Секси, по-секси, Мат Деймън!

"Пийпъл" коронова американския актьор за най-секси мъж - имал невероятно чувство за хумор и разнежваща скромност... А ние казваме - и много сексапил!
15 ное 2007 08:54,
22
Секси, по-секси, Мат Деймън!
"Пийпъл" си знаят работата. Разнежващата скромност на Мат е първото, което се набива на очи у него... Снимка: СВ

Американският актьор Мат Деймън бе "коронован" за най-секси мъж" от списание "Пийпъл", макар че първоначално не бил склонен да приеме титлата, съобщи изданието.

37-годишният актьор, известен с ролята си на шпионин с амнезия в трилогията за Джейсън Борн, заявил, че не се чувства достоен за това признание.

Той дори предложил на негово място да бъде избран американският ръгби играч Том Брейди.

„Пийпъл“ обаче публикува класацията на сайта си и подчерта, че отказът на Мат Деймън да приеме титлата "илюстрира прекрасно голяма част от причините, поради които е избран".

"Неговото неустоимо чувство за хумор, разнежваща скромност и образът му на човек, свързан със семейството, го правят логичен победител", пише "Пийпъл".

Съгласни сме и още как! Като добавим и сексапила към „разнежващата му скромност“, Мат съвсем си заслужава приза...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Мартина преди 16 години
Еми за баба ми Веселин Маринов е секссимвол,така,че хора сякви хаха
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
за мен най-секси мъжете в киното са:1. Vin Diesel - Pitch Black, The Chronicles of Riddick, xxx2. Charlie Hunnam - Green Street Hooligans3. Jason Statham - Transporter
19
0
 
0
 
! Отговори
Тъпото преди 16 години
Ужасен е, не знам какво му харесват, има доста по-симаптични от него.. И като актьор не е нищо особено...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Скромното излъчване е наистина най-големият му чар. Естествено в мутро0курвенска култура като нашата, това е неразбираемо. Чудесен артист и сценарист. Заслужава си първото място. Който не вярва да гледа последният Борн. Деймън прави каскадите сам и е в чудесна физическа форма.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe vie normalni li ste, neznam dali balgarskite maje sa nai groznite ama sa nai kompleksiranite.kakvo vi stava be, Mat e mnogo sexi i talantliv maj..
16
0
 
0
 
! Отговори
ДО НОМЕР 9 преди 16 години
Когато човек се почувства застрашен, обикновено напада. От интелекта на самия субект зависят обаче средствата, с които си служи. А твоите - доколкото съдя по словесния ти изказ - са минимални.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ти само се разходи по центъра на София - лъвов мост, площад македония, банята, ...например може около централна гара едно кръгче да направишили *** на слънчев браг и се пробвай да си хванеш такси през лятото - ако шофьорът не е някой смрадлив *** по джапанки, а костюмиран и вежлив, ще ходим да те черпа.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
добрият уил хънтинг е един от най-добрите филми които съм гледала с мат. Който не го е гледал да го глед анепременно.
13
0
 
0
 
! Отговори
ема преди 16 години
че мъжете имат право на глас в случая, може и да не много красив, но за сметка натова е талантлив и чаровен ....
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Няма известен ръгбист (ръгби играч?! а аз съм над луната) на име Том Брейди... но има много известен куотърбек в американския футбол с такова име. На кой точно "журналист" трябва да му обясним разликата?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
е няма такъв грозник за секссимвол :))))))))
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
конска муцуна и тъпо изражение... къде ли гледат жените - или това е платена награда...
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
наскоро четох че българите сме най-грозните мъже. имали сме злобно излъчване което не се харесва на европейците. видът ни не бил предразполагащ и приличал на мутренски тип или излъчване на изнасилвачи.и май са прави тези чехи дето са правили публикуването, само дето не се уточняява къде са намерили българи да ги сравняват.а как няма да изглеждаме като изнасилвачи след като българките са сред най-големите и най-евтините *** в Европа.нали? поне в едно да сме по-понай, макар и негативно
8
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Aре стига, бе...Тоя няма никакво излъчване и същите тарикати ги има навсякъде по света. Ако това им е идеала на американците, то действително ще се окажат една грозноватичка нацийка...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
това кюфте ли е сексимвол???
6
0
 
0
 
! Отговори
Оху-Боху преди 16 години
У селу има един Киро, дето като го видиш отлево е по-хубав. Ама отдесно не е, че Дорчо (коня) му изби окото. Само за отлево брои ли се?
5
0
 
0
 
! Отговори
катя преди 16 години
а бе тоя хич не ме кефи лично мене!пуф
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а, пичага е и добър актьор. Филмите му не са нещо незабравимо, в повечето случаи, но като цяло е екстра.Да му е честито :)
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
dnes.bg vse poveche zaprlichva na tineidjurski leksikon
2
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 16 години
А тука на скромните им казват задръстени, а които най-много простотий е направил готин! И после американците били по *** от нас, да бе!