Лошите момичета на Холивуд

Лошите момичета на Холивуд – това не са случайно пропаднали звезди
23 ное 2007 15:54,
22
Лошите момичета на Холивуд
Джена Джеймисън е провокативна и секси дори когато пие чаша шампанско. Снимка: tmz.com

Вижте ги тук

Лошите момичета на Холивуд – това не са случайно пропаднали звезди, които се стремят да се върнат на пътя на истината, да влязат в релси. Съвсем не.

Това е начин на живот, стил на поведение, по друг начин те не могат да живеят, а и не искат. Макар че много от тях публично да признават греховете си и да обещават да се поправят, като Бритни Спиърс и Парис Хилтън, например.

Те се покайват и продължават да грешат на страниците на таблоидите в нови скандални произшествия.

Сайтът tmz.com обнови фотогалерията си с „презрените момичета“.

Естествено, галерията не може да мине без пропадналата поп принцеса Бритни Спиърс.

Все пак, в сравнение със снимки от миналата година, Бритни е станала значително по-скромна: в крайна сметка тя вече носи бикини! Което не може да не радва.

Папараците са я заснели с розови дантелени гащички, които микроскопичната й поличка просто не е в състояние да прикрие. Златната чантичка допълва общия безумен вид на скандалната майка на две деца.

Кармен Електра също е в клана на непослушните опорочени момичета, които повече от всичко в живота обичат да се показват. С разпуснати коси, с грим стил „вамп“, с яркочервено бельо и черни мрежести чорапи на жартиери тя е прекрасна и еротична.

Принцесата на порното Джена Джеймисън умело прави милиони заради образа си на „пропаднало момиче“. Колкото по-разкрепостена и порочна е Джена, толкова е по-привлекателна за феновете си. Тази блондинка дори шампанското си пие по такъв начин, че сърцата на мъжете започват да бият два пъти по-бързо.

Актрисата Миша Бартън дава вид на замислена непорочна и скромна девойка, която изобщо не знае, че голата й лява гърда някак случайно е изскочила от блузката й с умопомрачително деколте до пъпа. Разбира се, за да подариш такъв кадър на таблоидите, е нужно само едно: да не забравяш да оставиш вкъщи бельото си.

Да показва пищното си тяло и, в частност, пищната си гръд, е професията на Памела Андерсън. При това, за своите 40 години, тя си е прекрасна както преди и заради заслугите си влиза в списъка на скандалните момичетта. На фотосесиите си в Кан тази година актрисата и Playboy звездата доказа на всички, че й е още рано да излиза в пенския поради непрофесионализъм.

Но! За кралица на „презрените момичета“ безусловно ще трябва да признаем Парис Хилтън. Броят на скандалите с участието на наследницата на хотелската империя отдавна вече се доближава не до десетки, а до стотици.

Линдзи Лоан също не иска да изостава: миналата седмица актрисата, алкохоличката и купонджийката изкара в затвора цели... 84 минути. През май Лоан беше арестувана, през юли – също. И в двата случая намираха в нея кокаин.

Не е учудващо, че любимият имидж на скандалната девойка е черен корсет, черни мини панталонки, черни чорапи с жартиери и черни обувки на висок ток. В този си вид можеш да се повеселиш на парти, а и да попозираш за папараците.

В сравнение с младите купонджийка от новото поколение, Къртни Лав, разбира се, изостава, но от време на време и тя дава храна за скандалните новини. И пред камерите също позира с удоволствие, дори когато е на плажа, не се притеснява да покаже застаряващото си тяло с провиснал корем.

Запознайте се и с нея: купонджийката Наоми Кембъл. Човекът, който, даже и да не нанесе на някого травми, замеряйки го с мобилния си телефон, винаги е готов да се покаже в скандал.

През март тази година супермоделът, която постоянно тероризира домашните си помощници, трябваше да върши общественополезен труд, по решение на съда. Тя трябваше да чисти 5 дни подовете на коридорите на обществена сграда в Ню Йорк.

На „работа“ моделката се яви с обувчици на ток на стойност 600 пауда, но й се наложи да ги свали и да надене кубинки за 30 паунда. Освен това й се наложи да облече и дрехи на чистачка.

Ето ви и още една скандална девойка от клана на „презрените момичета“ - Никол Ричи. Доскоро си беше направо страшничко да я гледаш – заради хранително разстройство – тя си беше кожен скелет. Сега Никол мъничко понапълня заради бременността си. През август и тя престоя два часа в затвора за шофиране в нетрезво състояние.

Може би си мислите, че сега й е време да се кротне и да се потготви да стане грижлива мама. Нищо подобно! Дори бременна, Никол не спира да се излага: говори се, че убива детето си с цигарен дим. Но да спре цигарите, не й достигат сили и воля.

