За кой ли път... отложиха делото срещу Беев

Софийският градски съд не даде ход на делото срещу депутата Фидел Беев
25 яну 2008 18:22,
13
За кой ли път... отложиха делото срещу Беев
СГС не даде ход на делото срещу Беев. Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд не даде ход на делото срещу депутата Фидел Беев.

Прокуратурата го обвинява за това, че на 9 юни 2003 година, около 16.00 часа, на изхода на Пазарджик до село Ивайло, на територията на бензиностанция, негова собственост, е пребил и заплашил с убийство Костадин Писков и Райчо Низамов.

Вследствие на побоя Писков е със спукано тъпанче, рана на главата, нанесени са му множество юмручни удари, а Беев го е ритал и псувал, според обвинението.

Низамов се е отървал само със заплаха за убийство.

Делото днес трябваше да тръгне от начало. Тъй като досегашният председател на състава Христинка Колева излезе по майчинство, делото беше преразпределено на съдия Мирослава Тодорова. Въпреки това процесът беше отложен, защото Фидел Беев не се яви с упълномощените си адвокати Марин и Димитър Марковски.

Вместо тях от кантората им се яви заместничка, която Беев не пожела да упълномощи на днешното съдебно заседание. Ако следващия път двамата адвокати на Беев - Димитър и Марин Марковски не се явят, ще бъдат глобени, записа в днешното си решение съдът.

Адвокатите на двамата граждански ищци Костадин Писков и Райчо Низамов заявиха, че техните клиенти не са знаели, че делото започва днес отначало.

Следващото заседание на процеса е на 15 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Хасан комшията преди 16 години
Някай трябва да тегли куршума на Филип Беев и така делото ще приключи слекато в държавата няма закони.
11
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Може би това е единственият депутат, който е беднял за мандата си. Защо ли? Защото баща му и брат му взеха всичко:)
10
0
 
0
 
! Отговори
Български руснак преди 16 години
ЕДИН ВИЦ.....Дискотека в Германия. Влиза руснак с тениска с надпис "Турците имат три проблема". Към него веднага се приближава турчин и го пита: - Май проблем търсиш, а? Искаш ли да си намериш? Руснакът го поглежда невъзмутимо и отговаря: - Ето това е първия ви проблем: агресията. Дискотеката затваря и пред нея група турци чакат руснака. Руснака не се трогва особено: - Ето това е втория ви проблем - нищо не можете да направите сами - винаги се събирате на групи за какво ли не. Турците вече са бесни и вадят ножове: - А това е третия ви проблем - вадите ножове там където ще се стреля...
9
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
a oko гарвану гарван не вади е тва е от мен
8
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
абе тоя плаща яко..не разбрахте ли мама му стара и никога няма да го осъдят..плюс тва е комунист пуу деебааа
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе Български Народе, още ли очакваш някаква справедливост и правосъдие от тази Държавна мафия, която четири и кусур години не иска да осъди някакъв ***- комунистически въшлив мафиот, за най елементарно престъпление?. Какво друго да очакваме?. Да осъдят някого за пладнешкия тотален обир и разпродажба на Българската Държавна Собственост, от червени, сини и жълти комунисти, или за настоящото и бескрупулно оглозгване на остатъците от Народната Собственост, от тази същата мафия ,която се прави на Спасител на Държавата и на Майка Тереза, за огрухания и осиротял Български Народ.
6
0
 
0
 
! Отговори
Heinrich Himmler преди 16 години
Хайде сега и него,като Максим Ставийски и като цялата далавераджийска пасмина на България не го закачайте,ами го оставеге намира!Ако много го размотавате по съдилища,може да спадне с няколко грама,така че внимавайте!...
5
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Депутатите отново демонстрират недосегаемост....
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Beev e nevinen :)administratori tuk niama, ima edno kompleksirano lape - kreten4e :)
3
0
 
0
 
! Отговори
+- преди 16 години
ужас...тоя Беев може и да е за затвора, ама отдолу много расизъм. Да се надяваме, че администраторите, няма да позволят сайта им да се превръща на трибуна на ... ами сами виждате.
2
0
 
0
 
! Отговори
Dan преди 16 години
*** от Велинград пак се опитва да прави ***. Прасьо скоро и ти ще пълниш дупката -камбаната незнам дали ще бие ама мюезина ще реве като прасе при заколение :)
1
0
 
0
 
! Отговори
Adolph преди 16 години
ВСИЧКИ ТУРЦИ НАЧЕЛО С ТОЯ ФЕС ТУКА И БАЩА МУ АЛЛАХ ДА ГНИЯТ В АДА И ДА МИЗЕРСТВАТ В НИЩЕТА И СМРАД!!! УМРЕТЕ ВСИЧКИ РЕЗАНИ, МРЪСНИ, ГАДНИ, СМРАДЛИВИ МЮСЮЛМАНИ!!! АЛЛАХ ***!!!!