наблюдавам скудоумните ти изцепки по форумите. Ти наистина си истински бълхарин; елементарен, завистлив, но за сметка на това с голямо самочусвие. Мислех да тръгна да ти обяснявам защо не си прав, но после реших че няма смисъл. Направи услуга на света, изхвърли си компютъра през терасата и никога повече не си купувай нов. Упс, извинявай, забравих че мишите дупки нямат тераси ;) Извинявам се на останалите за лиричното отклонение. Относно статията, за съжаление в Бг селяндурските саморазправи ще надделяват на пазарните принципи още дълго време.
14
0
 
0
 
! Отговори
KOH преди 16 години
spored teb dali tozi "nechesten" biznesmen nqma avtokasko ? :) i za 2 dupki v kolata shte otvori rabota na nqkoi izstradalo maistorche da mu smeni predniq kapak i da mu opravi tavana..
13
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 16 години
Нека не се лъжем - при средна заплата 160 евро просто НЯМА честен начин да спечелиш толкова, че да си купиш нова A8 за 80 000 евро. Т.е. на когото и да е колата, правилно са постъпили тези, които са я надупчили (имам предвид първия случай в Бургас). Освен чисто моралното удовлетворение от раздаването на справедливост, по този начин се стимулира и българската икономика. Собственикът на надупчената кола ще бъде принуден да плати боя, ремонт, тапициране, поправка на двигателя... Т.е. ще бъде създадена работа и ще донесе приходи поне на 10-15 обикновени българи, изкарващи парите си с честен труд. А иначе тези пари ще си останат в банковата сметка на съответния мошеник. Ако всеки от нас прояви малко будно гражданско съзнание и мята поне по един камък или издира боята на някоя скъпа лимузина всеки ден, материалното положение на стотици хиляди българи ще бъде подобрено.
12
0
 
0
 
! Отговори
Йордан Шангов преди 16 години
Супер яка простотия е това деяние.......и на ум не би ми хрумнало да направя такова гадно нещо.За съжаление българите сме много подли и завистливи хора.P.S. - A защо трябва де е така...?
11
0
 
0
 
! Отговори
bezime преди 16 години
живеем в държава на престъпници ..... мисля скоро да се махам от тук, защото не ми се иска децата ми да растат в държава на престъпници, наркомани, мутри, комунисти, кражби .... в крайана сметка във всяка държава има престъпления, но поне има и такива, в които се разкрива голяма част от престъпниците и не излизат навън срещу 20 хил. лв гаранция, а си лежат в затворите .... искам да живея в държава, в която има кой да следи за спазването на законите и тяхното прилагане, писна ми да живея в преход и балканщина, уреждам си нещата и до няколко години мисля да напусна милата ни родина, която е прекрасна като природа, но е ужасна като хора, граждани, закони .....
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Някой да знае за коя точно фирма за доставка на интернет става въпрос
9
0
 
0
 
! Отговори
Пострадал преди 16 години
Какво му е екзотичното?!!!Ако видиш тези кирки боднати в твоята кола, пази Боже, екзотично ли ще ти изглежда?
8
0
 
0
 
! Отговори
kimonka преди 16 години
Ами може би собственика си знае.Но ако някой има да му казва нещо да се разберат дори и със съд но какво е виновна колата.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
смятам, че е признак на простотия и начин да покажем нашата прословута завист...
6
0
 
0
 
! Отговори
Stoky преди 16 години
Снимка на подобен случайhttp://stoiko-photo.hit.bg/lontje.jpg Ето и още нещо http://stoiko-photo.hit.bg/femme_technique.jpg
5
0
 
0
 
! Отговори
dissaster преди 16 години
ако трябва да сме точни 3-я втория беше с някакъв мерцедес, но не помня точно кога и къде беше
4
0
 
0
 
! Отговори
Баръмов преди 16 години
Това е вторият случай първият беше с А8 даваха ни дори по BBC 2 TOP GEAR предаване което се гледа по цял свят
3
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 16 години
това си е типично бургаски наказателен маниер на строителни бригади с неплатени сметки
2
0
 
0
 
! Отговори
опасен преди 16 години
красота :))