Ето ги презрените момичета наснимани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
didi преди 15 години
отврат
20
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
tova e tolkoz nezkoposan prevod na televizionen reportaz ot Holyput.kato pisete za *** dai razmera na ohliuva, dylzinata na mesceto, pundovete silikon v pundite na tea ***.a te sednali da mi pisat za klitori, bezsramni ustni i zaviti anusi.*** kaputskoto tekst4e.Zemete napisete za zyltoto i kafiavoto na Gloria v kilotite i za cervenoto v kilotite na Azis. tova fry4i v BG-to. tova se diri ot 4algaristite, a vie ste trygnali da pisete s kavo si uviva zadanika Prydni Spiyrs i ot kavo e usit na Klaudia Shliferyt. kaputi ste eii, kaputi ste i to sydrani
19
0
 
2
 
! Отговори
ERASER преди 16 години
Не мога да разбера, защо се поставят в една гррупа нещастни алкохолички и бих казал брилянтни професионалисти. Да, на някой порно индустрията или Плейбой може да не са по вкуса, но не значи че Джена и Памела не са изключително добри в това което правят. Дали са интелигентни, със сигурност не са научни работници, но и не им трябва. Успешни са със своя си продукт и търсенето го показва. За разлика от тях, Бритни и Линдзи доста бързо достогат върха, но не знаят какво да правят и как да продължат кариерите си и затова пропадат и разчитат на скандала и сензацията.
18
0
 
2
 
! Отговори
Пияна вишна преди 16 години
Иде ни отвътре,както когато ти се повръща...от 3 и 4 до 17
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
3 и 4 много неграмотно пишете, бе. Имитирате ли някого или тъй ви иде отвътре???
16
0
 
2
 
! Отговори
shem преди 16 години
abe tezi zurnalisti kakvo tolkova sa gi zakomentirali tezi hollywoodski "geroini" kato 4e li celija svjat se varti okolo tjah. S ga6ti ili bez ga6ti tova njama da stopli surceto na bednija Bulgarin. Stiga s tezi zreli6ta daite malko hrana na bulgarskija narot ta toi sam ste si nameri bulgarski zrelista da se razvli4ava. Na tova li mu kazvate evala 4e go pokazvate na narodani i na6te da6teri, sestri, maiki i zeni da se nau4at poneze bilo mnogo cool da hodi6 bez ga6ti i s 4orpogasti na mrezi4ki. Subodetise! Ne vashvaljavaite tazi propadnala Anglo-Saksonska Nacija kato primer za zivot!
15
0
 
2
 
! Отговори
Marto преди 16 години
Всичките, които ги виждате се продават за пари, това са американците и американските ***, и порно актриси-правят всичко в пари и накрая вижте къде стигат. Така ще стане и с държавата им.
14
0
 
2
 
! Отговори
pinkbg.com преди 16 години
А Пинк?
13
0
 
3
 
! Отговори
boksiora преди 16 години
az mnogo si haresvam jessica alba
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Я да видим кой мечтае тука за кльощави мадами?Я да видим кой мечтае тука за черно и бело?И я го сакам,че е много модерно:типично за Шанел...Ама сме у нас... поне да си похапнем малко бонбони.Да се подсладим!
11
0
 
2
 
! Отговори
Pepi преди 16 години
pogovorkaLisicata kato ne stiga grozdeto kazva 4e e kiselo :Dmomite sa si hubavi e osven onaq poslednta deto pove4e prili4a na samohoden skelet ama ako sloji nqkoe kilce 6te e po dobrene sa vinovni 4e popadat na *** Britni predi godini be6e mnogo svqstna tova 4e popadna na lo6i hora e kofti ama kakvo da se pravi tova e jivota li4no az s udovolstvie bih se hvanal s Djena malii kolko sym i na sybral a i vlegloto 6te e super predpolagam :D:D
10
0
 
2
 
! Отговори
d преди 16 години
към N9 не ти трябва такава жена дето вулвата и е като попски ръкав
9
0
 
2
 
! Отговори
Владо29 преди 16 години
Искам да се оженя за жена като Джена! Култова е!
8
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Eмиии,така пишат,ама релси няма да стигнат.Трябват пет шест коловоза за тия звезди паднали...белким улучат като паднат по дупе....Айде,лека!
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Хаха, не били случайно пропаднали .. значи умишлено :-)))
6
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Емиии,така е.Всека холивудка:блондинка...Да му ударим по едно тюламорче,и да чакаме някое по-готино гадже...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анчо преди 16 години
.. нема ги обслужим и пари да ми дават. Ами ни една от тях :))))
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Тия мумичета да одът дъ стрижът увцете.И дъ ядът повичи слънинкъ.Пъ ний шъ си бършем суполити,оти ни събори грипъ.И немаме пъри зъ витъмини... Наздраве на Weloos...
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
вместо да фанат мутиката и да садат компири и арпаджик тиес дивойки само знаят да си махат главата и да се пращат на Мел Мак и да се прават на Мата Хари. уляляляля от толко бело батко кво нема да станат анорексички да фанат малко да се подхранат с бахур и спрънджъ!!::?!
2
0
 
2
 
! Отговори
Huko преди 16 години
ъъъ.. Джена е станала като анорексичка.. ужасТ !!!